פופקורן

Queen Cole

New member
../images/Emo83.gifפופקורן

האם גם לכם הייתה ילדות עשוקה כמו שלי ולמדתם ריקודי עם בבית ספר? ובכן כפי שזה קרה לי, זה קרה לאחרים גם. מה שכן זה שבין שירים כמו סיגל סיגל (יא אללה איזה ריקוד מעייף1!), הופה היי, עוד לא אהבתי די (ואפילו THINK מהאחים בלוז שהיה דווקא די מגניב) תמיד רקדנו גם את פופקורן. תמיד אהבתי אותו. מגניב כזה קופצני. אתמול שמעתי את פופקורן ברדיו באוטו, סוף סוף פעם ראשונה בחיי שאני שומעת אותו עם שישה רמקולים בסראונד באיכות של דיסק ולא איכות קסטה שרוטה מהרמקול המעפן של אולם בית הספר היסודי שלי. ולעזאזל! זה מרגיש לי כמו פרוג! :) בזכרוני הייתי בטוחה שפופקורן זה שיר אלקטרוני לחלוטין מתחילת שנות ה-80 שהנציח את המצאת הסינטיסייזר והתופים האלקטרוניים. אך כששמעתי אותו פתאום קלטתי שיש לשיר הזה תופים אקוסטיים! ומגניבים בנוסף להכל! הם כל הזמן משתנים ועוברים תיפופים ולא נשארים אחידים לרגע, והברידג' שם נשמע לי פתאום כמו מעין מלוטרון. ממש הרגשתי שפופקורן הוא הקטע מעבר האינסטרומנטלי שבדיוק מתחבר לשיר אחר באיזה אלבום פרוג קונספט, כמו כאמל, פוקוס, ג'נסיס... אנאערף. ואז אבא שלי אמר לי שהשיר הזה יצא בכלל ב72. תור הזהב של הפרוג לא? בכל מקרה למדתי להעריך אותו מחדש. נראה לי שאני אוריד אותו ואבחן אותו יותר לעומק. רק מי לעזאזל הלהקה שניגנה את זה? אפילו את זה אני לא יודעת. מה דעתכם? :) פרוג או לא פרוג?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
kraftwerk

בקשר להוריד, מכיוון שמדובר בעיקרון במוזיקה אלקטרונית יש אלף אלפי גרסאות רמיקס של השיר, ולאו דווקא תמצאי את הגרסא האהובה עלייך.

לא נכון

Hot Butter זה למעשה פסבדונים של נגן מוג בשם סטן פרי שהתפרנס כנגן סשנים. הקטע נכתב ע"י חלוץ אחר בתחום המוסיקה האלקטרונית - גרשון קינגסלי.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
אה, וגם לי היו שיעורים כאלה...

אני עד היום לא מבין מה עבר עליי כשהשתתפתי בהם.

למעלה