סט ליסט 19.9

AeroTom

New member
../images/Emo85.gif סט ליסט 19.9

Nikon at Jones Beach Theatre, Wantagh, NY =================================== 01. Toys In The Attic 02. Mama Kin 03. S.O.S. (Too Bad 04. Cryin 05. Jaded 06. Baby Please Don't Go 07. Stop Messin' Around 08. Seasons Of Wither 09. What It Takes 10. No More No More 11. Eat The Rich 12. Sweet Emotion 13. Draw The Line ------------------------------------------ 14. Love In An Elevator 15. Walk This Way פרטי טריוויה:
No More No More נכנס לסט פעם ראשונה בסיבוב זה. מחליף את Last Child.
Dream On שוב יוצא ומוחלף ע"י What It Takes.
4 שירים מ-Toys In The Attic.
תגובה אישית: טוב לראות שוב את No More נכנס. נראה שהלהקה ממשיכה את הפנינים של שנה שעברה בדיוק, איתו ועם S.O.S ביחד עם Seasons גם. זהו הסט הטוב ביותר מבחינתי בינתיים בסיבוב הזה. רק מקווה שיהיו עוד שינויים ונראה גם באמת שירים שלא בוצעו המון זמן. בינתיים כל השירים שנוגנו בסיבוב הזה, בוצעו גם בסיבוב הקודם, או זה שלפניו. אני רוצה עוד פנינים שלא בוצעו הרבה זמן וכדומה. כמו One Way, Movin, Let The Music וכדומה... אבל זה בהחלט הסט הטוב ביותר בינתיים ב-Tour הזה, עם S.O.S ו-No More יחד. הופעה הבאה - 21.9

Aerosmith2006

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני חולה על NO MORE NO MORE ! איזה כיף! אני שמחה שהם החזירו אותו... גם אם לא יצא לי לזכות לצפות בזה, זה אומר הרבה על ההמשך... כלומר, טוב לדעת שהם מכניסים פה ושם שירים כאלה

ErezLahat7

New member
סט ליסט די -RTJ לדעתי

אני כבר נותן שם לסט ליסטים האלו. שלא תבינו אותי לא נכון, אני דווקא בעד התוספת של NO MORE לרשימה..
השיר ראוי להופעת לייב. אבל , מה נסגר, שקצת יגוונו בשאר השירים- לא יזיק. ושיאריכו את מספר השירים בהופעה.

AeroTom

New member
אכן

אין מה להתלונן על הופעה שיש בה את: Seasons S.O.S ו-No More אבל זה ממש כמו ההופעות בסיבוב של הג'וינט. אותם פנינים ושירים משתנים... הייתי רוצה שיכניסו הפעם פנינים אחרות שלא בוצעו למשל בסיבוב של הג'וינט. לא חסרים...הלהקה אמרה גם (כמו בעבר) שיעשו שירים שהרבה זמן לא נוגנו, וגם היה סקר לשירים שהכי רוצים שהם יחזירו להופעות, והלהקה הזכירה אותו גם...מקווה שיהיו עוד הכנסות כאלה של שירים נוספים.

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יפה לראות את No More מוכנס כאן לסט ליסט. לא ממש משנה לי שזאת רשימה דומה יחסית לאלה של RTJ, עדיין אין את DO ואת Saddle, ובטח שאין את Shakin' My Cage או Helter Skelter, כשכולם היו קבועים בסט של RTJ. אני ממשיך לקוות לשינויים נוספים, וכמו שתומר אמר - לנוכחות של שירים שלא היו הרבה זמן בהופעות. וכמובן להבראתו השלמה וחזרתו המהירה של טום לעסקים!

למעלה