יוסף סגל

../images/Emo85.gifיוסף סגל../images/Emo85.gif

מה אתם אומרים על יוסף סגל? איזה מורה זה, מספר בדיחות של פולניות בכלל לא מצחיק, אבל מצד שני מורה אחלה

Kyzer Suze

New member
בטח

הוא לימד אותי ספרות בכיתה ט'.. איזה מורה מעצבן... הוא כל הזמן בעצבים והוא יורד על תלמידים אבל מה, אותי הוא דווקא לא שונה ולא היה לי בעיות איתו אבל הוא מזה מניאק כלפי מי שמפריע לו

נכון...../images/Emo26.gif

אתה שם לב לבדיחות שלו? - זה בדיחות זה? נכון באמת אתה צודק תמיד יש לו את האחד שהוא מתנכל לו, יש לנו אחד כזה ותאמין לי הוא מסכן
אבל הוא בתכל'ס מורה טוב, אבל יש לו גם בעיה: אפילו אם במבחן תענה על השאלה בול כמו שהוא הכתיב במחברת לא תקבל מאה- נכון? - אין אצלו 100

Kyzer Suze

New member
נכון

הוא נותן 3 שאלות וכל אחת 30 נק'... עכשיו לאן נעלם 10? הוא לא נותן מעל ל 90.... ואנחנו בכיתה ט' ניסינו משהו יפה, אנחנו העתקנו מילה במילה מהמח' שהוא הכתיב והוא אמר שזה לא נכון! אתה מבין עד כמה מפגר המורה הזה...

i056

New member
יוסף סגל

המורה הזה זה המורה הכי מצחיק וקול בבית ספר. הכי כיף זה שהוא מתעצבן ויוצא מהכיתה והולך לממ"ח.

zuzaza17

New member
יוסף והמכונית

אחד הסיפורים שרצים הוא שיוסף סגל פעם בא דרך השער הראשי של הטכני והמחסום היה סגור וכן אחד התלמידי שלו לשעבר היה בש.ג. ועשה לו שלום ויוסף התמים חשב שהוא אמר לו לסועה קדימה ואז הוא דפק את המכונית שלו במחסום. כמו כן מישהו פעם ראה כמה זמן לוקח לו להתניעה את המכונית וצאת איתה מהבסיס?????? חובה לראות כל יום שלישי בשעה 10:25

תגובה

יוני זה יוסף אתה לא קראת את הפרק צא בחוץ לך למדריך אתה רוצה תלונה רוצה שבת מי מספר בדיחות לא מצחיקות אני יתן לך תלונה ואתה תישאר שבת מה אתה חושב גם אני גולש באינטרנט ואני ראיתי את המודעות שלך אני יתן לך נכשל גם ככה יש לך 40 בקושי אז לפעם הבאה תקרא את הפרק אם תקרא את הפרק לא תקבל תלונה רק שבתות באהבה יוסף

למעלה