פרקי הסו"ש

בעיקר אהבתי...

את סקורפיוס שזה מוזר מודה ובכלל זה מן תפנית בסדרה כל הפרק הזה ארין וקרייטון מודעים לאהבתם אחד לשני

varty

New member
חכה ותראה בקשר לסקורפיוס

ראית את כל הסידרה כבר? אם לא. אני לא אקלקל לך. דמות ענקית ולא אוסיף יותר. ואת החלק השני לא הבנתי. ארין וקרייטון מודעים לאהבה אחד לשני... זה תפנית בסידרה או החלק של סורפיוס???

לא עדיין לא ראיתי את הסדרה כולה

אני ראיתי שיה בהוט ספייס ועכשיו אני רואה מחדש ומקווה שהוט אקסטרה ימשיכו גם במקום שספייס עצרו ולגבי התפנית התכוונתי לארין וקרייטון אתה חושב גם שזה תפנית?

varty

New member
אני בחורה ../images/Emo68.gif../images/Emo8.gif

כן. זה ה- תפנית. תמשיך ותהנה. אני חושבת שהוט אקסטרא ממשיכים עד סוף עונה רביעית, אז סבבה ואל תשכח אחרי עונה רביעית, יש את המיני סידרה= שני חלקים

sprqy

New member
כן

אחרי העונה הרביעית ביטלו את הסדרה מכל מיני סיבות ואז לאחר שנה בערך יצאה המיני סדרה שמשלימה את כל הסיפורים וכוללת את כל מה שתכננו לעונה החמישית.. (כמעט..)

Broken Identity

New member
ובזכות מי ? בזכות המעריצים !!!

שהתרימו מיליון דולר למען פארסקייפ... !!!!

רינת4

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo68.gifהבט בנסיכה / חלק 3

גופו של קרייטון מוקפא. מישהו מנסה לחסלו, וסוכנת של הפיסקיפרס מצילה אותו ובורחת עמו, תוך סיכון חייהם של דארגו, רייגל וציאנה. זאהן מנסה להציל את המויא מלהרוג את עצמה. דירוג:
את דעתי על הפרקים כבר אמרתי שבוע שעבר...

רינת4

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif זהירות, כלב

(סוף סוף הצלחתי לסמל את שם הפרק עם האייקונים של תפוז. יאי לי!!
) טפיל שעלה לספינה פוצע את ריגל, וכעת יוצאים חברי הצוות למירוץ נגד הזמן כדי ללכוד את הטפיל בחיים, כשהם נעזרים בכלב חלל שציאנה הביאה לספינה. דירוג אין דירוג כרגע. וואלה...לא זוכרת את הפרק ולא יצא לי לראות אותו היום. אולי מחר.

למעלה