ללה11

New member
המלצה לארוחת בוקר חורפית?

שלום, השבת הקרובה צפויה להיות חורפית וגשומה, ואנחנו מחפשים מקום נחמד לארוחת בוקר / בראנץ' האם יש המלצות למקומות מתאימים בתל אביב והסביבה? בראש יש לי תמונה של אח מבוערת ומרבץ עם כריות - אבל לא נראה לי שיש מקום כזה. או שאני טועה? אשמח גם אם זה יהיה מקום ידידותי לילדים, אבל זה לא הכרחי. תודה!

מחפסת מסעדה חלבית לארוחת בוקר

של יום שישי עם חברים מסעדה כשרה חלבית באיזורים הוד השרון רמת השרון פ"ת ר"ג תודה מראש

מיצמיצ69

New member
האורח משיקגו ביקש המלצות:

ביקש מסעדת סושי מומלצת--- אמרתי לו אונמי או קיוטו סלסה עם סימן שאלה, בשתיהן לא הייתי - ניזונה משמועות... מה אתם אומרים ?? ביקש גם ארוחת בוקר מומלצת אמרתי לו אידלסון 10 בבן יהודה 252 יש הצעות נוספות? תחשבו שהוא גר כבר 6 שנים בשיקגו ואוכל שם במסעדות הטובות ביותר... תודה...

פ ו ל ק ע

New member
וותרי על קיוטו סלסה

ארוחת בוקר - בנוסף לאידלסון הייתי ממליצה על קום איל פו, אבל ק עם הוא עשיר שלא אכפת לו מפלצנות...

yupy9

New member
אני דווקא אוהבת את קיוטו סלסה אבל -

ללא ספק הסושי הכי טוב זה באונמי.

ננה f

New member
א. בוקר ולו רק בגלל הנוף במיוחד אם

הוא משיקגו- טרסה בהרצליה בהחלט שווה את הגיחה. הנוף הוא לא הערך המוסף אלא העיקר, אבל האוכל טוב+. ובתור שיקגו מן הוא לא יבהל מלשבת על הטראסה בתנאי שלא ירד ממש גשם, ואולי גם, ולצפות בים ובחוף הרחב.וכן יש פוקאצ'ה מטורפת . ואם בפלצנות עסקינן, והוא מחוג שוחרי הסצינה אז ב-1200 כבר יוכל לנשנש ברוקה ליד אלפיונים, ופה זה הנוף ששווה, וכמעט רק. האוכל לא מרשים אז תדאגי שילך על הים תיכוני שיהווה אטרקציה בשבילו. (חצילים גבינות עיזים וכאלה) אגב הפוקאצ'ה שלהם מזוויעה ועלובה.

../images/Emo31.gifגםקפה - לא עומדים בלחץ...

עכשיו שאני בחופשת לידה, ניצלתי את ימי השמש בשבועות האחרונים לצעידה בפארק רעננה. עצרתי בגםקפה מספר פעמים, ובכל פעם שהמקום היה מאוכלס ביותר מחמישה שולחנות, היה בלגאן נוראי. המלצרים איטיים להחריד, האוכל מגיע קר (המאפים גם מגיעים קפואים), עד שההפוך מגיע הוא הופך לאייס-קפה. באחת הפעמים ישבתי עם חברה שגם היא בחופשת לידה - מלצר פוטר בשידור חי ובקולי קולות סמוך לשולחן שלנו ("תגמור את האוכל שלך ושיותר לא נראה אותך פה" - צעק עליו הבעלים. קדם לכך ויכוח סוער בין המלצר לאחראית המשמרת - שוב, הכל בשולחן סמוך לשלנו ובקולי קולות). אחרי 10 דקות שישבנו, הגיעה המלצרית. הזמנתי מאפה תרד וקפה הפוך (החברה מאפה קינמון וקפה) - אחרי רבע שעה הזכרנו למצרית את ההזמנה. אחרי דקות נוספות חברתי קיבלה את ההזמנה - הגיע הקפה בלי כפית (איך מנשנשים את הקצפת של הקפה בלי כפית??.) ואני המשכתי לחכות. אחרי זמן נוסף - הגיע המאפה - קפוא. הקפה שלי הגיע קר. וגם בלי כפית. שלחתי את המאפה. אחרי רבע שעה הוא חזר - מופשר במיקרו ורטוב. איכסה. המלצרית עשתה לי פרצופים כשסרבתי לקבל אותו. היא לקחה אותו לחימום נוסף - להפתעתי הוא לא הוחלף אלא חומם. הפעם היה יבש. קראתי לאחראית המשמרת וביקשנו חשבון. רק רצינו ללכת. חברתי חוייבה על המאפה והקפה שלה. אני חוייבתי על הקפה. אפילו לא הציעו פיצוי. נכון, היו גם פעמים מוצלחות - אבל זה היה שיא השיאים. מזל שמגיע גשם. ניתן להם תקופת צינון ונחזור בקיץ

ננה f

New member
אוי ואבוי. זו היתה אופציה כשרה ומאד

חביבה שם. פארקקפה כן. אני חשבת שלא מגיע לדתיים לסבול. מתי נסגר? מה במקום?

Forum User

New member
גם אני בעד אונמי וטרסה

ואם חובה שארוחת הבוקר תהיה תל אביבית, אז איפהשהוא בקו החוף, אולי בנמל? יצא לי לאחרונה לאכול "בוקר טורקי" לארוחת צהריים במטילדה - היה שווה במיוחד (בורקס תרד ממיס). גם שותפתי לארוחה - אורחת מניו-יורק - נהנתה מארוחת הבוקר הישראלית שלה, ויותר מכך מהאווירה הנינוחה והאפשרות לשבת בחוץ בדצמבר, מותרות של ממש לתושבי צפון מזרח ארה"ב.

למעלה