בנוות כנסוו

../images/Emo85.gifבנוות כנסוו

בנוות כתבתי מכתב לאושלייי תגידו לי מה דעתכןן :] אבל רק ת'אמת ... אווששלייייי . . . . 3> אני רוצה לכתוב לך מכתב הכי אמיתית שיש...וכול מה שכתוב כאן הוא נכון ואמיתי והוא מהלב וזאת הולכת להיות חפירה...הוזהרת [ חחח ] אני קודם כול אזדהה ...קוראים לי שני , שני אמיתי ממעלות..בת 14 + ... לפני מספר חודשיים כתבתי לך מכתב וביקשתי מ---- [ היא קרובת משפחה שלך לא ?! ] שתעביר לך ת'מכתב... אושליי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הרבה בעולםם! אני מתגעגעת אלייך לראות אותך צוחקת , מחייך , שר , רוקד , נהנה ומזיע . . חחח אני אוהבת אותך כול כך כול כך שאני לא יודעת איך להביע את הרגשות שלי כלפיך , מרוב אהבה בטלפון אני יותר מידי התרגש ובמכתבים אי אפשר לדעת בידיוק איך מרגישים ובחיבוק ונשיקה אם אי פעם אני יצליח לעבור את הבבונים האלה ששומרים עליכם מהמעריצות אבל אם אני יצליח ?! אני ?! יתפלל שהרגע הזה לא יגמר לעולם ואני לא ישכחח בחיים ת'רגע הזה כי הוא יהיה מושלם ! אושליי , אני אוהבת אותך יותר מכול דבר אחר בעולם , אין יום שאני לא חושבת דואגת מתגעגעת ו=א=ו=ה=ב=ת זהו , בחיים אני לא ישכח אותך אתה בנאדם כול כך כול כך מיוחד :] רציתי לומר לך גם תודה , תודה שאתה בכלל מתייחס אלינו - המעריצות באהבה ובכיף :] תודה גם על זה שבמלחמת לבנון השנייה תמכתם ועודדתם בקליפ שצולם . זה חיזק אותי עברתי כמה משברים במלחמה ונשאר לי עד עכשיו חלל ריק בבית פחד וסיוטים מזה.. נתתם לי כוח ורק בזכות זה המשכתי הלאה... אני מודה בכלל על זה שהכרתי את הלהקה שלכם שקוראים לה גיים בויז אני אוהבת אותך הכי הכי הכי בעולםם!! המקלדת שליי כבר מוצפת מים מהתרגשות שאולי , אי פעם תקרא אתהמכתב הזה... כול פעם שאני רואה שומעת מרגישה אותך בעיקר ואת שאר הבויז אני הילדה הכי הכי מאושרת בעולם ! אני כול כך מתגעגעת אליך ורוצה כבר לפגוש אותך ולתת לך חיבוק דוב שבחיים אני לא ישכח ת'רגע הזה אתה הכי חשוב לי בעולם... ויש לי בקשה.. שתמיד תמיד תזכור שיש אי שם בצפון מישהי שתמיד תמיד חושבת עלייך דואגת מתגעגעת [ ובעיקר בשיעורי תנ"ך אני מדמיינת ת'פגישה שלנו חחח ] אני אוהבת אותך ! תשמור על עצמך אוהבת . . . = שני [ פטל ] אלמוריש = אייסיקיו : 349135571 מסנג'ר : [email protected] פלאפון :-----------------
עכשיוו דוגריי זה יפהה ?! שבוע טוב :]] אוהבת

ירדןן ירדן ירדןן2!?#!?

תביאיי ליי את האייסיי שלךך...וכולןןןןןןןןןן תביאוו לי את האייסי שלכןןן!@!#@!!!!!11

../images/Emo118.gifשנינע ? פטל שיכורתיתי שלי ?!?

זה מדהים , ואאאאאאאי בלי עין הרע אהבתי כל מילה ומילה שלך . מתה עלייך ובהצלחה , מקווה שיראה :)

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifיפות שלי??????????????

שוב יתגעגעתי עליכםם מה קורה אחיותת שלי????????????????. וואי אני בקושיי כותבת פהה כי אני עם ציפורנים עדין מפורים מזה יפות חחח וזה קשה לכתובבבבבבב קניתי היום נעלים ניק שוקס מזה יאפותת בקיצורררררררר אני פה דברו איתיייי נסיכות שליייי לילה טוב לאביווו

למעלה