אני עוזבת מחר בבוקר אני הולכת(טוב נו, לא הולכת)לאילת לשבוע אני יתגעגע המונים אוהבת טל
ט ט ל ו ש1 New member 24/7/05 #1 ../images/Emo85.gifאני עוזבת../images/Emo160.gif מחר בבוקר אני הולכת(טוב נו, לא הולכת )לאילת לשבוע אני יתגעגע המונים אוהבת טל
../images/Emo85.gifאני עוזבת../images/Emo160.gif מחר בבוקר אני הולכת(טוב נו, לא הולכת )לאילת לשבוע אני יתגעגע המונים אוהבת טל
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/7/05 #2 טלוווששששששששששש../images/Emo110.gif את הולכת לאילתתת חיחי סתםם.. תההניי מללאאאאאאאא אני יתגעגעעעעעע כבר אמרתי שכוווווולם נוסעים לאילת השבוע
טלוווששששששששששש../images/Emo110.gif את הולכת לאילתתת חיחי סתםם.. תההניי מללאאאאאאאא אני יתגעגעעעעעע כבר אמרתי שכוווווולם נוסעים לאילת השבוע
כ כוסית על הגג New member 24/7/05 #5 טלושששששששש תהניייי באילתתתתתת אני יתגעגעעעעע תחזרי עם המון חוויות חולה עליך תמיד אורוש
ט ט ל ו ש1 New member 24/7/05 #7 ../images/Emo85.gifתודההההההההה../images/Emo24.gif חולה עליכם אחד אחד
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/7/05 #8 טלו'ש!!!!!! אני יתגעגע:-\ ../images/Emo107.gif חוללללללללללההההההההעליךךךךךךךךךך אל תשכחי לספר חוויות בובית!!!! הדס
טלו'ש!!!!!! אני יתגעגע:-\ ../images/Emo107.gif חוללללללללללההההההההעליךךךךךךךךךך אל תשכחי לספר חוויות בובית!!!! הדס
ח חופיתוש של הפורום New member 25/7/05 #10 טלוש שלי....אני כבר געגעת.... תעשי חיים ותחזרי עם טונות חוויות... תשמרי על עצמך...