גן גנינו...

אמאואבא

New member
לא מכירה באופן אישי

אבל חברים שהיו שם לא התהלבו בכלל והחליטו על מקום אחר. אבל אני מסייגת משום שאני מעולם לא ביקרתי שם.

רחלילי

New member
כן

את יודעת להגיד לי לכאן או לכאן לפני שאני הולכת לבדוק ולוקחת עוד יום חופש בשביל זה? את יכולה לענות לי במסר אם תרגישי יותר נוח ככה.

אנחנו היינו

לפני שנתיים בערך הילד שלי באופן אישי לא היה מרוצה בגן(לא אהב כלל ללכת במשך די הרבה זמן) הוצאתי אותו יחד עם עוד 6 הורים שיצאו מהגן מאותן טענות ומכך שסייעת הגן המליצה לנו לא להשאר .

שלגיה ו7

New member
גן של גילת

ביקרתי בו ולא התרשמתי. נמצא במרתף חשוך וסגור(נראה לי שבכלל אין שם חלון).

keoss

New member
וידוי גדול

טוב אני רואה שאתם לא משאירים לי ברירה אלה באמת להגיד לכם למה וכמה אני עוד מעריך את הגן. שהוא "רב גן סמדר". אני מאוד שמח להיות חלק מהגן שבני נמצא שם . עם כל מה ששיבחתי אותם על העבודה המופלאה שלהם עם ילדי .חשבתי שזה יספיק.אבל לא. אני רוצה לציין שמבחינת אנשים, חברים, תומכים,אוהבים .הם גם יודעים לתת. הכוונה שלי היא כך. אישתי הסתבכה עם המחלה שלה, ולאחר התיעצויות עם מומחים הוחלט לבצע טיפול בחו"ל כדי להעמיד אותה על הרגליים. היינו אצל רבנים מהצפון ועד הדרום, כולם סייעו בברכות.ועל כן תודה רבה. עלות הטיפול הראשוני הוא כ100000 ש"ח לאחר שמונה חודשים עוד מאה אלף ש"ח נקלענו לקשיים ואין ביכולתנו לממן את הסכום. לאחר שיחה קצרה עם סמדר החליטה סמדר ללא כל היסוס לתת לנו 20000 ש"ח תרומה לטיפול באישתי. אין לכם מושג כמה המילים האלו השפיעו עלינו וחיזקו אותנו להמשיך ולהלחם לבריאותה של אישתי. על כך אני מודה להם מאוד . ואלחם על כל הכבוד המגיע להם,ומגיע להם. אני לא חושב שאיזה גן אחר היה נותן ככה ומכל הלב. אני לא עושה להם פרסומת אתם מוזמנים לבוא ולראות.

chili3

New member
../images/Emo24.gifקודם כל, החלמה מהירה לאישתך

לפי מה שאתה מספר פה, אפשר להבין שסמדר היא אדם מיוחד וכל הכבוד לה על התרומה ואני כמובן גם מבינה למה אתה מרגיש צורך לצאת להגנתה. אבל עם כל הערכה שלי למעשה שעשתה, זה עדיין לא אומר שום דבר על התנהלות הגן שלה.

keoss

New member
את צודקת אבל...

לסיום ההערותי רציתי לציין דבר מה. אי אפשר לספק כל הורה .כל הורה יש לו את הדרישות שלו. העבודה בגן או ההתנהלות של הגן מתבצעת ע"י צוות של הגן. קצב ההתחלפות של הסייעות קובע רק שיש לסמדר דרישות גבוהות לגביהן, כל זה הוא לטובה הילד. לכן מתחלפות שם לאחרונה הסייעות שאין הן עומדות בדרישות הגבוהות של הגננת כנראה הצוות שהתחלף אינו כשיר לבצע את עבודתו או יותר נכון אינו טוב מספיק כדי לטפל בילדנו על כך אני רואה שלסמדר מאוד אכפת מי מטפל בילדנו וחשוב לה שהם יקבלו את מלוא צומת הלב. אני מקווה מאוד שתצליח. ותמצא את הצוות הכי טוב לילדנו.

ravitrn

New member
זקוקה נואשות להמלצות

מסגרת לגילאי 2-3 כולל פרטים בבקשה עזרתכם ומה שמעתם על... עולמה של ליאת הגן של טלי בגבעתC - טלטול משהו כזה תודה מראש

