גן גנינו...

yaet1

New member
מחפשת צהרון פרטי לשנה הבאה

בוקר טוב לכולם. בשנה הבאה בתי תהיה בגן טט"ח באיזור נחל צין-נחל חבר. מכל מה ששמעתי על צהרוני העירייה, אני מעדיפה לשלוח אותה לצהרון פרטי, אם אפשר במסגרת כמה שיותר מצומצמת. אני זקוקה למסגרת עד 16:30-17:00 באיזור נחלצין-נחל חבר או נהר הירדן. אודה על קבלת

ריקי28

New member
בוקר טוב לכולם

רציתי לברר עמכם מה העלות הממוצעת של גן פרטי לגילאי 2-3, אנחנו אמורים לחדש את ההרשמה לגן לשנה"ל הבאה והסכום הנדרש נראה לי מעט גבוה... תודה למשיבים.

אני משלמת 2100 .......

6 ימים בשבוע,4 מטפלות+גננת ל- 25 ילדים בדיוק בגילאים שציינת. גם לדעתי זה המוןןןןןןן כסף,אבל זה מה שמקובל. ככה הבנתי

Angel972

New member
אני יודע שבשנה הבאה

בגן של הבן הקטן משלמים כ 2400 ש"ח
לדעתי - מוגזם.

רחלילי

New member
מבדיקות שאני עשיתי לאחרונה

במסגרות הללו משלמים בין 1700-2150 לשבוע שלם כולל ימי שישי (אצל חלק זה שישי לסירוגין, אצל חלק אין ימי שישי ואין קשר בין מחיר לבין הכן לא ימי שישי). אצל כולם זה כולל חוגים מלבד מקום אחד שצריך להוסיף עוד 200 שח על חוגים. שמתי לב שגנים לא מעטים שנחשבים ל'מבוקשים' או 'ידועים' מרשים לעצמם לבקש יותר, או שלא מבקשים יותר אלא מעלים את את כמות הילדים למצב של קופסאת שימורים (למה לא לגמור ת'משכנתא אם אפשר, לא?!).

SEA LIFE

New member
נצל"ש - זקוקה להמלצות ...../images/Emo39.gif

לגבי שני גנים במודיעין
גן בשיא - בניהולה של סאקי בנחל עמוד
עולמה של ליאת - בניהולה של ליאת רחוב הירמוך אשמל לקבל המלצות מהורים שמכירים את הגן, אפשר לשלוח גם מסרים, תודה לכולם.

shamo77

New member
גן בשיא+עולמה של ליאת

גן בשיא-אמרו לי לא להתקרב! עולמה של ליאת - ליאת מאד נחמדה, גן מדהים! מנסיון משפחתי, אנחנו כנראה שם בשנה הבאה.

ואני דווקא ממליצה עליו (גן בשיא)

לא יודעת מי אמר לך לא להתקרב, אבל זה נשמע כמו משהו ששמעת ולא משהו שחווית. בכל מקרה הילדים שלי (תאומים) בגן בשיא כבר שנה שנייה, הבת שלי היתה שם שנה שעברה והשנה עזבה לגן עירוני. אני מאד מרוצה. רוב הילדים שהיו עם הבת שלי היו שם מגיל שנה עד גיל 4 ואני הצטערתי שלא גיליתי אותם קודם. הרגשתי צורך לאזן כי על כל דעה רעה יש גם דעה טובה ולהיפך. מי שרוצה יותר פרטים על הגן יכול לפנות אליי במסר. רחל

אחרי שקראתי את כל התגובות פה....

ושלא תבינו זה רק משעמום חח [אין לי בית ספר היום אאאא], הגעתי למסקנה שאני לא הולך להביא ילדים !! חח סתם סתם.. אבל מה שכן רציתי לומר זה שאני סומך על האנשים של הפורום.. וגם [כמו שכבר הוכח] בביקורת גלויה וחשיפת פרטים
ככה שגם את הילדים שב"ה יהיו לי אני לא אשלח לשם !!!! אז אנשים קחו ברצינות את מה שאמרו לכם, אין סיבה להכפיש סתם, ונניח שזא כן הייתה סתם נקמה.. אז מה? אנשים באמת ירדו לרמה כזאת נמוכה של הוצאת שם הרע דרך הפורום? קאוס התגובות שלך הרגיזו גם אותי, לא יודע מי אתה אבל שיהיה, ושיהיה לך בוקר \יום טוב איזה כיף אין לי לימודים !! אאאא

keoss

New member
מר שליטה

בוא ואגיד לך או בו נגיד שאת ההערות שלך כועס או לא מעניינות אותי ואני אגיד לך גם למה. אם היו לך ילדים והייתה מעורב בכל היום איתם בכל הנוגע להחטלה האכלה סיפורים וכו.. אולי הייתה מדבר או כותב אחרת. אז נניח לך ואולי בעתיד שיהיו לך ילדים אתה כבר תכתוב אחרת. אז שיהיה לך יום טוב.

אוקיי.........................עריכה

מר קאוס [באותה נימה כמו שלך] טוב לדעת שאתה מתייחס למה שבראש שלך, לא רציתי ואני לא רוצה לדבר ככה, אבל למה אתה חשוב שמישהו שם עלייך? אף אחד לא מכיר אותך פה? מי אתה בכלל? בוא אתה תוכיח לנו שבאמת מה שאתה אומר זה נכון? למה אנחנו צריכים להוכיח?! ומזה לעזאזל להוכיח.. אין מצב שיגידו כל כך הרבה אנשים מהפורום שחלקם אני מכיר מספיק טוב כדי לדעת את זה, משהו, ורק בגלל שבא לך או לא בא לך תגיב לכל אחד בצורה מעצבנת שלא מכבדת אותו בתור בנאדם וישתקו לך בפרצוף!? סליחה טוב שלא.. ולמקרה שלא הבנת, החלק של הילדים לא היה ברצינות, גם ילד בן 15 היה מבין את זה מר קאוס, ואתה יודע מה? שיהיה לך יום טוב..

עריכה ב'...........................

כתבתי את זה לפני שרשמת את מה שרשמתע ל אישתך, מצטער, לא ידעתי, אבל הייתי צריך להסביר את עצמך יותר טוב, *חוזר בי מרוב הדברים שרשמתי כאן*

שרשמתע ל=שרשמת על

עריכה ג'- עדיין זה לא אומר שלשאר האנשים שרשמו אין בסיס.. כל עוד הם טרחו לבוא ולכתוב את זה אומר משהו..

למעלה