שיר השבוע; Simple together

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifשיר השבוע; Simple together

שם: Simple together אלבום: Feast on scraps שנה: 2002 הקליפ: מתוך הופעה אצל קילברון ב-2002: http://www.youtube.com/watch?v=xIaAYrGc_Ik&search=simple%20together
ע ו ב ד ו ת:
#1-לטענתה, זהו השיר הכי עצוב שכתבה.
#2-ב-2002, simple together ו-bent for you היו אמורים לייצג את feast on scraps.
#3-זה השיר היחיד מהתקופה הזאת שאף אחד לא שמע לפני ש-feast on scraps שוחרר רשמית.
#4-כל שאר השירים הופיעו באותה שנה בסינגלים של hands clean ו-precious illusions.
#5-ו-purgatorying דרך הופעות.
#6-השיר בוצע בלייב אולי 5 פעמים.
#7-הפעם הראשונה היתה בדצמבר 2002, בהופעה האחרונה באוטווה בסיבוב הופעות - toward our union mented
#8-באותה הופעה גם היא ביצעה לראשונה את הגרסה הרוקיסטית ל-too hot.
#9-היא עשתה את אותו הצעד בדיוק (לבצע את simple together ו-too hot באוטווה כהופעה אחרונה בסיבוב) ב-2004.
#10-הסבירות ההגיונית היא שהשיר נכתב על דאש מיהוק.
#11-ופעם מישהו ב-am.info אמר שהוא קרא ראיון שאלאניס אמרה שהיא התחילה לכתוב את השיר בתקופת Jagged, וזה סותר את הרעיון של דאש.
#12-אם האהבה אצלה נמדדת בכמה היא היתה קרובה להתחתן- אז הפרידה הכי רעה/כואבת שלה היתה עם ראיין ריינולדס.
#13-you've been my golden best friend. חברים טובים שלה- הת'ר סטנלי, טים ט'והרני, אח שלה- וויד.
#14-you've been my soulmate and then some. ב"כל רצונתויי" (
all i really want בעע) היא מבקשת soulmate.
מוריסט מדברת על simple together:
זה השיר הכי עצוב שכתבתי. יש בו פשטות וישירות - העצבות הכי מזוקקת שיכלתי לבטא כשיר. This is the saddest song that I’ve ever written--hands down. There’s simplicity and directness to it--the most distilled version of sadness I’ve ever put into a song.
ש א ל ו ת:
רסה אהובה; הסטודיו, האקוסטי או משהו אחר? מה השורה האהובה\\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?
Simple Together
מילים, לחן, הפקה: אלאניס מוריסט you've been my golden best friend now with post-demise at hand I can't go to you for consolation cause we're off limits during this transition this grief overwhelms me it burns in my stomach and i can't stop bumping into things i thought we'd be simple together i thought we'd be happy together thought we'd be limitless together i thought we'd be precious together but i was sadly mistaken you've been my soulmate and then some i remembered you the moment i met you with you i knew god's face was handsome with you i saw fun and expansion this loss is numbing me it pierces my chest and i can't stop dropping everything i thought we'd be sexy together thought we'd be evolving together i thought we'd have children together i thought we'd be family together but i was sadly mistaken if i had a bill for all the philosophies i shared if i had a penny for all the possibilities i presented if i had a dime for every hand thrown up in the air my wealth would render this no less severe i thought we'd be genius together i thought we'd be healing together i thought we'd be growing together thought we'd be adventurous togheter but i was sadly mistaken thought we'd be exploring together thought we'd be inspired together i thought we'd be flying together thought we'd be on fire together but i was sadly mistaken

