=]=]
ג גיימבוזית בדם New member 4/3/07 #33 ../images/Emo85.gifרק עכשיו אני צריכה להשיג ת'כתובת אני יכולה לשלוח לו בפרטי אבל עדיף לדואר שלוו אני רק צריכה להשיג ת'כתובת ... ו... שוב תוודה
../images/Emo85.gifרק עכשיו אני צריכה להשיג ת'כתובת אני יכולה לשלוח לו בפרטי אבל עדיף לדואר שלוו אני רק צריכה להשיג ת'כתובת ... ו... שוב תוודה
L lililulu New member 4/3/07 #36 פטללללל../images/Emo3.gif אני יכולה לתת לך את הכתובת של הסוכנות של רוברטו...או את המספר טלפון של הסוכנות...אם זה יעזור לך אם כן תגידי לי אני ישמח לעזור
פטללללל../images/Emo3.gif אני יכולה לתת לך את הכתובת של הסוכנות של רוברטו...או את המספר טלפון של הסוכנות...אם זה יעזור לך אם כן תגידי לי אני ישמח לעזור
ג גיימבוזית בדם New member 5/3/07 #38 ../images/Emo85.gifבטח שזה יעזור ../images/Emo13.gif אני ישלח לך הודעה בפרטי וככה נתכתב אני אוהבת אותך
../images/Emo85.gifבטח שזה יעזור ../images/Emo13.gif אני ישלח לך הודעה בפרטי וככה נתכתב אני אוהבת אותך
ח חני love דמדם New member 5/3/07 #40 איזה חמודהה.. בטח שהוא יואהב את זה זה ממש יפה ומרגשש...חחחחח=]=]=]=] כפרעלייך איזה מתוקה אתת! =הייתי=
איזה חמודהה.. בטח שהוא יואהב את זה זה ממש יפה ומרגשש...חחחחח=]=]=]=] כפרעלייך איזה מתוקה אתת! =הייתי=
ע עדן סנדלר New member 6/3/07 #41 מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המכתב חודר הוא כזה מעלף אני בטוחה שאושרי שלנו יתרגש מזה עד דמעות כי אם אותנו זה ריגש אז אותו זה כמובן שירגש
מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המכתב חודר הוא כזה מעלף אני בטוחה שאושרי שלנו יתרגש מזה עד דמעות כי אם אותנו זה ריגש אז אותו זה כמובן שירגש
ע עדן סנדלר New member 8/3/07 #52 אז הינה אני מספרת על עצמי: קוראים לי עדן אני בת 14 מאופקים וזהו אם בא לך לדעת עוד משהו שאלי בי האיי סי שלי הוא:290020375
אז הינה אני מספרת על עצמי: קוראים לי עדן אני בת 14 מאופקים וזהו אם בא לך לדעת עוד משהו שאלי בי האיי סי שלי הוא:290020375
ס סתוונית סנדלר New member 7/3/07 #51 ../images/Emo118.gifשלום נעים להכיר גברת סנדלר ה2 חעחע , סתם מאמי . אני סתוונית במנולקר מרמלה בת 14 וחצי אוהבת את שרוני ואדם וברוכה הבאה מאמי והשתלבות מהירה . 3> 287352113 3> להלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהלה יום טוב אחותי .
../images/Emo118.gifשלום נעים להכיר גברת סנדלר ה2 חעחע , סתם מאמי . אני סתוונית במנולקר מרמלה בת 14 וחצי אוהבת את שרוני ואדם וברוכה הבאה מאמי והשתלבות מהירה . 3> 287352113 3> להלהלהלהללהלהלהלהלהלהלהלה יום טוב אחותי .
ד דילבושloveביחוש New member 7/3/07 #50 ../images/Emo108.gifכן ... אייסיקיו: 289539227 שין: 398271 למה ?!
ע עדן סנדלר New member 8/3/07 #54 כל כך יפה!!!!!!! דילבוש השין מעלף ואת עוד יותר ביוש אני בטוחה שהלהקה תגיב שם יום 1
ד דילבושloveביחוש New member 9/3/07 #56 ../images/Emo108.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה היא תגיב ?! בשין שלי? ותודה :]
../images/Emo108.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איפה היא תגיב ?! בשין שלי? ותודה :]