חוקי האוף כבר ידועים היום עוד פעם המנהל הקולי שלנו הביא את "לשם", חחח אבל רק כתרגיל, יצא לי מצוין~
י יעל טאובר New member 7/12/05 #1 ../images/Emo32.gif חוקי האוף כבר ידועים היום עוד פעם המנהל הקולי שלנו הביא את "לשם", חחח אבל רק כתרגיל, יצא לי מצוין~
../images/Emo32.gif חוקי האוף כבר ידועים היום עוד פעם המנהל הקולי שלנו הביא את "לשם", חחח אבל רק כתרגיל, יצא לי מצוין~
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 7/12/05 #4 כי מסן קקה לא עובד../images/Emo46.gif אינעל אחותו הצולעת.
J just dana New member 7/12/05 #8 תהנווווו ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif תמסרו ליונתן שנטלי אוהבתותו%^#$%^$#%$%#$@%@#$%@#%23
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #11 אה ותשאלו אותו אם../images/Emo29.gif הוא משחק באמא'לה אהאהאה^$%^#$%$#@%@#$% יפת הכלבע אמרה שהיא לא תשאל כי אני לא באה איתכם דנו תשאלי את פליז כפרע^#$%^$#%@#$@ היא מפחדת לחזור לבד בחושך היא צריכה אותי מפגרת איזה אחות סתומה יצאה לי ותהני דנו
אה ותשאלו אותו אם../images/Emo29.gif הוא משחק באמא'לה אהאהאה^$%^#$%$#@%@#$% יפת הכלבע אמרה שהיא לא תשאל כי אני לא באה איתכם דנו תשאלי את פליז כפרע^#$%^$#%@#$@ היא מפחדת לחזור לבד בחושך היא צריכה אותי מפגרת איזה אחות סתומה יצאה לי ותהני דנו
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/12/05 #14 דונט וורי כפרע../images/Emo99.gif משחק באמא'לה דיגידיגדיג#$!@#$@#
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #16 אני לא בטוחה../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif בגלל זה אתן תשאלו תודה דנו&^$%^$#%#$ דיגידיגידיג אני אגיד ליפת להקליט אותך בפלא עושה דיגידיגידיג אני אקרע תדברי עם יונתן ואז תעשי לו בפרצוף דיגידיגידיג ותגידי לי אחרי זה מה הייתה התגובה שלו סתם סתם
אני לא בטוחה../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif בגלל זה אתן תשאלו תודה דנו&^$%^$#%#$ דיגידיגידיג אני אגיד ליפת להקליט אותך בפלא עושה דיגידיגידיג אני אקרע תדברי עם יונתן ואז תעשי לו בפרצוף דיגידיגידיג ותגידי לי אחרי זה מה הייתה התגובה שלו סתם סתם
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/12/05 #18 תיזהרי../images/Emo18.gif אני באמת אעשה!../images/Emo3.gif חוצפנייה.. רוצה להתעשר על חשבוני שאני אקליט דיגדיגדיג ואז תעשו ממנו רינגטון שימכר בכל העולם ותקבלו את כל הקרדיטים?! היית מתה וואלה חוצפנייה
תיזהרי../images/Emo18.gif אני באמת אעשה!../images/Emo3.gif חוצפנייה.. רוצה להתעשר על חשבוני שאני אקליט דיגדיגדיג ואז תעשו ממנו רינגטון שימכר בכל העולם ותקבלו את כל הקרדיטים?! היית מתה וואלה חוצפנייה
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #9 חם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דניאל אז את חם אה אני שם חם מצאת לך מי להיות
חם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דניאל אז את חם אה אני שם חם מצאת לך מי להיות
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/12/05 #12 ../images/Emo11.gifחם../images/Emo27.gifהשם אומר הכל../images/Emo11.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בום. HOT כל מה שחם [או יפת ]
../images/Emo11.gifחם../images/Emo27.gifהשם אומר הכל../images/Emo11.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בום. HOT כל מה שחם [או יפת ]
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif אני מתהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוט- כל מה שיפת XDDDDDDDD דנו דנו כפרע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo29.gif אני מתהXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוט- כל מה שיפת XDDDDDDDD דנו דנו כפרע
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/12/05 #15 חחחחחח../images/Emo6.gif שתומע../images/Emo12.gif עלייך
E EVGIRL New member 8/12/05 #17 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חבורה של קרועות!! פשוט לאחסן את כולכן!!
נ נאאאטלי New member 8/12/05 #19 מדברת הקרועה הראשית../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif רעותה%#$%$%@#$@#$@#%@#$@!#$!@ שניצל שלי ^$^#$^%#$%#%@#%@#$@#%#$^%$%^$#%@#$@#%#$@#%#$ מוכר לך http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=11593&msgid=5150224
מדברת הקרועה הראשית../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif רעותה%#$%$%@#$@#$@#%@#$@!#$!@ שניצל שלי ^$^#$^%#$%#%@#%@#$@#%#$^%$%^$#%@#$@#%#$@#%#$ מוכר לך http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=11593&msgid=5150224
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 8/12/05 #21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בושות השרשור הזה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכניסה על אחריותכם! נטלי פעם הייתי מפגרת אני בשוק מעצמי!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בושות השרשור הזה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכניסה על אחריותכם! נטלי פעם הייתי מפגרת אני בשוק מעצמי!