mory001

New member
מזנון ארוחת בוקר

איפה באזור ת"א/חולון/ראשל"צ והסביבה, יש ארוחת בוקר שמוגשת כמזנון? פעם היה בקפולסקי ובאפרופו, אבל הם כולם נסגרו באזור שלנו. תודה.

lala182

New member
בפרנצ'סקה זה לא מזנון

אבל הארוחה בהחלט חביבה הממרחים מעולים וגם הלחמים הם מוגשים בצורה חופשית... אבל לי הם הספיקו המנה העיקרית היתה קצת מיותרת וגם פחות טעימה... 85 לארוחה זוגית כאשר העיקרית משותפת או 50 ליחיד.

mory001

New member
לא הבנתי,

האם מדובר בארוחת בוקר? כי אם כן, אז למה הכוונה מנה עיקרית?

mory001

New member
היום זה היום

בו אני מתכוונת להפתיע אותו בארוחת בוקר, לכבוד יום הולדתו. יש עוד רעיונות? אם לא בופה, אז משהו רומנטי לבוקר?

smartblonda

New member
ממליצה על מקום בלב

בין הפרדסים ברעננה. ארוחות מושקעות וטעימות. המסעדה שוכנת באויר הפתוח בין הצמחייה ויש נישות לזוגות אשר מרוחקות במקצת. בקיצור מקום מקסים:) מצרפת לך לינק לאתר המסעדה להתרשמות

lala182

New member
מדובר בארוחת בוקר

פעם הבאה אני אהיה יותר ברורה.... הם נותנים פלטת ממרחים ולחמים חופשי שתיה קרה וחמה וחוצמזה מנה "עיקרית" נקרא לזה לבחירה או סלט גדול או חביתה עם 2 תוספות זכור לי גם איזה משהו לא ברור של ביצת עין בציר בקר (לי אישית זה נראה תמוה... ועוד על הבוקר אבל שיהיה...) שאותה אפשר לחלוק או לקחת לכל אחד מנה בנפרד... ביום שישי השירות היה קצת איטי פישלו לנו בתזמון של הגעת המנות וגילינו עכביש בתה אבל התנצלו 8000 פעם והביאו לנו גלידה (אלוהית אני חייבת לציין) לקינוח אז אני סלחתי... הנוף מול הים שווה הכל ולא לשכוח שזכאים לקבל החזר חניה (שעולה 20 ש"ח...) זהו

למעלה