בובה

אחי..........

אהבתי! ממש אהבתי.......יש משהו בראפ הצרפתי שעשושה לי את זה! הוא נשמע לי ממש טוב!!!

על המסיבה בדוגית והצרפתים (בראפ)

מה עם ההם שכולם פעם אהבו לשמוע ?? משהו עם darkness לא זוכרת כבר את השם שלהם אפילו אבל אני חושבת שהראפ בצרפתית נשמע הרבה יותר ארגרסיבי מאשר הראפ באנגלית ובמיוחד שלא מבינים כלום אפשר להשתגע!! ולמה אין יותר מסיבות כמו שהייתה המסיבה בדוגית לפני איזה כמה שנים טובות ששם בעצם התחיל הרומן שלי עם המסיבות של מוסיקה שחורה ( ובת"א בפרט) זו הייתה המסיבה הכי בת זונה שיכולה להיות והכניסה מחיר מוגחך של 5 שקלים!!!! לדעתי שם הכול התחלי אבלהמון אנשים נעלמו לי מאז אלין ועמית וכל אלו שהתחילו את הפורומים וזה. היה שם הכול אפילו לפני שידענו על קובי ויואב היו רק ההרכב של שב"ק ס והתקלוטים המדהימים של קוואמי ולירון. הכי מצחיק היינו צועקים מלמטה מה אנחנו רוצים לשמוע ואז השיר עם דארקנס היה חדש ומפורסם והיה איזה וואנאבי אמינם כזה חמוד בן 12 שצעק קוואמי הצרפתים הצרפתים אני בחיים לא אשכח היה ממש טוב

1WishBone

New member
זה היה מסיבת 5 שנים לעסק

בד"כ אני לא רושמת פה, אבל המסיבה הזאת באמת הייתה המסיבת היפ הופ הכי טובה. הייתה הופעה מצוינת של שב"ק ס, כולל שהעלו אחת מהקהל לבמה ששרה איתם,והייתה פשוט מצוינת. הכניסה עלתה 10 ש"ח סימליים למרות שהמסיבה הייתה שווה הרבה הרבה יותר... מאוד מאוד מקווה שמישהו יזום שוב משהו כזה...

BoogieDTN

New member
Lunatic

יש לי דיסק שלהם שקניתי בצרפת סקיץ שנקרא ""mauvais oeil" ביחד עפ דיוידי עם הופעות וכל מיני קטעי ווידאו... תאמת חשבתי שלונטיק מוסלמים לא חשבתי שאחד מהם יהודי כי יש שירים ששומעים הרבה ALLAH ,INCHALLAH אבל יכול להיות... אני לא מבין צרפתית... ו-יש גם איזה שיר עם 92 קוראים לו "92 I" ... אני הולך להקשיב לזה קצת....

hevel

New member
../images/Emo13.gif ההסבר על למה 92 נימצא באחת

ההודעות הנ"ל. ועדיין לא שמעתי את הדיסק של לונטיק, אבל ידוע לי שיש להם רק דיסק אחד

hevel

New member
כן אבל לא ניראה לי שבובה מרוקאי...

ויש הרבה להקות ראפ צורפתיות שמוצאם ממרוקו וטוניס... IAM לדוגמה, MBS וכו'

hevel

New member
כן התבלבלתי

אלגי'ר מרוקו, הכל אותו דבר
(זאת הקפצה למי שעוד לא ראה
)

SpliffOlitiks

New member
Booba le Fils De pute

Check Dadoo (from KDD) or Kerry james booba is good but not that good check out also Psy4 de la rhyme, ALi , 92 injection, Fdy Phenomenon, Diam's (sickest french female ) , Ol'Kainry ,Octobre Rouge, Don Choa (la FF fonky family) Factor X, Ness et Cite, Suly sefil, sage poete de la rue ( new album out now)Kool Shen, Lord Kossity, le rat luciano, Lino, Arsonik Ne me tester pas en cefran ,car vot' niveau est trop decevant nique la ayla et fout le DAWA! Gin to da G best jewish french rapper thats me don even argue jus wait an see bande de drala ki s'la joue skarla negro je t abat moutouf jte renvois a rabat!

hevel

New member
תודה על ההמלצות חבר!../images/Emo13.gif

הבאת באמת רשימה של הרבה ראפרים צורפתים טובים. נ.ב- מי אתה?

hevel

New member
והנה עוד סיפור טרי על בובה../images/Emo85.gif

לפני איזה 4 ימים בערך בובה גנב מכונית והמישטרה תפסה אותו והוא עד עכשיו בבית מעצר בתחנת מישטרה
. אבל הבנאדם דפוק, יש לו מלא כסף והוא הולך לגנוב מכוניות, לכו תבינו אותו

למעלה