שלום יפים שלי!

../images/Emo84.gifשלום יפים שלי!

אני צריכה את עזרתכם! השבת יש לי שבת שבט עם החניכים. זאת אומרת שאנחנו נוסעים איתם לגוש עציון (לבי"ס שדה כפר עציון) ועושים להם שיחות פעילויות וכו'... קיצר, אני מחפשת פעילויות ורעיונות לדברים יפים לעשות להם תוך כדי השבת. הם בשבט נצח... תודה רבה

וואו שנים!!! ../images/Emo2.gif

שנים לא ראינו אותך פה
ממצב
בקשר לעזרה: תגידי להם להביא חטיפים ושתיה ותעשי להם מן שיחה כאת עם כיבוד ובשיחה תדברי איתם על המורשת שנשארה מגוש קטיף ועל מה שהיה בגוש. תגידי להם שזאת "שבת גוש קטיף" כי הרי בתשעה באב החל המצור על הגוש וחולקו הצווים וזאת היתה הנקודה שממנה החל הפינוי אז תעבירי להם על זה כל מני דברים. אם את מחפשת על מה להעביר אז תפתחי את חוברת ההדרכה של חודש הארגון האחרון החוברת נקראת "ממשיכים בעז ובאמונה" ומשם תקחי משהו ותעבירי להם אותו. זאת חוברת מצוינת ואני אישית ממש נהניתי ממנה אפילו בתור מדריך בוגר ולא חניך קטן שמתלהב משטויות, זאת חוברת ממש מצוינת ומלאת ערכים שקל להעביר אותם.

היי, ברוכהשווה!

תכיני ה-ר-ב-ה שירים ללמד אותם.. זה תמיד טוב.. ואתם יכולים לארגן גם משחק "של מי השורה הזאת", זה הולך מצויין וזה תמיד מצחיק.
אין לי בינתיים עוד רעיונות.. אם יעלה לי משהו..
אגב, הייתי בשבת אצלכם!!! אבל בתדודה שלי לא הייתה מוכנה ללכת לסניף..

../images/Emo84.gifתודה רבה לכם!

ממש שכחתי שזה באמת שבת שלפני חורבן גוש קטיף, אני באמת נראה לי אעשה על זה משהו! וצודקת בקשר לשירים... בקשר ל"של מי השורה הזאת" זה יהיה קצת קשה עם החניכים שלי כי מה לעשות הם לא כאלה מצחיקים... אז זה יוצא מביך כזה... תודה רבה
ואני אשתדל לבקר קצת יותר...

למעלה