זהו זה

../images/Emo85.gifזהו זה../images/Emo70.gif

אני מנצלת את זה שאני כבר לא מסוגלת יותר לישון.. (כי הבטן כבר לא מפסיקה לכאוב.. והראש מלא מחשבות) וכותבת לכם את ההודעה הכי אוהבת שיש.. אז זהו.. מחר אני אמצא את עצמי על הבוקר (בשעה לא מוכרת
) בבק"ום רועדת מפחד, מחבקת את ההורים שלי ונפרדת מכולם עד לסופ"ש הקרוב.. אי אפשר לתאר כמה זה מפחיד אותי.. אבל אין ככ ברירה.. אני מקווה לשמור על הקשרים עם כל אחד ואחד מכם.. (זה חשוב לי מאודדדד!!!!) אני אשמור על עצמי.. וגם מקווה לא להיות בהתנתקות (*מחזיקה אצבעות*) התיק כבר ארוז ומוכן ורק נשארו הדברים הקטנטנים שנשכחו... אז.. זה הזמן להיפרד עד החופשה הראשונה.. תודה על שנתיים ככ מופלאותת
תודה על ה-כ-ל
חולעע על כל אחד ואחד מכם (אני לא אתחיל למנות שמות כי אני אשכח ויהיו צרות....) איילת- החיילת (ממחר)

הדסוש15

New member
איילת../images/Emo70.gif

שיהיה לך בהצלחה וגיוס קל
שזה יעבור מהר ובשלום
אני יתגעגע אלייך מאודד
חולה עלייך, הדס

yaelooly

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!1

אוהבים אותך תמיד פה, תחזרי מהר עם המונהמון חוויות!!!!!!!!!!!!!!

ללת כנסי מאמי../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

יאוו זה כל כך קרוב ועוד לא הקלתי את זה אני מתארת לי את ההרגשה שמציפה אותך עכשיו...אני בטוחה שזה קצת מפחיד ומרגש אבל תחשבי על הצד החיובי של זה
את כבר בוגרת
הגעת לשלב בחיים שהופכים להיות קצת עצמאיים ועוד משהו קצת להיות בלי ההורים עושה את החיים קצת יותר קלים..חחח ללת תשמרי על עצמך כמה שאת יכולה ואם תירדמי בשמירות (חס וחסה) תני צילצול ואני כבר יסדר את העינין אני מאוד מקווה שלא תשתתפי בהתנתקות
אני מאחלת לך שיעבור הזמן בטיל... שתהיה לך שנת שירות נפלאה למרות כל המשברים (האוכל, השינה ,מקלחת), ותכרי הרבה
חיילים חתיכים
(הרי בשביל מה הולכים לצבא אם לא בשביל זה ..חחח). בכל מקרה זה טיבעי שמפחדים קצת ומתרגשים אבל שתגיעי לבקום את הכל תשכחי תעלי לאוטובוס ולהורים תנופפי
אז ללת שלי זהו פה ניפרד (חסר לך שלא תשמרי על קשר
) אוהבת המונים
חופיתוש מקווה שעודדתי קצת...

ללתתתתתתתת

לעעעעעעעעעעע אני יתגעגע אליךךךךךךך
שיהיה לך גיוס הכי קל והכי מהר שיכול להיות
תעשי כל מה שאומרים לך
אל תסתבכי
המון בהצלחה
ותחזרי הכי מהר שאת יכולהההה כי כולם יתגעגעו אליךך
חולה עליךךךךךךךךךך אורוש

לותה../images/Emo70.gif

לא נורא ... זה גם שלב בחיים
כמו שחופי אמרה: תמצאי שם מלא חתיכים
(((אמן רן בכור))) מקסימום בפינוי תעמדי בצד ... אוו שתרביצי לחילים עצמם. סתם כפרה, אני יתגעגע המוןהמון
תבואי לבקר
-קרן-

איילת כנסי דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif

איילת,אני אתגעגע אלייך אם תגייסי לצה"ל
יהיה לכל הפורום מאוד
בלעדיך
אני
אותך,איילת
בצה"ל,איילת
שיר

הבטחתי הפתעה מכל הפורום...

