פינת השבוע-

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifפינת השבוע-

שירי השבוע של פרל: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ספר השבוע: התמכרות השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: פרי השבוע: מקום השבוע: שוקולד השבוע: צבע השבוע: ציפור השבוע: איש\ת השבוע: אייקון השבוע: מקצוע השבוע: יום השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שירי השבוע של פרל: Jeremy- יצא לי בצבא לפני שבוע לראות ב-VH1 "עשרת הגדולים גראנג'", למרות שהיו שם אנשים שלא נהנו בטח לשמוע ברבע שעה את the day i tried to live (מקום 4), would (מקום 3) ו-Jeremy (מקום 2)- הם היו תחת הכפייה שלי :). אחרי שראיתי בפעם הראשונה את jeremy בטלויזיה ונגמר הוידאו הסברתי להם שכל הקליפ זה סיפור אמיתי על נער בשם ג'רמי שדפק לעצמו כדור בראש מול כל הכיתה בגיל 16.
שירי השבוע בכללי: eddie vedder - hard sun eddie vedder - guarenteed creed - my sacrifice
אלבום השבוע של פרל ג'אם: no code
אלבום השבוע בכללי: ---
אמן השבוע: אדי ודר
ספר השבוע: ---
התמכרות השבוע: סמים קלים
ציטוט השבוע: "אנחנו חיילים טובים" (המ"מ שלי אמר את זה בטון של פתגם מוטיבציה או משהו...יצא לו מעפן)
סרט השבוע: אני חושב שאני אוהב את אישתי (כריס רוק)
סדרת השבוע: סקראבס, אבודים
פרי השבוע: אגס
מקום השבוע:
שוקולד השבוע: קינדר בואנו
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בדנתמ

New member
הולך על זה...

שירי השבוע של פרל: black שירי השבוע בכללי: אררר... התלבטות קשה בין black לבין rooster של אליס אין צ'יינס אלבום השבוע של פרל ג'אם: ten אלבום השבוע בכללי: לא יודע... אמן השבוע: אליס אין צ'יינס ספר השבוע:אם היה יוצא לי לקרוא השבוע ספר זה היה מאוד נחמד... אז נלך על מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, אפילו שקראתי אותו מזמן... התמכרות השבוע: להקשיב למוזיקה... סרט השבוע: 10000BC סדרת השבוע:4400 , אפילו שפספסתי אתמול
פרי השבוע: פסיפלורה מקום השבוע: הבית
שוקולד השבוע:מריר וחזק
צבע השבוע: אין לי מושג... ציפור השבוע: סבראש! לא שיש לזה קשר לשבוע הזה, אבל ניסיתי לחשוב על משהו הזוי ולא צפוי ;-D איש\ת השבוע: דאף-מן. אייקון השבוע:
מקצוע השבוע:מפיק של סרטי סנאף... סתם, אין לי מושג... יום השבוע: כל יום שהוא בסוף השבוע, כשנמצאים במקום השבוע
ציטוט השבוע: "duff man! oo yeah! " תמונת השבוע: אני אעלה אח"כ תמונות של התחפושת שלי. כרגע הן עדיין לא על המחשב...

hitchhiker218

New member
סופרקליפורצ'ליסקסהטריאליטוצ'י..

(ככה כותבים נכון?) שירי השבוע של פרל:Nothing As It Seems שירי השבוע בכללי:Lilium Cruentus (Deus Nova) On The Loss Of Innocence-Pain Of Salvation רק לפני יומיים גיליתי כמה המילים שלו מדהימות. אלבום השבוע של פרל ג'אם:בינאורל.. כבר תקופה.. אלבום השבוע בכללי:Be-Pain Of Salvation Scenes From a Memory-Dream Theaterשאבי רכש לי השבוע לכבוד החג(טוב אני לחצתי טיפה...חחח) אמן השבוע:פרל, דרים ופיין(אין לי כח לכתוב שמות מלאים) ספר השבוע:במדבר. בקיאות זה קקי התמכרות השבוע:קישקוש על פרצופה של אחותי הגדולה:) ציטוט השבוע: אני:"תסביר לי למה!!!!!!!!!!" הומו שלא נוקבים בשמו:"נו אין לי כח להתחיל להסביר ואז את תהיי הפסיכולוגית שלי!!!" אני:"מה לעזאזל גורם לך לחשוב שאני ארצה להיות הפסיכולוגית שלך?? האם מתישהו ציינתי שאיבדתי את חיי או שאיכפת לי ממך בצורה זו או אחרת??" זה טיפה הצחיק אותי סרט השבוע:"לגמור עם אהבה" "הרדוף לבן"-סרט מצויין אגב... סדרת השבוע:שנות ה-70 והפמליה-וגיליתי רק עכשיו ששיר הנושא הוא של ג'יינס אדיקשן! :O פרי השבוע:תותים מקום השבוע:בית ספר נו... שוקולד השבוע:לינט צבע השבוע:תכלת ציפור השבוע:עורבים איש\ת השבוע:אחותי היקרה:) חמודה שהיא... "אביה! את לא באמת אתיופית! די לשמוע עידן רייכל!" אייקון השבוע:
מקצוע השבוע:מחשבת.. כל השיעור שמעתי מוזיקה יום השבוע:היום ציטוט השבוע:עוד??? יש לי..חחח תמונת השבוע:אין לי כח..

