פינת השבוע-

Soon Forget

New member
לא שלא זכרתי!

הסברתי לך.. חשבתי שאת מצטטת את השיר שאת שומעת, אז בכלל לא טרחתי לקרוא!!!

hitchhiker218

New member
ביצ'! חחחחח

אין שום בעיה... אני יותר לא אטרח לקרוא כשאת מתחילה לבכות לי שכל שיר ושיר של פרל ג'אם שאת שומעת הוא השיר הכי טוב בעולם! וגם חנן לא ינחם אותך כשיהיה לך עצוב!!

הומוס'

שירי השבוע בכללי: YMCA (שאביה שלחה לי
), אריק-שלומי שבן, אלוקים-מוקי אלבום השבוע בכללי: עוקף מלמעלה-מוקי אמן השבוע: מוקי ושלומי שבן התמכרות השבוע: ריח של ספריי צבע ציטוט השבוע: "אולי תבוא לצבא ותגיד להם שיש לך מורידוס פרופילוס" סדרת השבוע: שנות השבעים מקום השבוע: החמ"ל שוקולד השבוע: יותר מדי.. צבע השבוע: ורוד ציפור השבוע: תור איש\ת השבוע: דן, פרלמוטר ובדיחי אייקון השבוע:
יום השבוע: חמישי תמונת השבוע: צו פיוס

hitchhiker218

New member
זה מתפרש רע...

אני הורדתי במיוחד בשבילך את השיר! הוא לאאא היה לי על המחשב קודם...! אז מה חזקוש? אתה בא לפזז במדי השוטר שלך? חחח

brass monkey

New member
אני כאן(השתלטתי לאחי על המחשב)!

אנשים! כל האנשים שמחכים שאני אחזור אליהם ואדבר איתם... אני מצטער, המחשב שלי ממש נפל... והוא לא עובד יותר, ואין לי איך להתחבר יותר....אז תסלחו לי...ובנבע"ה נמשיך ונדבר איכשהו....שבוע טוב שירי השבוע של פרל: אמממ...סיסטר שירי השבוע בכללי: קצת אינקובוס אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: מורנינג וויו, ואה קרואו לאפט אוף דה מרדר - שניהם אינקובוס אמן השבוע: אנקובוס ספר השבוע: משניות.. התמכרות השבוע: לתוספות, אני פשוט יושב, ומת להתחיל לעבור על התוספות....ממש משתוקק... ציטוט השבוע: and may the force be with you... פרי השבוע: שסק מקום השבוע: עיר הקודש....................................ת"א. שוקולד השבוע: ורד הגליל צבע השבוע: שחור....בואהאהאהאהאה... ציפור השבוע: אני לא יודע את השם שלה, אבל בגלל שגם היא לא יודעת את השם שלי - אז זה בסדר איש\ת השבוע:הרב הנדלר אייקון השבוע:
מקצוע השבוע: גמרא יום השבוע: חמישי ציטוט השבוע: אה שוב?!, טוב... "הפלאפון שלי נראה טוב, אבל האמת היא, שהוא אמור להיות מחשב כף יד, אבל מכל היכולות של מחשב הוא קיבל רק יכולת אחת. והיא להתקע."

Jagged chaos

New member
סיסטר? ../images/Emo12.gif איזה שיר זה?

לפני כמה שבועות ניסתי ללמוד מישניות (אני לא בחור דתי, אבל השכלה דתית לא מזיקה לאף אחד). מישהו הסביר לי על "חליצה"... פשוט דפק לי ת'מוח. זה הקטע הזה שאם (נשמו עמוק...זה מסובך) האח של הבעל רווק, והבעל נפטר, האח חייב לבעול את אישתו של אחיו. ואם לא- היא לוקחת לו ת'נעליים ויורקת לו בפנים.... משהו כזה?...

brass monkey

New member
חחח ../images/Emo3.gif התבלבלתי עם קריד...

התכוונתי דאטר... אחי, סחטין על הלימוד. כתבתי מעצמי תשובה, ובשביל להביא מקורות פתחתי גמרא מסכת יבמות. שם הסתתר לו דף של "מאורות הדף היומי" שמסביר יופי...אז נצטט משם: ייבום: במות אדם בלא זרע, חלה מצוות ייבום - על אחד מאחיו מן האב, מוטלת חובה ליבם את אלמנת אחיו המת, כדי "להקים זרע לאחיו", ולכן, ייבום - מלשון בניה. הרמב"ן כתב על המצווה הזאת שהיא "סוד גדול מסודות התורה בתולדות האדם", ויש לה סיבות עמוקות. חליצה: הורתה התורה כי אם ממאן(לא מעוניין) היבם ליבם את היבמה - היא חולצת את נעלו מעל רגלו הימנית, בפני בית דין. עם קיום החליצה היבמה מותרת להנשא לכל אדם(כי כאשר יש מצוות ייבום - היא מחוייבת לה, ורק כאשר היא תחלוץ - היא תהיה פטורה ממצוות הייבום). פרטים רבים כרוכים במצוות החליצה, המפורטים בפרק השנים עשרה של מסכת יבמות, ובספרי פוסקים. הקדמונים כתבו על מצוות החליצה: (הגהות מיימוניות, הלכות יבום, פרק ד' הלכה ח', בשם בה"ג) "כך אמר הקב"ה למשה: אמור ליבם שלא ירצה ליבם: רשע! בגופך היית יכול לקיים ומאנת, לפיכך תחלוץ מנעלך כאבל וכמנודה,שדרכם להיות יחפים, ומטיפה סרוחה שבגופך היית יכול לקיים לאחיך זרע, לכך 'וירקה בפניו' טיפה סרוחה". רק חובה לציין כי ישנם מקרים כמו בדורינו, בהם החליצה עדיפה על הייבום, ואז טעם זה אינו שייך. אפשר להאריך עוד, אבל אני חושב שמספיק. אחי, אם יש לך שאלות בזמן הלימוד, תרגיש חופשי להתקשר אלי.. אני שולח לך את המספר פלאפון שלי...

למעלה