אבל לצערי אני נאלצת לדחות מלתת לך את זה... בזמן שלא הייתי פה חשבתי שהילה תסיים והיא איכזבה ולא עשתה כלום... לכן אני יתן לך את זה בסוף שבוע או משהו שתיכנסי למסנג'ר או לפורום...(אני יעשה לזה קישור להורדה) לכל הפורום... אני יודעת שאתם מאוכזבים ממני ומהילה.. אבל אין מה לעשות כרגע.. זה יגיע אליה אני מבטיחה... איילתתתתתתת תודה על שנתיים מעולותתתתתתת
תודה שלימדת אותי כל כך הרבה דבריםם ועזרת לי בהכללל...(גם בעניין ניהול הפורום) את בן אדם מדהים ומיוחד שאף אחד בפורום לא ישכח לעולםםם
ת=====ו============ד======ה

אביחי 33

New member
איילת../images/Emo7.gif

אני רואה את ההודעה הזו ונשבע לך עוד שנייה בוכה
את כ"כ חשובה לי ומה שלימדת אותי בשנה האחרונה אני בחייים אבל ב=חי=י=ם לא אשכח. ממש כמו אחות גדולה היית בשבילי. כל שטות שקטנה שהייתי עושה היית מזהירה,היית מחבקת,אוהבת,מייעצת. וזה פרידה מאוד אישית וקשה בשבילי. אני יודע שזה סה"כ צבא,אבל הקשר הזה שפיתחנו בשנה הזו מאוד יחסר לי. אין לי מילים כרגע ואני לא יודע מה אני כותב אפילו.זה הכל בא מהלב עכשיו. איילת
תהני כמה שיותר בצבא,כולם עוברים את זה. שיהיה לך שירות קל ושפשוף נעים. אני עדיין רוצה לבוא לבקו"ם,אז תצרי איתי קשר
אוהב אותך הכי הרבה בעולם
וכבר מתגעגע
אביחי

איילת שלי../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אוףףףףף איך ידעתי שהרגע הזה יגיע אייילתתתתתתתת אני תיעגעגעגע אלייך מלאא ואין לך מושג כמההה ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמחה שבפגשתי ילדה כמוך ואני בחייים לא שיכח אותך בחיים מובן חחחח אשכרה בא לי ליבכות עכשיו((רציני)) ותעשי כמה שאפשר חחייים בצבא ואל תשיכחייי בחיים שאני חולה עליייךךךךך ואני יתעגעגגעגעגע המונים
מתה עלייךךךךךך עד אין סוףףףףףף הודי

איילת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חבל שאת לא תהיא פה נתגעגע אלייך מאוד!!! מקווה שזה יעבור לך בטוב!!! ותשמרי על עצמך שם!!! וותחשבי שכל מה שכולם כותבים לך גם אני

ט ל ו ש1

New member
איילת../images/Emo24.gif

שיהיה לך הגיוס הכי הכי קל בעולם
בהצלחה ותשמרי על עצמך
זה חלק מהחיים, וכמו כולם גם את תעברי את זה מאמי
תוך כמה זמן את תשתלבי שם והכל יהיה בסדר
אני באמת יתגעגע אליך נשמה שלי
אני מאחלת לך הכי טוב שבעולם
אוהבת המון המון, טל

ט ל ו ש1

New member
וכמובן, איך שכחתי..../images/Emo24.gif

תודה רבה על כל כל מה שעשית פה, את מנהלת מדהימה
תודה רבה על הכל
המון המון בהצלחה

איילת! ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

אני כל כך אתגעגע אליך ואת היית פשוט מנהלת מדימה!!!!!!!! אני גם רוצה להגיד שאת יכולה לבנות אתר (אם כבר בנית, אז עוד אחד) ואת יכולה להיות מנהלת טובה ומקווה שתצליחי בחיים!

real snake

New member
../images/Emo24.gifלא זה פשוט לא יכול להיות..

כמה נקשרים כאן בפורום אחד לשני....
איילת מאוד תחסרי לנו כאן בפורום "עד הסוף הטוב.." ואו .... הסוף הטוב הגיע והוא בחיים לא הפסק.... אני כותב לך דברים אלו ויש לי קצת דמעות אני לא מתבייש..... מאוד נקשרתי אליך ועכשיו את עוזבת... תגידי לי שלא תשכחי אותנו ותהיה בקשר במסנגר או באיסיקיו.... זה פשוט לא יאמן מה אינטרנט וקשר ורטואלי יכול לעשות... אני מאחל לך גיוס קל ונעים שתלכי בשלום ותחזרי בשלום
אמן גיוס קל ! בהצלחה!

real snake

New member
למנהלת שלי../images/Emo140.gif

איילת תודה רבה על ניהול הפורום אותך אני בחיים לא אשכח אני זוכר את כל הצחוקים את כל הכיף שלנו את כל העזרה עם הבלוג שירשורים..... איילת אני יודע איזה עבודה זאת ועמדת בא ב100% אני מאוד מודה לך על הניהול על הסידור הטיפול האהבה היחס הכללללללללללללללללללללללללל לפורום שלנו במילה אחת תודה

למעלה