סיכום שבועי

perrinat

New member
../images/Emo84.gifסיכום שבועי../images/Emo84.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
פגשת את איה השבוע? איך היה- סופ"ש נעים

עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-קליפה מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-הכל עד לכאן של עמיר בניון בילוי השבוע שלכם-דלי קרים
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השמיניה סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אין משהו שהרס לכם את השבוע-הבצפר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום פגשת את איה השבוע? איך היה-לא פגשתי סופ"ש נעים

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של איה]- חצי מילים פגישה מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- אופירק לובל עצבות זמנית מה עוד בקשת הנני כאן בילוי השבוע שלכם- יאיר לפיד להיות באולפן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- יאיר לפיד סקופ השבוע שלכם- אופיר לובל מפרוזאק הוציא סינגל יש עתיד אחרי:) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- יאיר לפיד האולפן משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- רין פגשת את איה השבוע? איך היה-לא

hilali1

New member
מעילי הפשוט...../images/Emo183.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- וידוי, תמונה, יונתן מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- עוד יום (גלי עטרי), ברכת המלך בילוי השבוע שלכם- הרצליה פיתוח היר איי קאם
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם - אממ לא משהו מיוחד סקופ השבוע שלכם - כנ"ל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו - אין משהו שהרס לכם את השבוע- אוו הרבה. לא נפרט כאן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא - הופעה של אריק בשישי פגשת את איה השבוע? איך היה- לא.

perrinat

New member
../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- A case of you בביצוע של איה מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- A case of you בביצוע של טורי איימוס ושל ג'וני מיטשל בילוי השבוע שלכם- הייתי קהל בתוכנית של יאיר לפיד
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השבוע לא הלכתי לסרט... סקופ השבוע שלכם-שהשבוע לא הלכתי לסרט
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה של אריק ברמן ביום שישי הבא פגשת את איה השבוע? איך היה- לא...

600d

New member
עונה../images/Emo97.gif

שיר השבוע- קליפה שיר השבוע [ לא של איה] " איו" - "איז איט לאב". בילוי השבוע- להיות בבית
סדרת השבוע- החיים על מאדים סקופ השבוע - אין משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא ובגדול במהלך השנה - לפגוש את איה.

TaMaR YoShA

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-השיר של איתי מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- בן ככל הבנים-איתי פרל בילוי השבוע שלכם- בנתיים אני חולה.. אבל בשישי הייתי בהופעה של קרן וזכיתי לפגוש את שתי המנהלות של הפורום
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הטלויזיה בחדר שרפה לי.. לא ראיתי טלויזיה סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אמממ אין לי כח להוסיף..אבל תמונות של קרן ואיתיי מהזהב משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן משהו שהרס לכם את השבוע- אני חולה בעע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של אריק ברמן פגשת את איה השבוע? איך היה- לא פגשתי... אז לא היה

למעלה