יום שני

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo83.gifיום שני../images/Emo83.gif

שמישהו יבוא ויירה בי בבקשה
רחמו עליי-אני מצונן קשות

pRimaVeriTaVIV

New member
יפיייפיי

המערכת הייתה אמורה להיות: ביולוגיה, מעבדת פיזיקה, לשון, ערבית מה שבאמת היה זה שעה ראשונה: התבטלה, באנו ב8:50 ^^ שעה שנייה: פיזיקה לכל הכיתה (לא מעבדה, שיעור רגיל) בכיתה. התחלנו הישברות קרניים או משהו כזה
סינוס, קוסינוס, טנגנס
שעה שלישית: מבחן בביוטכנולוגיה (בכימיה יותר נכון). היה קלללללללללל בטירוף! טוב שלא כל הכיתה סיימו אחרי חמש דקות שעה רביעית: ערבית. בוחן על כמה ביטויים, היה לי ממש קל ואני מצפה ל100 יש לי מחויבות אישית!!! למרות שזה לא היה ברשימה, דיברתי עם הרכזת והיא ביררה על להתנדב בספרייה העירונית, ואני הולך היום
קצת לא מסתדר עם האורתודונט, אבל ניחא
אני אמור להיות במחלקת ילדים, מקווה שלא יתנו לי להקריא או משהו
קולוללולולו

יום שני ^^

היה לי היופ מבחן במת'.. היה נחמד יצאתי עוד לפני הצילצול (חברה שלי נשארה עוד שעה אחריי) אני מצפה ל80+ וקיבלתי 93 בתנך!!! - הפורום הזה מזה גורם לי להרגיש מטומטמת
ויש לי היום מדא'' אז אני מתרגשת

Harpush

New member
חחח איך אתם מקבלים ציונים כאלה?

הרגתם אותי קיבלתי 65 בלשון וגם זה בקושי

90 בלשון!!!!../images/Emo3.gif

סתם, אבל הציונים שלי בסדר. חוץ ממתמטיקה. ובטח היסטוריה יהיה חרא. וגם ספרות.:'(

Harpush

New member
טוב אני לא יודעת כמה בהיסטוריה

אבל מתמטיקה קיבלתי ציון לא עובר (ירדתי ל3 יחל) לשון 65 אנגלית 88 (טואובב!!!!11) והיה לי את המבחן בהיסטוריה היום אז אני לא יודעת כמה קיבלתי אבל בטוח לא 100 כי פשוט זיינתי בשכל כל כך הרבה חח על נפוליאון ובלה בלה בלה והיא בכלל שאלה על איטליה נראה לי.

PerfectSP

New member
אצלנו אי אפשר בכלל לגשת למועד ב' ../images/Emo190.gif

אין כזה דבר
מועד ב' זה רק למי שהחזיר מסיבה מוצדקת!

זה ציון טוב..

אבל כל פעם שאני באה לכאן וכולם עם ה90אימים שלהם ואני עם השיבעימים -שמונימים שלי.. אז עד שיש לי 90 במשהו אני מתלהבת ^^

יום... מתסכל

המורה שלי לאנגלית כאמור שוב חולה. אז התחלתי ב10. 3 שעות מערכות ספרתיות. היה משעמם ביותר. שעה חשמל. היה... מוזר. אני לא בטוחה שהבנתי משהו. והביתה

How I Disappear

New member
יום שני =]

שיעור ראשון ושני היה לווינים וחלל .. איזה שיעמוםםםםםםם שיעור שלישית היה אנגלית שיעור רביעי וחמישי היה פיזיקה ואז היה אמור להיות שעתיים מתמטיקה אבל המורה לא הגיעה אז שיחררו אותנו

How I Disappear

New member
חח מה הבעיה ?

המקצועות ה'מוזרים' שיש לנו בבצפר זה לווינים וחלל מערכות ספרתיות שפת #C רובוטיקה אבל חלקם נחמדים ...

למעלה