שיר השבוע; Question

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifשיר השבוע; Question

שם: Question אלבום: לא שוחרר רשמית שנה: 2001
ע ו ב ד ו ת:
#1-שיתוף פעולה ראשון עם היוצר האלטרנטיבי -טריקי. #2-אלאניס שיתפה איתו פעולה שנית כאשר עשתה קולות רקע בשיר Excess.
#3-את Excess אפשר לשמוע באלבום שלו Blowback מ-2001.
#4-שניהם חתומים במאבריק.
#5-אלאניס שיתפה פעולה גם בשירים של רינגו סטאר, דייב מתיוס בנד,אבריל לאבין, ברנקד ליידיס, ראיין אדאמס.
#6-מאבריק לא היו מוכנים לקבל את Question ובצורה זו הוא הפך להיות בי-סייד.
#7-כנראה שזה היה עוד צעד של מבאריק שגרם לאלאניס לשקול לעזוב את החברה ב-2001.
#8-בסופו של דבר נחתם הסכם שאלאניס יהיה חופש בחירה כמעט מוחלט באלו שירים לשחרר.
#9-ב-These R the thoughts היא שואלת 20 שאלות
#10-וב-21things i want in a lover, שואלת 21.
ש א ל ו ת:
מה הגרסה האהובה עליכם? מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?
QUESTION
מילים: אלאניס מוריסט הפקה: טריקי I must be two lips I must be your sleep I must be blinded Keep it a question Keep it a question Keep it a question I must be spoiled I must be behind I must be asleep I must be fearful Keep it a question Love ain't a secret Keep it a question Keep it a question I must be two lips I must be your sleep I must plan to forget I must be suffering Keep it a question Letting nothing on Let's keep it a question Keep it a question Love ain't a secret Keep it a question Let it stop within Keep it a question

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo63.gifQuestion

אלאניס מתארת מצב בחיים שלה שהיא הפכה להיות בעיקר חסרת מודעות עצמית. היא תוהה אם היא כל כך פסיבית כמו שהיא מתארת את עצמה. כנראה במצב מסוים בחיים קרה לה משהו צפוי שהיא לא חזתה אותו, והיא אומרת כביכול "אני בטח דפוקה, איך לא ראיתי את זה?..אבל אל תענה לי על זה...". אני בטח זוג שתי שפתיים (WTF
) אני וודאי ישנה אני בוודאי עיוורת פסיבית כביכול, לא שמה לב איך זה מתקרב אליה. היא מן מעדיפה לחיות ככה במצב של חוסר ודאות, כי כנראה שלתשובה יהיו השלכות עליה- אל תפתור את השאלה אל תפתור את השאלה אל תפתור את השאלה אני בוודאי מקולקלת אני בוודאי מאחור (מתחבאת, מסתתרת..אולי מהתשובה..) אני בוואדי ישנה אני בטח מלאת פחדים אל תפתור את השאלה אהבה היא לא סוד אל תפתור את השאלה אל תפתור את השאלה אני בטח שתי שפתיים אני בוודאי ישנה אני חייבת למצוא רעיון איך לשכוח אני בטח עכשיו סובלת אל תפתור את השאלה בוא נעצור את זה מבפנים אל תפתור את השאלה

Jagged chaos

New member
ת ש ו ב ו ת-

טיס פורום איז אפישלי דד
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? keep me the question love ain't secret והצרחות ברקע מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן)
אפל ושונה מאוד ממה שאלאניס עושה... הלוואי האלבום הבא שלה יהיה אפל והזוי כמוהו... זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: אליס אין ציינז בתוספת סטיילי ליין
שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא היה אמור להיות ב-under rug swept, אז hell no. מתאים ל-supposed במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?| קליפ דוקומנטרי על יערות אפלים ובתי קברות
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? שתיהיה שבת שלום לכל האומה

AlanisJunkie

New member
../images/Emo51.gif

אני זוכר שהשיר שוחרר באינטרנט והיה באזזז רציני לגבי השיר הזה. הוא הציג אלאניס קצת שונה, מוזרה, והרבה לא ידעו איך לאכול את השיר הזה. בעצם זה ככה עד היום:) אני דווקא מחבב אותו, הוא מזכיר לי משהו בייניימי כזה, בין JLP לSFIJ.

Rוית

New member
מעולם לא ראיתי את זה כ"שיר שלה"..

זה יותר שיר של טריקי, ככה בכל אופן אני ראיתי את זה תמיד.. כלומר זה מילים שלו (לא?
) לחן שלו ועיבוד שלו.. היא פשוט עושה לו קולות.. ככה למיטב הבנתי בכל אופן.. שיר חביב שמעולם לא התעמקתי בו, אפילו את המילים לא תמיד הבנתי
תודה אמיל!

למעלה