על גן טלטל ועל גילת

הבת שלי היתה אצל גילת לפני שנתיים ועכשיו היא אצל טלי (גן טלטל בגיבעת סי) ואנחנו מאוד מרוצים משני הגנים (הבת שלי עד היום מדברת על גילת) מכיוון שהייתי בזמן שההורים הוציאו את הילדים מהגן, אני יודעת את כל הסיפור, ואת כל הצדדים... רחלילי- אם את רוצה לדבר איתי את מוזמנת. לגבי גן טלטל- היום הם 25 ילדים, אבל המתכונת הולכת להשתנות לגבי שנה הבאה - שווה לדבר עם טלי. לירון

הגן של סיגל!

היום עשיתי שם הצגה לילדי הגן והתרשמתי עמוקות מהאנרגיות נמדהימות שיש שם. אם תרצי פרטים נוספים, פני אלי במסר.

3ונמיי

New member
סליחה שאני נדחפת...

אבל חייבת להגיד שאני חושבת שלא נכון להמליץ על גן על סמך ביקור קצר. בנוסף, אני חושבת שלא נכון לציין דעה לגבי גן כלשהו על סמך שמועות, סיפורים וביקור קצר של מפעילה בגן. בגלל שתהליך חיפוש גן כל כך קשה ומבלבל, אני אישית לא כותבת על גנים ששמעתי עליהם ממישהו אחר אלא רק לגבי גנים שבו היו ילדי וכך נכון שיעשו אחרים. אני מקווה שמי שמחפש גן לילדיו יבדוק טוב טוב (יבקר בגן כמה פעמים ולא יסתמך רק על המלצות)

ב נ ה

New member
חולקת עלייך

בהחלט ניתן להרגיש אוירה בגן גם על סמך ביקור קצר,ההמלצה היתה בעקבות ביקור כזה וכך צויין,ההמלצות בפורום(ןבכלל)הן עניין מאד אישי וסובייקטיבי. אגב כל אחד עושה בסופו של דבר מה שהוא רוצה ואין פה מה לקוות בשביל אחריםחוץ מזה שיהיו מאושרים מרוצים ושיהיה שלום בעולם

ב נ ה

New member
יחד עם זאת

אני מאמינה שגם מי שמקבל המלצה(אמינה ככל שתהייה)לא מתקשר לסגור עניין בטלפון מבלי לבדוק.

מישלינה

New member
../images/Emo20.gifמחפשת גן בגבעה C -יש המלצות../images/Emo35.gif

מחפשת גן בגבעה C במודיעין לגיל שנתיים בספטמבר. רצוי עם מספר מצומצם של ילדים. יש המלצות? אפשר לפנות במסר.

חשבתי שנקודת מבט לא שגרתית

עשויה להיות מעניינת. דווקא בביקור קצר מעמדת מפעילה אפשר להרגיש דברים שאי אפשר לקלוט מעמדה אחרת...

ronaj

New member
המומה!!!!

יצא לי לקרוא על הויכוחים איזה גן טוב ואיזה לא. קראתי מה כתבו על רב גן סמדר, ואני קצת לא שקטה ,רציתי להגיד משהו ממקור ראשון ואולי לחזק את מה שאמרו כאן כמה כותבים. אז אני רוצה להגיד שבני בן ה3.5 נמצא זו שנה השניה בגן סמדר. זה נכון שהוחלפו שם הרבה סייעות, אהל כל הכבוד לסמדר שידה לשים לב לכך שהן לא מתאימות. האם עדיף להשאיר סייעת שאינה מתאימה רק כדי לרצות את ההורים ולא לגרום לילדים זעזוע קטן? עדיף להחליפה מאשר לשמוע על כך בתקשורת ולא חסרים מקרים כאלו. תגובה על מה שכאוס כתב מנסיוני האישי רוחב ליבה של סמדר ורוני בעלה, קשה לי להאמין שאנשים שמגלים אכפתיות כל כך גדולה כלפי ההורים מסוגלים להתנהג בחוסר אכפתיות כלפי ילדיהם. לכל אלו שקטלו ופסלו את הגן אנא בססו טענותכם ,כי למרות סביעות רצוני מהגן לא אהסס להוציא את בני מהגן אם אדע שהוא בסכנה.

למעלה