../images/Emo15.gifוואו כ"כ לא מגיע לחלק מהקטגוריות
Best female לקריסטן? כ"כ לא, המשחק שלה היה מעפן למדי בסרט. (כנראה שחלק מהעובדה שהבלה של הסרט הייתה גרועה יותר מהספר הייתה בגלל הבימוי, אבל קריסטן לא עשתה את התפקיד בצורה גאונית או משהו) עם Breakthrough male אני מאוד מסכימה, ובלי קשר להעדפה שלי לאדוארד, אני חושבת שזה מגיע לרוברט (וכן, את שניהם כבר ראיתי בסרט בעבר בתפקיד קטן יחסית.) בגלל שמלהיות שחקן יחסית אנונימי שהיה רק סדריק בה"פ ואפחד לא זוכר את זה הוא הפך לאחד האנשים הלוהטים בכוכב, ואני חושבת שבצדק, זה לא תפקיד קל והוא דווקא כן גילם אותו טוב. טיילור גם כן מאוד מוכשר- אבל התפקיד שלו הרבה יותר קטן והברייקט'רו שבעניין טוויילייט היה בעיקר בגלל שהוא חתיך, למרות שאני יודעת שהוא כן יודע לשחק, אבל בהתאם לגודל הדמות- ההייפ שנעשה סביבו גם לא היה ברמות של רוברט. Best kiss אני נאלצת שלא להסכים, זה לא כזה הלהיב אותי הנשיקה- היא לא הייתה עשויה טוב במיוחד. Best fight לרוברט וקם זה די פדיחה שזו בכלל בקטגוריה. סצנת קרב של 5 דקות נכנסת לתחרות של בסט פייט? נכון, היא הייתה עשויה טוב למדי- אבל קצרה בטירוף שאפילו מתוכה משהו כמו 3 דקות היו רומנטיקה. וBest song לפאראמור אני מסכימה לחלוטין. שיר נהדר, מתאים מאוד לסרט. -כאן נגמרת החפירה-