בוקרר

../images/Emo85.gifבוקרר../images/Emo70.gif

חלמתי חלום מממממש מוזררר
חלמתי שאני לא בפורום הרבה זמן.. וידיד שלי מעיר לי על זה כי התחלתם להשתגע.. ואז אני הולכת ליניב ומבקשת ממנו להחליף אותי.. והוא לא מסכים לעזור ליייייייייייי........ ועל זה נאמר..: אמאאא שיהיה לכם יומנפלאאא חלועעליכם סמי
איילת

סמי באמת מוזר.... בוקר מעולההההה..

אתם לא מאמינים כמה אני הולכת היום לחרוש על המבחן באזרחות שיש לי מחר על 100 מושגים מה הם דפוקים איך אני יזכור את כל זה? בוקר מעולה איזה כיף היום אנחנו מתחילים בגימודים חיחיח לכל מי שיש מבחן בהצלחהה כל מי שחולה שיבריא... ולסיכום יום טוב לכולם..

בוקר מעולה אני מתחילה ב-9../images/Emo13.gif

אני מתחילה היום ב-9 היום אומרים לנו את החוקים של פורים איזה סבבה.. אולי אני לא יכנס הרבה לפורום השבוע כי צובעים לנו את הבית... אני ישתדל להיכנס הרבה.. הודיה מאמי שיהיה לך בהצלחה.. ואל תתיאשי את גאונה

את הגאונה הית צריכה לירשום ככה

"גאונהה" חחח תודה יפיופית.. מיכללל את חייבתל דבר איתץי במסן.. את יודעת היום את משאילה לי את .........חחחח

Yonatan77

New member
מוזר *מע*

בוקר טוב לכם.. הודיה שיהיה בהצלחה.. בהצלחה לכל הנבחנים..

בוקר מעולההההה

חזרתי מוקדם מן הרגיל
כי היה לנו מבחן במדעים...ממש פחדתי ממנו כי אצלה המבחנים תמיד מזה קשיםםם
אבל הוא היה קללללל ברמוווווותתת
והלך לי מעולה... נקווה לציון טובבב
ורוצים לשמוע משהו
ביום רביעי יש לנו מבצע שישית שמארגנות כיתה י', והם הולכות להביא את גבסו ואת האחים צנחני ואת התאומים מהעונה הראשונה
איזה מגניףףףףף

אני בביתתתתתתת../images/Emo9.gif

עוד שעתיים יום הוריםםםםםם... שאני ימווותתת.... יש לי ממוצע 85 אבל עם נחשל 1.... ועוד במטמתיקה:-\ שיהיה לכולם המשך יום נעיייםםם חולה עליכםםםם

צהריים טוביםםם../images/Emo70.gif

לא הייתי פה שישי- שבת
ללת
החלום באמת מוזר
הודיה
אני ידבר איתך חחחח
עותיי
בהצלחההה
המשך יום נעיםםםםםם
יום רביעי פוריםםםם
עוד 42 ימים
(אההה.. ו.. מה שאתם רואים למעלה^^^^ המודגש.. זה הספירה לאחור ליומולדת שלי חחחח
)

צהריים מעולים../images/Emo70.gif

כולי מלאת צבע.... יש לנו יום שלישי מבצע שישית.. זה כאילו של שכבת י' איזה בלאגן.. שפכו עלי צבע גועש שלם...

../images/Emo113.gifצהריים טובים../images/Emo70.gif

היום המורה הסתומה שלנו השאירה אותנו שעה על כלום ללת- איזה חלום מוזר
כואב לי הראששששש
יומטוב

ואוייייי אתם לא תאמינווווו צהריים

טובים... עכשיו ישבתי ולמדתי 100 מושגים אתם יודעים מזה 100 מושגים?? כל מושג איזה 11 שרורת חחחח אני לא מאמינה שלמדתי 100 מושגים טוב אני שמה לב שאני מתחילה להתחרפן חחחחח... מורושששש יפיופה תרגישי טוב... חופית דברי איתי דחוףף מובן

חחחח מחר יש לכיתות ח' מיצב

נכוןן
במורשת
חחחח כל הזמן מדברים על זהה
קיבלתי בשתי המבחנים במורשת שהיו לי 100 חחחחח על איזה גם מליון מושגים חחח
למרות שזה לא חשוב כי זה הציון של הבצפר ולא שלך
בכל זאת המון בהצלחהה

לי איןן נענע בננה../images/Emo3.gifחחחחחחחחח

סתם שווים שלי שיהיה לכם בהצלחהההה אממ לי יש במאי על 100 מושגים..ובסוף החודש הזה על 30..

אביחי 33

New member
צהרים טובים../images/Emo42.gif

היום חזרתי מוקדם מהרגיל משום שלא היה אנגלית כי המורה נקע את הררגל
היום
יפורסם בבלוג שלי רשומה חדשה עם תמונות של השחקנים של אהבה מעבר לפינה מתוך האולפנים, שגולשת הבלוג צילמה בלעדי לבלוג
שווה לחכות
אוהב מיליון
אביחי

למעלה