יום שני

DevilGirl92

New member
מבחן במת'

ציון מקסימלי שיכול להיות 25.. אני כל כך עוברת ל-4 89 בביולוגיה...איי מאכזב.. שנה שעברה הייתי רגילה ל-100 בכל מבחן...השנה בקושי מתקרב ל-90.. אין לי עתיד ואין לי כוח\מוטיבציה.. 12 שנים בי"ס זה יותר מדי...בבריה"מ לפני כמה שנים היה נהוג רק 10 שנים ואז ישר לאונ'...כמה נחמד..

hadarinke

New member
to beer or not to beerP:

וכן, שתיתי קצת בירXD אז היה לי אתמול מדהים ביומולדת, הלכנו למסעדה ממש טובה ושמו לי זיקוק בקינוח! היום קיבלתי 90 במבחן בהיסטוריה! אשכרה אצל המורה הכי שטן קיבלתי ציון כלכך טובD: מבחן בביולגיה, היה קל, באתי לחברה עד 20:00 ועכשיו הבוייפרינד בא אלי ונצא לטייל בשדה [יש שדה בקרית אונו>>]

hadarinke

New member
../images/Emo7.gif

יופי, עשיתי את האפשרות של אישור תגובות בבלוג, והאנונימי ממשיך לכתוב לי דברים ממש דוחים! אני אשכרה מתבאסת כל פעם מחדש - "אם הייתי יכולה הייתי הורסת אותך" שיהיה טוב יותר, אמן

תפסיק להתלונן, מי הרשה לך בכלל?../images/Emo203.gif

[
] היום היה חבוב. שעתיים ראשונות מבחן ביהדות כתרבות.. שעתיים אח"כ היה אנגלית- קיבלתי 91 במבחן!!
אח"כ היה ספרות ולמדנו את הסיפור 'האדונית והרוכל' של ש"י עגנון וזה כזה.. S: למה צריך ללמוד דברים כאלה?! >< אתמול לא הייתי פה אז לא כתבתי אבל באלי לספר לכולם שקיבלתי 100 במתמטיקה ואין מאושרת ממני! איכ הרגל ממש כואבת לי, ואני כ"כ מצוננת שלא מבינים בכלל מה אני אומרת;;;;;

עדיין כואב לי הראש../images/Emo60.gif

אתמול ישנתי 5 שעות בלילה (ידיד היה אצלי עד רבע ל2), ככה שכמעט נרדמתי באמצע שיעור מתמטיקה עם איזה מורה מחליפה מעפנה. היה בוחן בלשון על סיכום מאמר והפיכתו לערך אנציקלופדי משהו כזה, מצפה ל0. היסטוריה, ספורט, לא מעניין. מוסיקה... חפרנו על כמה שהיינו גרועים בערב מגמה ואז קצת תיאוריה. אסיפת הורים, שום דבר שגילה לי את אמריקה. מחר בוחן בפיסיקה אולי. יש לי הרבה יותר מדי דברים לעשות ונמאס לי. ביי

למעלה