זקוקה להמלצה

../images/Emo84.gifזקוקה להמלצה

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. כרגע אני לא גרה בבית ואני זקוקה למחשב שילווה אותי כאשר אין לי מחשב בסביבה. הדרישות לא גבוהות: וורד, שיהיה אפשר לראות סרטים, אני עובדת עם מובי מייקר, אינטרנט וכד'... אני נוסעת הרבה והייתי רוצה שישמש אותי גם בנסיעות! העלות היא עד 5000 ש"ח, זה לא הרבה אבל זה מה יש... אשמח לתגובות
תודה.

sprqy

New member
המלצה שלי

http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=GT485EA&Cat2Cat1ID=51&Cat2ID=125&aff=Zap&lang=he לאו דווקא החנות, רק שתראי מה המפרט שלו. אחלה מחשב, יפיוף וקל, חזק ויחזיק לך להרבה זמן... לא מומחה גדול אבל ראיתי אותו בפעולה והוא ממש מעוצב יפה...

roniinor

New member
יש לי מחשב בשבילך (אני מוכר את שלי)

[אם זה עוד רלוונטי] למה שציינת שאת צריכה, המחשב הזה מתפקד אחלה. בדיוק פרסמתי אותו למכירה והנה לשון המודעה: P4 נייד כחדש, זכרון 768MB של DELL, דגם LATITUDE 110L, שמור מאוד, במחיר מציאה. לוח אם אינטל 910GML. כרטיס מסך 128MB מקורי של אינטל (אפשרות עד 256MB). משקל: 2.8ק"ג. הערות: מעבד פנטיום 4, 1.6GHZ Dothan, זכרון 768MB לאחר הרחבה, דיסק 40GB, כונן DVD, צורב CD, מסך LCD "14.1, סוללה שמחזיקה 3-4 שעות עבודה. 7 יציאות USB2. חסכוני בחשמל (60W). כולל דרייברים, תוכנות וסרטים.

bar666xp

New member
עד כמה השימוש בעריכת וידאו...

אם שימוש כבד תעלי תקציב בהרבה... לשאר כל מחשב אפילו מבוססי סלרון/סמפרון יתנו מענה.. ו... "אני נוסעת הרבה" זה אומר שיש צורך לכמה שיותר זמן סוללה או שזה לא קריטי... המשימה הכבדה כאן היא העריכת וידאו והשאלה היא עד כמה היא עיקרית או שולית.. כדאי לסבר את העוזן... נגיד והמשימה על בסיס יומי וצריך עבודה מהירה בעריכה + תיקוני פריימים והמרות וכו' {מה שלא ממש ניראה לי אם את עובדת עם מובי קקר} זה מצריך חומרה מעוד חזקה... אם זה לערוך איזה סירטון של הילד רץ בדשא וכדומה אז מקסימום זה יקח 3-5 שעות במקום שעתיים שלוש לעשות כמה שינויים לא נורא זה לא שתפסידי עבודה ביגלל זה. אגב הP-4 שהציאו לך בשירשור ממש אבל ממש לא! מעבדי P-4 לא מתאימים כלל למחשב נייד אם לפחות היה P-M אהא.. תפרטי כמה שיותר אפשר יהיה למקד כמה שיותר.

למעלה