בוקר

../images/Emo85.gifבוקר

ממצב חבר'ה
התברר לי בדרך לאוטובוס שאין לי 3 שעות
אז אני פה יושבת לי לבד ומשתעממת... בעצם לא ממש משתעממת כי אני עושה ביהודה כל מיני דברים... (תרגעוווו לא כל דבר הוא כמו שאתם חושבים.... אני רק משחקת בתמונות שלו...
) ואפילו הבטחתי ללי תמונה אז בקרוב תקבלו... ואני צריכה עזרהה עם כל התמונות של יהודה שיש לי... אין לי עם רגליםם
אם בא לכם להיות חמודים ולעזור.. אז תשימו לי פה בבקשה את כל התמונות של יהודה שיש לכם אבל שרואים לו את הרגלייייים
(זהו פרט מאוד חשובב..) אז שיהיה לכם יום נהדדדר לאבבב יווווו

hilad17

New member
בוקר טוב! ../images/Emo24.gif

אני חדשה פה... קוראים לי הילה ואני חולה על הסדרה... סוף סוף היא חוזרת (!!!) יש לי בעיה, ניסיתי להירשם לאתר של אגם כדי שאני אוכל לראות את הרקעים ואת התמונות שהם לחברים בלבד אבל זה לא נתן לי... אז השאלה שלי אם למישהו יש את התמונות והרקעים... אודה לו מאוד אם יוכל לשים כאן! תודה רבה והמשך יום טוב לכולם!

ברוכה הבאה הילה....גנבת לי את השם

חח סתם
יש לך שם מהמם! קוראים לי הילה...
אני בטוחה שתרגישי בפורום הזה כמו ב-
אני חולה על יהודה לוי ועל איה קורן...ו....זהו...

הילה אני אשמח לעזור לך !!

הילה אני רשומה לאתר של אגמי אז אינ אשלח לך רקעים ותמונת...

אני לא מבינה את הקטע../images/Emo153.gif

מתי שלוחצים על התמונה בשביל לראות אותה בהגדלה וזה מה שאני עשיתי כדי לראות את התמונה שלך כי לא הצלחתי לראות כמו צריך התמונה לא הייתה ברורה בקיצר אני לוחצת להגדלה התמונה יותר קטנה לא יותר גדולה אולי ברורה אבל קטנה מה אני צריכה הקטנה או הגדלה
תאמינו לי האתר הזה מתחיל לעצבן אותי יש בו רק פשלות חחח ואמרתי האתר לא הפורום

love amor

New member
חחח דנה../images/Emo26.gif

בד"כ שתמונה קטנה ואת לוחצת זה מגדיל אותה..אבל התמונה שהיא שמה קטנה במקור אז כשאת פותחת ת'תמונה היא חוזרת לגודל המקורי שלה
(אממ קשה לי להסביר מקווה שהבנת משהו חח)

k a b o o k

New member
ברוכה הבאה, הילה../images/Emo70.gif

אני יניב..
מקווה מאוד שתהני בפורום
ספרי קצת על עצמך..

../images/Emo39.gif הילה ברוכה הבאהההה../images/Emo23.gif

תהניי אני נוי בת 15..
אני בטוחה במיליון אחוז שיהיה לך כייף

hilad17

New member
תודה לכולם!!! הנה כמה רקעים שהכנתי

בנתיים אני שמה אחד ועוד מעט אני יעלה את השאר...

למעלה