nothingman1

New member
עובשה תניפ

שירי השבוע של פרל: Wash, Deep שירי השבוע בכללי: Kristoffer Gildenlow- Ya hungry, Pantera- Domination, Fantomas -Experiment In Terror אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: Fantomas- The director's cut אמן השבוע: Kristoffer Gildenlow (מצחיק שבשבוע שעבר זה היה אחיו) ספר השבוע: אין התמכרות השבוע: חברה לגיטרות בשם מיונז ציטוט השבוע: http://www.lyricsfreak.com/p/pantera/cemetary+gates_20104360.html סרט השבוע: משימה בלתי-אפשרית 3 (נזכרתי, הא?) סדרת השבוע: עוד מעט CSI
פרי השבוע: בננה מקום השבוע: הבית שלי שוקולד השבוע: קשה לבחור, כ"כ הרבה משלוחי מנות צבע השבוע: שחור וירוק ציפור השבוע: שרקרק איש\ת השבוע: מור בדיחי/מאיר כהן אייקון השבוע: מקצוע השבוע: נגינה/סטלנות יום השבוע: שלישי ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Soon Forget

New member
אפשר לשמוע דגימת סאונד של המיונז האלה?

ואהבתי את התמונה

nothingman1

New member
זה מה שמצאתי בזמן הקצר שהיה לי

יותר דוגמה לבס...- http://www.mayones.com/eng/artyk.html?nid=92&from=3 (קישור להורדה מתחת לתמונה שהוא מכוון לנו בס לפנים) באתר שלהם לא מצאתי עוד דברים כאלה, אולי אם את תחפשי תמצאי |הלינקhttp://www.youtube.com/watch?v=pn_Q8Yez_dI&feature=related|סלינק| פיין אוף סלביישן משתמשים בגיטרות שלהם, אז תחפשי וידאואים שלהם מהשנים האחרונות ושם תוכלי לשמוע את הגיטרות (ובאלבום האחרון שלהם, Scarsick) זה מה שהצלחתי למצוא...

nothingman1

New member
כרגע יש לי אחד מוצלח, של אחת מהבסים שלהם

מחר בבוקר (אני מקווה) אחפש קצת ואשים כאן את הכי טוב שאמצא

ved42

New member
וואו..

הבסים שלהם מדהימות אתה הולך לקנות אחת כזאות???? אם כן מחזיק לך אצבעות!!!

nothingman1

New member
הוא גם שר יפה

אבל הוא אמן השבוע שלי בגלל איך שהוא מנגן אפשר לשמוע אותו במייספייס שלו...

hitchhiker218

New member
תודה:) אני יודעת שזה אפשרי

אבל בפעם האחרונה התעצבנתי על זה כי אני לא מבינה גדולה... סיפור רע

Soon Forget

New member
!I said good day

שירי השבוע של פרל: No Way שירי השבוע בכללי: Genesis - The Musical Box, NIN - Only, הבילויים-אוטו זבל אלבום השבוע של פרל ג'אם: יילד אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: ג'נסיס עם פיטר גבריאל ספר השבוע: חוות החיות, עדיין התמכרות השבוע: ציטוט השבוע: "There's this car man, it runs on water man!!"
סרט השבוע: שמש נצחית בראש צלול, להיות ג'ון מלקוביץ', ביג לבובסקי סדרת השבוע: שנות השבעים....
פרי השבוע: תפוח ירוק מקום השבוע: השבט שוקולד השבוע: מריר ספלנדיד צבע השבוע: אדום ציפור השבוע: קוריצה איש\ת השבוע: אעע אייקון השבוע: אעעע מקצוע השבוע: אעעעע יום השבוע: שישי תמונת השבוע: זה מה יש..

hitchhiker218

New member
פתאום זכרת את הציטוט הא?../images/Emo3.gif

"הוז גטינג אה בוט??" (עם דגש על הבוט-אח... פז...)

למעלה