MTV Movie Awards 2009

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
../images/Emo83.gifMTV Movie Awards 2009../images/Emo83.gif

אוקי אז הטקס יערך ב - 31 במאי יש אפשרות לבחור את המנצחים בקישור הזה -
צריך להרשם קודם. יש 11 קטגוריות ולדמדומים ושות' יש מועמדויות 6 מועמדויות והנה הן מפורטות: Best Movie Best Female לקרסטן. Breakthrough Male לרוברט וטיילור. Best Kiss לקרסטן ורוברט. Best Fight לרוברט וקאם. Best Song לפארמור (Decode. אז כנסו לקישור ותתחילו להצביע

GK_FF

New member
הצבעתי...

הקטגוריה היחידה שלא הצבעתי לטווילייט הייתה באמת בנשיקה.. (שון פן למרות שעוד לא ראיתי את הסרט) אני מאוד אוהב את הקרב בדמדומים אבל קשה לי להאמין שייזכה, בסרט יש סיכוי שאולי כן, מקווה מאוד..

orw93

New member
אה גם אני!../images/Emo205.gif

רק שהצבעתי לטיילור ולא לרוברט, כי עם כל הכבוד טילור

shaharory

New member
../images/Emo221.gif כשהצבעתי לפני מיליון שנה,

אז גם לי הייתה התלבטות בנשיקה. כאילו לא שקלתי בכל להצביע לדמדומים, עם כל הכבוד לרוברט, קריסטן והתחתוני סבתא, אלא בין הנשיקה של ג'יימס פרנקו \ שון פן מ"מילק" או של סטיב קארל \ דוויין ג'ונסון מ"שחק אותה סמארט". בסוף הלכתי על "שחק אותה סמארט" כי זה היה הדבר הכי חושני שראיתי את סטיב קארל עושה על המסך
ושתבינו, סטיב ושון הם השחקנים האהובים עלי בתיקו! זה היה קשה מאוד להחליט! תמה החפירה

GK_FF

New member
סטיב קארל ודוויין?! חחח

לא ראיתי בכלל שהם נמצאים! לא ידעתי שהם התנשקו! XD כנראה התעוורתי ממילק וi love you man (מחבב את פול רוד מאוד). אני דווקא... מאוד לא מחבב את סטיב קארל ודוויין ג'ונסון... אבל זה עדיין מאוד משעשע לחשוב שהם מתנשקים. אולי אפילו אשכיר את הסרט בשביל זה. XD (למעשה אני מת על אן האתאוויי)

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חח כן אבל לא נשיקה נשיקה כמו של

אמיל הירש ושון פן, כאילו.. נשיקה- אבל בפה חח

Emergency Exit

New member
אולי היא לא שמה לב.. אבל ../images/Emo204.gif

אני יכולה להבין ת'הרגשה שלך. ובלי קשר, תפסיקו לפתוח הודעות בכל חוררר דאמט בשביל זה יש שירשורים בעולם!

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אני כתבתי על זה לפני חודש!

או שתכננתי לכתוב..

Aeon

New member
../images/Emo12.gifאם נעלבת אני מצטערת...

אל תקחי אישי כ"כ, באמת לא שמתי לב... העיקר שהסרט יקבל הכי הרבה פרסים
- זה מה שבאמת חשוב

irena18

New member
:)

לא יודעת בקשר לשאר הקטגוריות אבל בנשיקה הצבעתי לרוב וקירסטן. לא יודעת מה הלך בשאר הנקישות (כנראה דברים הזויים ביותר אם יש שם 2 גברים ואני בטוחה שזה היה משעשע ביותר) אבל נשיקה לא אמורה להיות משעשעת, היא צריכה להיות עם רגש. ורגש לא היה חסר ב-twilight.. ד"א אני אוהבת יותר את הגירסה של הסרט לנשיקה כי בספר זה היה בכלל אחרי שהם יצאו מהיער וזה היה קצת לא קשור ובשניה האחרונה כזה.. בקיצור may the best man win. אני אחיה בכל מקרה. :)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifוואו כ"כ לא מגיע לחלק מהקטגוריות

Best female לקריסטן? כ"כ לא, המשחק שלה היה מעפן למדי בסרט. (כנראה שחלק מהעובדה שהבלה של הסרט הייתה גרועה יותר מהספר הייתה בגלל הבימוי, אבל קריסטן לא עשתה את התפקיד בצורה גאונית או משהו) עם Breakthrough male אני מאוד מסכימה, ובלי קשר להעדפה שלי לאדוארד, אני חושבת שזה מגיע לרוברט (וכן, את שניהם כבר ראיתי בסרט בעבר בתפקיד קטן יחסית.) בגלל שמלהיות שחקן יחסית אנונימי שהיה רק סדריק בה"פ ואפחד לא זוכר את זה הוא הפך לאחד האנשים הלוהטים בכוכב, ואני חושבת שבצדק, זה לא תפקיד קל והוא דווקא כן גילם אותו טוב. טיילור גם כן מאוד מוכשר- אבל התפקיד שלו הרבה יותר קטן והברייקט'רו שבעניין טוויילייט היה בעיקר בגלל שהוא חתיך, למרות שאני יודעת שהוא כן יודע לשחק, אבל בהתאם לגודל הדמות- ההייפ שנעשה סביבו גם לא היה ברמות של רוברט. Best kiss אני נאלצת שלא להסכים, זה לא כזה הלהיב אותי הנשיקה- היא לא הייתה עשויה טוב במיוחד. Best fight לרוברט וקם זה די פדיחה שזו בכלל בקטגוריה. סצנת קרב של 5 דקות נכנסת לתחרות של בסט פייט? נכון, היא הייתה עשויה טוב למדי- אבל קצרה בטירוף שאפילו מתוכה משהו כמו 3 דקות היו רומנטיקה. וBest song לפאראמור אני מסכימה לחלוטין. שיר נהדר, מתאים מאוד לסרט. -כאן נגמרת החפירה-

Kawaii Me

New member
באמת. יש שחקניות הרבה יותר טובות מקריסטין

מה, היא זכתה?

UnReAcHaBle 12

New member
לא, אני מדברת על עצם המועמדות

שפשוט לא מגיע לטוויילייט. במיוחד בקטגוריה של Best movie. כאילו, מה? זה כ"כ לא (לא משנה שפדיחה שגם היי סקול מיוזיקל מועמד..)

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לחלוטיןן על קריסטן!

הבימוי גרם לה להיראות כמו דיסלקטית שיש לה קשיים בהבנת השפה. O_O"

למעלה