מומלצי השבוע

../images/Emo85.gifמומלצי השבוע

שיר השבוע שלכם [של איריס]- שיר השבוע שלכם [לא של איריס]- משהו שאתם רוצים להמליץ עליו [סרט/הופעה/ספר/כל דבר אחר]- משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- דברים חשובים שעשיתם השבוע [כדי שעדי לא תתבכיין
]- מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב?
שבוע קריר וקליל לכולם

מומלצי השבוע שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איריס:רק לגעת שיר השבוע לא של איריס:אהבה קטנה משהו שאתם רוצים להמליץ עליו:אין משהו שעשה לי את השבוע:יום חמישי שאריאלה היתה אצלי ויום שישי שנפגשתי עם כולם משהו שהרס לי את השבוע:אין דברים חשוביםשעשיתי השבוע: חיפשתי עבודה התוכניות שלי השבוע: יום שני ראיון עבודה בבורגרקינג וללכת לבקום ,יום שלישי מקווה להתחלי ללמוד סלסלה ויום שישי מקווה לנסוע לניצנים לראות את חברה שלי בבסיס

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| :)

שיר השבוע שלכם [של איריס]- לא היית רשום שיר השבוע שלכם [לא של איריס]- את לא לבד- בוטן מתוק בקרקס משהו שעשה לכם את השבוע- ווליום תל אביב ביום שני משהו שהרס לכם את השבוע- תחילת הלימודים :\ מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? לנסות להישאר בחיים

מומלצי השבוע

שיר השבוע שלכם [של איריס]-לא נורמלית שיר השבוע שלכם [לא של איריס]-אישה אישה - לונה פאנק משהו שאתם רוצים להמליץ עליו [סרט/הופעה/ספר/כל דבר אחר]-ההופעה של עברי שראיתי בווליום אחלה הופעה הבן אדם דופק למרות שאני לא אוהב את המוזיקה שלו ממש משהו שעשה לכם את השבוע-החזרה ללימודים משהו שהרס לכם את השבוע-החזרה ללימודים דברים חשובים שעשיתם השבוע [כדי שעדי לא תתבכיין]-גילתי בכמה בגרויות ניכשלתי מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? לראות איך אני משלים את הבגרויות שניכשלתי

../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [של איריס]- המ. "מישהו" שיר השבוע שלכם [לא של איריס]- "טומי" של שרונה פיק
משהו שעשה לכם את השבוע- התחלתי י"א? משהו שהרס לכם את השבוע- הדלקת בכתף
דברים חשובים שעשיתם השבוע- התחלתי עם שישיסט
מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? המ. לא משהו מיוחד. שבוע נפלא

../images/Emo121.gif

שיר השבוע שלכם [של איריס]- מישהו. שיר השבוע שלכם [לא של איריס]- I'm Over You - Nova. משהו שאתם רוצים להמליץ עליו [סרט/הופעה/ספר/כל דבר אחר]- לא. משהו שעשה לכם את השבוע- סלקום ווליום
. משהו שהרס לכם את השבוע- ההורים שלי
. דברים חשובים שעשיתם השבוע [כדי שעדי לא תתבכיין]- סלקום ווליום
. מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? לנסוע לת"א ואולי לירושלים והופעה של עברי לידר.

red butterfly

New member
:)

שיר השבוע שלכם [של איריס]- בחלומות. שיר השבוע שלכם [לא של איריס]- שילה-הקספרים. משהו שאתם רוצים להמליץ עליו [סרט/הופעה/ספר/כל דבר אחר]- אין. משהו שעשה לכם את השבוע- הסופשבוע. משהו שהרס לכם את השבוע- המורה שלי לגיטרה עזב.
דברים חשובים שעשיתם השבוע [כדי שעדי לא תתבכיין]- כלום. מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב? בר מצווה, מבחן באנגלית, וזהו בינתיים.

למעלה