האלן לכל חברי הפורום

maayani d89

New member
../images/Emo85.gif האלן לכל חברי הפורום

היי היי לכל החבר'ה בפורום
מה שלומכם? איך עבר השבוע שלכם? אולי חלקכם שמתם
אבל אני כותבת ועונה על סקרים בשבועות האחרונים, אשמח להצטרף באופן רישמי לפורום
של קורין אלאל, למרות המגבלה של הזמן והצבא... "ילדה בשק" את בהחלט צודקת- הפורום ישנוני בתקופה האחורנה
אבל בעזרת העבודה הכבירה של מנהל הפורום- תומר, הוא בדרך להפריח את השממה |סביון |
אז נכון, אנחנו לא מנהלים אבל אנחנו כן אוהבים את המוזיקה שקורין יוצרת והמילים שהיא כותבת והשואו בהופעות
לכל מי שיש שיר של קורין שהוא מאד אוהב/ מתחבר יכול לפרסם אותו, להוסיף תמונות או פרטים על הופעה קרבה וכ"ו... תנו לדמיון שלכם לפרוח
אחרי הכל, הפורום הוא כאן בשבילנו
להת' בינתיים

maayani d89

New member
../images/Emo185.gif לילה טוב

הי חברי פורום קורין אלאל... אני יודעת שקצת מאוחר ואולי חלקכם כבר ישנים
ובכל זאת, רציתי לדעת איך הייתה השבת שלכם? מה עשיתם (או לא עשיתם) בסופ"ש? מה התוכניות שלכם לשבוע הקרוב?
מהו השיר שאיתו תרצו לפתוח את השבוע הקרוב? בחרתי ב: "המון חברים בכל מיני צבעים" הסופ"ש שלי התחיל בשישי בשעה 5 ו- 40 בבוקר, צבא
ובשעה 10 ורבע הגעתי לירושלים מהצפון... בכללי הסופ"ש היה חביב למרות שאני לא מרגישה טוב (סיבות אישיות). אתמול (שישי) הייתי בנסיעה עם חברה שגם חזרה הביתה מהצבא, אז הנסיעה לא הייתה מייגעת כ"כ, בצהריים נפגשתי עם חברה שלא ראיתי תקופה ארוכה וקראתי פרק נוסף מספר חדש בצרפתית שמצאתי בביתי
רוב הערב נחתי, וגם למדתי כיצד להפעיל מכונת כביסה
על מצב של שעה במקום שעתיים... היום הכנתי פעולה של 45 דקות על "קבלת השונה" שאני צריכה להעביר ביום שני בקורס שלי, קצת מפגר
העניין בגלל שביום רביעי הוא מסתיים... לא יכלו להקדים את המועד? בכל מקרה,פעולה חביבה (אני מקווה). עשיתי הליכה והכנתי לי שוקופלת
טעים במיוחד!! מחר אני חוזרת לקורס עד רביעי, ברביעי יש לי טקס סיום קורס- עם קבלה של שרוך וסיכה
וסופ- סופ אני אראה את תומר (כן, מנהל הפורום שלנו) וברקי!!!
חמישי, עיסוקים פרטיים. שישי- להיפגש עם תומר ומיכל
ולהיות בחזרה או רק עם תומר בצהריים (כארגיל...) ושוב, ראשון- מתחילה בסדיר ומזמינה אתכם לחנוכת בית
קצת חופר, בעיקר בלילה כשעייפים או ביום כשמשעמם
שבוע טוב עם הרבה הצלחות ומוטיבציה!!!

tomerldt

New member
קחי את ההודעה החדשה שלי כתגובה למה שכתבת ../images/Emo13.gif

m757

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

לא מזמן אני ותומר גילינו שיר של קורין שנקרא "איו לנו במלאי" מתוך האלבום "כשזה עמוק". שיר מגניב ומצחיק שכתבה ענבל פרלמוטר.
הנה המילים - אין לנו במלאי כרגע אין לנו במלאי כרגע אם תחתום כאן אז אולי ביום ראשון יהיה במלאי. אין לנו במלאי כרגע אין לנו במלאי כרגע היו לנו הרבה אבל כרגע זה פשוט אזל תשאיר לי כתובת ואולי ביום שלישי יהיה במלאי. אין לנו במלאי כרגע אין לנו במלאי כרגע בדוק לו רגע בארון אולי נשאר האחרון חבל נראה שאין לך מזל היו לנו הרבה אבל כרגע זה פשוט אזל אם לא יום שלישי אז בוודאי יום חמישי יהיה במלאי. רמאי בכל זאת יש לך במלאי נבל אם אתרגז תהיה אומלל שקרן בטוח יש אחד קטן הידד מאחוריך יש אחד. בבית האחרון אורנה בנאי שרה יחד עם קורין.
מעיין, אני כל כך שמחה שהצטרפת לפורום שיהיה לך ולכולם שבוע טוב.

למעלה