סופ"שארון

../images/Emo85.gifסופ"שארון../images/Emo85.gif

סיכום שבועי D:
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש אופנה אלטרנטיבית אוונסנס צילום - אמנות הצילום זיהוי שירים ניסויים לגולשים צמחונות וטבעונות רוק דוקטור הו וטורצ`ווד גראנג`
עשרת הפעילים (11) bachner1 (13) Endogenisis (13) yael1629 (20) feel the revenge (22) Ice Queen 7 (28) שעועית רכה (34) Brombit (84) אטומיק בייגל (138) yael627 (202) CoralP
דברים מעניינים
התפקדות מאי (
Wake-up call לפורום ווית'ין טמפטיישן - בוקר טוב!
)
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - קרה משהו מעניין השבוע? סופ"שארון קסום ומנצנץ!

Brombit

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שיר/י השבוע לא של ווית'ין: עוד לא אלבום/אמן השבוע: לא דבר טוב שקרה השבוע: לא. דבר רע שקרה השבוע: כרגיל ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לדברוש אתר השבוע: DA מאכל השבוע: מאכלים טעימים התחדשות השבוע: כלומוש ספר השבוע: נהה סרט/סדרת השבוע: נהה אלא אם "כוכב נולד" נחשב תגלית השבוע: פחחח לא ציטוט השבוע: "אני אוכל שעועית!" (רכה!) תמונת השבוע: פחחח לא שאלת השבוע - קרה משהו מעניין השבוע? לא

Brombit

New member
ירדן, חשבתי עלייך כששמעתי את הציטוט!

תקראי
תגידי אם לא שמעת את זה, אני אסביר

השבועות עוברים לאט בזמן האחרון../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כלום שיר/י השבוע לא של ווית'ין: MGMT-kids, ועוד חברים מהאמטיוי
אלבום/אמן השבוע: דה גאת'רינג דבר טוב שקרה השבוע: פיקניק בגני יהושוע עם חברים מהצבא:] אה וגם שבת בלונה פארק עם חברים! דבר רע שקרה השבוע: הממ כלום ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: עוד ועוד עבודה
אני חייב להתחיל לשבת על התחת ולהתחיל לסיים מטלות
אתר השבוע: פייסבוק מאכל השבוע: אגאדיר התחדשות השבוע: כלום ספר השבוע: גם כלום
אוף הסיכומי שבוע שלי כאלה משעממים
סרט/סדרת השבוע: פמילי גאי
ופרינג'
באמת אף אחד לא רואה את זה?
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

אוקי תגלית השבוע!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה רק אני או שכריסטינה אגילרה משתמשת באלבום האחרון שלה בפונט של ME??
http://www.christinaaguilera.com/ (ולא אכפת לי שעוד מיליון עשו את זה לפניה ולפני WT. זה הפונט של ME נקודה
.)

ועוד משהו

אבודים@#^#$&^#$&%^$%^ סוג של
הפרק האחרון היה פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! היה כל כך שווה לחכות שבוע בשבילו, ואני לא מאמין שעוד 4 פרקים זה נגמר
ואני לא מאמין על ג'ין וסאן

א-ני

שיר/י השבוע של ווית'ין: TSS, OF, Somewhere, Restless (אותו סיפור של הפלייליסט) דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי בגרות אחת, קיבלתי בה 100! (בע"פ בצרפתית), יצא באפי חדש, אמא מילאה את הבית בצורה חולנית בדברים טעימים
ראיתי מלא באפי ואנג'ל :X הכנתי את החוצצים וכל השטויות האלה לקלסר הביודע, ועשיתי אותם יפים וצבעוניים וזה היה כיף XD דבר רע שקרה השבוע: המון דברים מתוקים?
הממ תגבורים במתמוות
אחרי שיעור נהיגה סביר בחציו, היה עוד שיעור די גרוע. ~רואה את הגב של הטסט אי שם במרחקים, בורח ממני~ קיבלתי חזרה את המתכונת במתמוות (ציון מזעזע חושים כמו שידעתי שיהיה), ממש חם פתאום בסופ"ש ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
עוד תגבורים
מתכונת שנייה במתמוות X____X די כבר X____X (ביי ביי מגן נורמלי)
יום האם, אני סוף סוף אוכל לתת לאמא את הברכה שהכנתי לה
|ילדה קטנה|
להיות מוכנה כבר לטסט
מקווה שנסיים כבר את הביודע, זה צריך להיות מוגש באופן סופי עד ה17.5 אתר השבוע: |הלינקhttps://shop.therainforestsite.com/store/site.do?siteId=221|סלינק| יש שם דברים כ"כ מגניבים :X אה, אם כבר - זה הצמיד שהזמנתי לאמא שלי: https://shop.theanimalrescuesite.com/store/item.do?siteId=310&itemId=40828|סלינק|, ואני כנראה קונה לעצמי את התיק הזה: https://shop.theanimalrescuesite.com/store/item.do?siteId=221&itemId=38369|סלינק|. (רק חבל לי לשלם כפול על משלוח, הצמיד בנפרד והתיק בנפרד
) מאכל השבוע: אוי. :X יויו, כמובן. וכעכ (העוגיות הטוניסאיות שאמא הכינה). ושוקובו אחד. :X ספר השבוע: כרגיל... כזב וכישוף/אלזה מורנטה
רק עוד שיעור נהיגה אחד או שניים ואני מסיימת אותו סוף סוף!
(כי אני קוראת רק באוטובוס) סרט/סדרת השבוע:
באפי ואנג'ל! איזה כיף
(עונה 2 של אנג'ל כיפית ומעניינת במיוחד). חוץ מזה - הימימ, האוס, אבודים (הם נפלו על השכל!!!!!!!!!!!1111111111111 הגזימו לגמרי הפעם, לא עושים דברים כאלה!
) ציטוט השבוע:
אדמה (על צורה של איזו שרשרת): זה נראה כמו יורו שעבר דנטורציה
מישהו לילד שהוא יורד עליו כל הזמן ב3 השנים האחרונות: סליחה שהרסתי לך את החיים! שאלת השבוע - קרה משהו מעניין השבוע? הפרח של הקקטוס שלי מן נפתח קצת, אבל ממש לא עד הסוף. זה קרה אתמול נראה לי, ופשוט נשאר ככה. אם אני זוכרת נכון, זה תמיד קורה לקראת סוף חייו של הפרח. :{ (אבל גם יכול להיות שסתם החלטתי שאני זוכרת את זה, וזה פשוט סתם מוזר עכשיו. או שהוא בעצם אף פעם לא נפתח קודם, ועכשיו הוא מקרטע?
) הודגש באמצעות מדגישארון

למעלה