משחק חדש!

חחחח אוקע, אבל היא לא דומה לו :(

אם תמצאי מישי יפה שקצת מזכירה אותו תודיעי וזה גם רעיון מגניב, נעשה את הדמויות למציאות!!

טל 110

New member
../images/Emo85.gif יש לי תמונות

פה היא קצת נראית יותר מבוגרת...

טל 110

New member
../images/Emo85.gifועוד תמונה אחרונה

היא נראית לי מוכרת... היא מפורסמת?

כע הבנתי:) ראית את התמונה של

התינוקות? זה ממש מצחיק ומתאים ויש לי עוד אחת שאם אנחנו בוחרים את האחות השווה זה יכול להתאים כי יש לה עיניים כאלה ... הנה התאומים לבית בוניז'ה- גרסה 2 חחח

טל 110

New member
../images/Emo85.gifחחח הם ממש דומים

אבל הבעיה שאין לנו תמונה של "גלוריה" שדומה לבוניז'ה עכשיו... טוב נמשיך לנסות ולחפש...

didalf

Well-known member
עונה../images/Emo109.gif

שם:מיגל נקבה/זכר:
גיל (נגיד כמו פרנקו ניקו וכו... או כמו פלור מקסימו... או הילדים...וכו'):בגיל של דלפינה פלור מקס וכו'. תפקיד בתוכנית:חבר ילדות של פלור. אהבה בתוכנית:דלפינה אופי:טוב. מראה חיצוני:חתיך
הוא יהיה חבר ילדות של פלור, שטעה בבית שאליו הוא היה צריך להביא את הפיצה]הוא שליח פיצה]. הוא מגיע לבית פריצנוולדן ופוגש את פלור שמזמינה אותו לארוחת ערב ושם הוא רואה לראשונה את דלפינה ומתאהב בה. כמובן שאחרי זה הוא מתחיל להגיע בקביעות לאחוזה כמו כל אחד שפעם אחת פגשו אותו ברחוב והוא הופך למתנחל קבוע, והוא גורם ללורנסו, מקסימו ופלור לקנא. בסוף דלפינה תתאהב גם בו אבל היא תתרחק ממנו כי שליח פיצה עני, אבל בסוף הוא ירכך אותה והם יברחו, וכשהם יברחו על האופנוע שלו הם ידרסו בטעות את פלור

ואז...

מקסימו מבין כמה שהיא היתה חסרה לו בזמן שכל כך קינא במיגל. והוא מוצא אותה בבית חולים מאושפזת ומתחיל לבכות|לבכות|. הוא חושש שהוא מעבד את פלור ונותן לה נשיקה וקורה לה שוב אותו דבר שהיא לא זוכרת אותו. אבל הפעם הוא מספר לה מיד מי הוא ולא כמו עכשיו שהוא התחזה לשרברב.

למעלה