Jagged chaos

New member
../images/Emo14.gifפשוטים ביחד

היית החבר זהב הכי טוב שלי ועכשיו עם מוות מתקדם ביד - השיר לא נכתב על מוות. אני לא יכולה ללכת אלייך להתנחם כי אנחנו מותחמים גבולית בעקבות המעבר הזה. כנראה אז בלי קשר לחברות אפלטונית, הוא היה פורקן לשיחות עומק והיא היתה מתנחמת אצלו ומוצאת ת'תרפיה שלה. י'עני איבדה גם בנזוג + חבר הכי טוב. הצער הזה מכניע אותי זה שורף בבטן ואני לא יכולה להפסיק להתקע בדברים - מאבד שווי משקל ואיזון גופני חשבתי שניהיה פשוטים ביחד חשבתי שניהיה שמחים ביחד חשבתי שניהיה חסרי גבולות ביחד אבל טעיתי בצער היית הנפש-תאומה איך כוסאמק אני אמור לתרגם and then some..
נזכרתי ברגע שהכרתי אותך איתך האמנתי שפניי האלוהים יפות איתך ראיתי כיף והתפשטות האבדה הזאת משתקת אותי זה מנקר לי את החזה ואני לא יכולה להפסיק להפיל דברים חשבתי שניהיה סקסיים ביחד חשבתי שנתפתח ביחד חשבתי שיהיו לנו ילדים ביחד אבל טעיתי בצער אם הייתי מקבלת חשבון על כל הפילוסופיות ששיתפתי אם הייתי מקבלת פני (מטבע)על כל האפשרויות שהצגתי אם היה לי דיים (מטבע) על כל יד שהורמה לאוויר העושר שלי היה עוזר לחומרה הזאת חשבתי שניהיה גאונים ביחד חשבתי שנוכל לרפא ביחד חשבתי שנתבגר ביחד חשבתי שניהיה הרפתקאניים ביחד אבל טעיתי בצער חשבתי שנוכל לחקור ביחד חשבתי שנוכל לתת השראה ביחד חשבתי שנוכל לעוף ביחד חשבתי שניהיה על האש ביחד אבל טעיתי בצער

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gifסימפל תוגד'ר

מה השורה האהובה\\הקטע האהוב עליכם בשיר? and i can't stop dropping everything. חשבתי שרק אצלי זה שבמצבי חולשה מנטליים-דיכאוניים נופלים לי דברים מהידיים
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) רע. מילים פשוטות מידי, לפעמים זה יוצא בנאלי. לחן..היה אפשר לעשות הרבה יותר מזה. מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בין ה-5 שירים שאני הכי לא אוהב שלה... זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- וויטני יוסטון
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שרה מכלכלן שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? מתאים משהו אחר... היא אומרת רק פעם אחת simple together, והשם הזה לא מייצג כלום לדעתי... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר לא אוהב אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? אם הפקה מחושבת וסבלנית יכלו לעשות משהו טוב, מה הסרט שלה לסיים להפיק שיר ביום שהיא כותבת אותו...(?) במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אלאניס יורה לעצמה כדור בראש.. ביזאר ופרובקטיבי
אבל ירייה בקטע של ה-what da fuck?????
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? שבת שלום שיהיה.

AlanisJunkie

New member
טוב, אמיל, כרגיל כל הכבוד!

ועוד משהו קטן, פירשת את זה כ"פשוטים ביחד", שזה אפשרי, אבל אפשרי גם "פשוט ביחד". לגבי השיר - האזנתי לו לא יותר מכמה פעמים בודדות - הליריקס משעמם, מתבכיין, פשוט מדי, הכל פשוטו כמשמעו, הכי לא אלאניסי שיש. רציתי ורציתי וחשבתי וחשבתי - הסתבר לי שלא. מה זה השטויות האלה?
השיר הכי עצוב שלה היא טוענת? So Pure כבר מביא לי יותר דמעות מהשיר הזה.

Jagged chaos

New member
../images/Emo6.gif "סו פיור מביא לי יותר דמעות"

ובשביל שזה יהיה "פשוט ביחד" זה אמור נראה לי להיות Simply together...

מה אתם רוצים????

אני אוהב את השיר הזה....הוא לא בטופ 5 של השירים שאני הכי אוהב של אלאניס אבל אותי הוא מרגש. אני מתחבר לשיר הזה... :)

זה גם יכול להיות "פשוט ביחד"

גם אם זה simple together ... אבל לא בהקשר של "פשוט ביחד" as in להיות פשוט ביחד. אלא פשוט ביחד בקשר של אני פשוט כשאני ביחד .. הבנת? לא? לא משנה ...

j u n k

New member
האמת היא שאולי אני אאכזב

אותך יוסי...כי בדרך כלל אני ואתה באים באותו הראש, אבל גם אני אוהבת את ST, אני אומנם לא חורשת אותו, אבל הייתה לי תקופה שהשיר היה תקוע במערכת ובראש, וביטא בדיוק את כל מה שהרגשתי בפשטות כואבת.יש בו משהו. סוג של כאב, אובדן. הוא אומנם נשמע רגיל לחלוטין אבל הוא בהחלט יותר מסתם עוד בלדה. אמיל אהבתי.

AlanisJunkie

New member
כפרות נשמה עיניים

למה שתאכזבי אותי? :) אף פעם לא איכזבת אותי, גם לא עכשיו.

isw

New member
אחד האהובים עלי ביותר

מרגש, אמיתי וכ"כ עצוב. אין לי זמן להוסיף כרגע אבל ההשתפכות עוד תגיע..

למעלה