Buba Te Amo
New member
עונה...../images/Emo41.gif
ספר: וואו... יש המון... אני קוראת כל הזמן... אבל רק עכשיו קראתי ספר ממש יפה שנקרא "השונית" וזה על ציידי אוצרות ימיים, מומלץ ביותר!
סרט דיסני מועדף: לילו וסטיץ'!!! אני חולה על הסרט המאמי הזה!!!
סרט: לא רק בלונדינית, ואיזה מין שוטרת!!!!
שחקנ/ית: יהודה לוי ואיה קורן, כמובן!!!
זמר/ת: נטליה אוריירו הגדולה מכולם!!!
סדרה מועדפת: אוי... נורא קשה... ברור שאהבה מעבר לפינה!! אבל אני גם חולה על "השבט"!!! שווה לראות!!!
מקצוע אהוב: אומנות, אני די טובה בזה, אה, וגם ספרות, כמו שהזכרתי מקודם, אני קוראת ה-מ-ו-ן!!!
מקצוע שנוא: מתמטיקה... ש-ו-נ-א-ת את זה!!!
מקום בעולם: טוב, נו, ישראל!!! אבל אני גם אוהבת את הולנד, ברזיל וסקנדינביה, ארצות יפיפיות!!!
המעשה הכי נועז שעשית: טוב, לא עשיתי הרבה מעשים נועזים בחיים שלי, אני פחדנית, אצלי אפשר להחשיב "נועז" גם את זה שעשיתי אומגה מגובה 30 מטר לירדן, טוב, זה נועז בשבילי...
המעשה הכי טיפשי שעשיתי: טוב, יש לי שניים: 1. לפני שנה אמרתי למורה שלי למתמטיקה שהיא אדיוטית חסרת תקנה ושאם היה לה קצת שכל בראש היא היתה מבינה כמה היא לא יודעת ללמד מתמטיקה... בוא נגיד שלא יצאתי מזה טוב... 2. אמרתי לילד הכי בריון בשכבה שלי שהוא חמור, זה היה די טיפשי בגלל שהוא כל כך התעצבן שהוא זרק עלי כיסא וניסה להרוג אותי אחר כך... וזה היה רק בגלל שהוא ידע שהוא באמת חמור...
פריט לבוש מועדף: אני בעיקרון לא מתה על בגדים, אבל אם כבר, אני מתה על הנעליים שלי, שקניתי לא מזמן.
ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה!!! אחרת איך היינו רואים אהבה מעבר לפינה?!?!?
עונה: חורף ואביב
את מאמינה בגורל?: אמממ... לא ממש... אבל יש מקרים שבהם אני חושבת שזה איכשהו קשור לגורל...
את מאמינה באלוהים?: בהחלט!!! אני דתיה, דרך אגב...