Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo41.gif

שאבריל לאבין התארחה אצל קרסון דיילי, אמרה שהיא אוהבת את המוזיקה של אלאניס מוריסט + שהיא לא יודעת מי זה דיויד בואי (
)
הזמרת Chantal Kreviazuk (שנטל קרביאזוק?) הולכת לקברר את a man needs a maid של נל יאנג. הרעיון לחדש את השיר היה של אלאניס; שאנטל רוצה דואט עם אלאניס, אלאניס אמרה שלא אכפת לה אבל היא עסוקה בלהקליט את האלבום הבא שלה. שאנטל
http://jam.canoe.ca/Music/Lowdown/2007/06/19/4273380-ca.html
פורסם שאלאניס מוריסט תשתתף בפסטיבל צדקה בברזיל. ב-rolling stones כתוב שפראל, לני קרביץ ועוד כמה, אלאניס לא הוזכרה. אין שום הודעה רישמית שהיא תופיע.
20:6:2007 - אלאניס נצפתה בהופעת האיחוד של פוליס (שאת king of pain שלהם היא חידשה). תמונות- http://www.alanismorissette.info/viewtopic.php?t=36417

WundeRKind

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifדיסק../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

Rוית

New member
Chantal Kreviazuk

קודם כל, אם זאת היא בתמונה, היא נראת חמודה לאללה. שנית, ידעתי שהשם מוכר לי ומסתבר שאפילו יש לי כמה שירים שלה על המחשב (ולמי שיש הוט, בזמנו שהיה פרומו לעונה החדשה של אבודים וברקע היה את Leaving On A Jet Plane, אז זה היה בביצוע שלה. אבל נראה לי שרק אני זוכרת דברים כאלו..). היא לא רעה בכלל, שווה שמיעה לחלוטין. אגב, שמתי לב שבידיעה היה רשום שאלאניס לא היתה יכולה לעשות את הביצוע בעצמה כי היא " busy finishing up her own album" אם היא כבר בfinishing זה נשמע מעודד!!!
אם אני לא טועה בקשר לפסטיבל הזה בברזיל, זה איזה פסטיבל כמו הלייב 8 שהיה לא? משהו שיהיה בכל העולם, פול אמנים, ונסיון לעורר מודעות בקשר למשהו.. אם זה מה שאני חושבת שזה, גם אני זוכרת שלא היה שום איזכור לאלאניס ברשימת המופיעים, אבל שהיו שמועות שהיא כן תופיע.. לא ברור, כנראה נגלה ברגע האחרון.. יאללה שתביא אותה באיזה וודסטוק סטייל!! אמיליו יקירי, תודה על האוסף ידיעות
ואגב, רק אותי התמונה הזאת הצחיקה

תודה אמיל

התגעגעתי! איך בצבא? אלאניס נראת מעולה פשוט מעולה בהופעה של פוליס אני מקווה שהיא תדבק בלוק הזה ואל תעשה שטויות כמו שהיא רגילה. ובקשר להופעה בברזיל, די הרבה זמן יש שמועות על ההופעה הזאת אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל, למרות שהופעות כאלה הם בדרך כלל 3 4 שירים (לא כמו וודסטוק שהיה 12 שירים) אבל בכל זאת יהיה נחמד לשמוע ממנה.

ofirshai

New member
לייב אירף

אירוע להעלת המודעות להתחממות כדה"א. האמת שקראתי איפשהו שגם אלאניס תופיע...

למעלה