הוחלף הסקר...

Ice Age

New member
כבר הסברתי פעם

הם היו אחלה עד שהם נהיו ספגטי. אני לא יכול להגיד שאני לא שונא אותם, אבל אני כבר לא רואה אותם באותה התלהבות ולא מצביע להם בסקרים.

Gilliana

New member
ואם אם אם...

... אני אגיד לך שהם ממש לא ספגטי ושיש הגיון בשגעון, מה תגיד על זה?

Ice Age

New member
קשה לי להאמין שתצליחי

אבל שווה נסיון. במפגש הפורום.

Gilliana

New member
עוד לפני (אני מקווה)

מכיוון שאני לא יודעת מתי צפוי לנו מפגש פורום, אבל אני כן יודעת שמועד ההרצאה שלי הולך ומתקרב (מה יקדים את מה קשה לומר) - זאת בדיוק ההזדמנות לפרום את הספגטי, וזה חלק גדול ממה שההרצאה שלי תעסוק בו. בגדול אני רק יכולה להגיד שחלק גדול מהעובדה שכריס עשה מהמיתולוגיה ספגטי כהגדרתך, הוא משום שהמציאות במקרה הזה לא שונה וישנם עשרות אם לא מאות גורמים בכל הפרשיות הללו שלא בהכרח משתפים פעולה זה עם זה.

הבחירה שלי../images/Emo58.gif

ארקדיה... ולו רק בגלל הקטעים הקטנים האלה: מאלדר לסקאלי: ? You want to make that honeymoon video now מאלדר לסקאלי : Wow Admit it you just want to play house מאלדר לסקאלי: Woman, get back in here and make me a sandwich וכמובן בגלל הסצינה המצחיקה, מאלדר שרוע על המיטה מזמין את סקאלי לשכב לצדו: MULDER: Come on, Laura, you know... we're married now. SCULLY: Scully, Mulder. Good night. MULDER: The thrill is gone. גדווווול, מצחיק, נהדר ומהנה!!!

Gilliana

New member
טובבבב, אז גם אני אביא ציטוטים

מהבחירה שלי כמובן: MULDER: I think you missed a spot here. I can see straight through to his ass. SCULLY: You know, Mulder, in the seven years that we've been working together I have seen some amazing things, but this? This takes the cake. It's... it's going to change the boundaries of science. JENN: Ask him. He's got it all figured out. SCULLY: I know what he'd say. He'd say that you're some kind of a jinni from 1,001 Nights or something like that and that you grant people wishes JENN: Well, there you have it. JENN: My third... I pondered for a great while. I didn't want to waste it. So, finally, feeling very intelligent I spoke up and I said "Je souhaite un grand pouvoir et une longue vie." "I wish for great power and long life." MULDER: But we're not all that stupid. We're not all chimpanzees with revolvers. I think there's another possibility here and that's just that you're a bitch. SCULLY: Could you give us a minute, please? JENN: Sure. (JENN doesn't move from where she is leaning against the glass partition. SCULLY takes a few more steps toward MULDER, then not hearing anything else from JENN turns back around.) SCULLY: Like today? טוב - האמת היא שהתפשרתי, היו עוד הרבה ציטוטים ראוייםם להכלל כאן - אבל אלו באמת המוצלחים ביותר.

Ice Age

New member
אבל אחרי הציטוטים (הנשכחים)

שגילי הביאה, אכן בחרתי באחד הנכון! איך הוא אומר לה את האמת בפרצוף: "לא כולנו מטומטמים... אבל יש כאן עוד אפשרות - את פשוט כלבה". נראה לי משפט שאפשר לשלב בקלות בחיי היומיום, לא? אני אנסה מחר.

aerynsun

New member
אני לא יכולה להצביע

יש שם לפחות איזה חמישה או יותר שאני אוהבת ואני לא יכולה לבחור מבינהם. חבל שאין אופציה של כמה...

1Shir

New member
ההימור שלך הוא Bad Blood?

כי כמובן שבו בחרתי.. אמנם זה פרק שלדעתי מיועד בעיקר למעריצים, אבל אם נמצאים עמוק בסדרה, פשוט צוחקים מכל רגע, כל שניה, כל ניואנס פשוט מפיל אותך מצחוק. אין על הפרק הזה במקצוענות שלו: מקוריות, הברקות ודיוק משובחים. השיא הוא דווקא בהתחלה בשתי זוויות המבט השונות, עד שמגיעים לרגע שהתחיל את הפרק... וגם ההמשך גדול. והסיבות שבגינן לא בחרתי באף אחד מהאחרים - HUMBUG - אמנם הצחיק אבל בעיקר זיעזע CLYDE BRUCKMAN`S FINAL REPOSE - יש בו כמה קטעים קורעים מצחוק אך הוא בעיקר מעורר מחשבה JOSE CHUNG`S FROM OUTER SPACE - מצחיק אבל גם מפחיד ומורכב, שלא לדבר על זה שהסוף הוא אחד מהמרגשים והמדברים אלי ביותר אי פעם DREAMLAND - פרק הורס ללא ספק, אבל יש בו גם הרבה מאוד מתח וגם קטע אחד ממש עצוב.. RAIN KING - מצחיק בהחלט, אבל בעיקר חמוווד :) HOW THE GHOSTS STOLE CHRISTMAS - בדומה ל-Bad Blood פרק ענק במיוחד בשביל המעריצים שרק הם יבינו את כל הבדיחות הקטנות וההורסות, אבל עם כל ההומור יש שם מעבר גם עומק ARCADIA - אמנם מצחיק ומאוד נחמד, אבל הרעיון טיפה יותר מדי צפוי ושחוק HOLLYWOOD A.D - זו באמת כבר סאטירה לשמה FIGHT CLUB - תאמינו או לא, אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שבה ראיתי את הפרק הזה, כנראה זה היה בקושי פעם אחת ומאוד מזמן ולכן עליו אני אמנע מלהגיב JE SOUHAITE - גם מצחיק אבל מה שבעיקר בולט כאן הוא הציניות והמסר

E V Tooms

New member
למרות שדרוש לי...

יותר ניסיון בסדרה כדי להגיב, אני לא יכול להתאפק. "Clyde Bruckman's Final Repose" - פרק גאוני, הדמות של ברוקמן תפורה לפיטר בויל, הופעתו הראשונה של קוויקווג, העכבר שחלקנו אוהבים, תסריט מדהים, סטו שארנו בתפקיד הרוצח הפסיכוטי היה חמוד מאוד ("אל תתנצל... אתה רקדן יותר טוב מהבחורה האחרונה שיצאתי איתה.", והחיוך התמה שלו כשהוא פוגש את ברוקמן - מדהים!), וגם מלא בנגיעות הנכונות של עצב. יצירת מופת! כמה דיאלוגים מתוך הפרק שפשוט עשו לי את זה: 1. מאלדר: מה זה? מה אתה רואה? ברוקמן: הוא מקיים איתה יחסי מין. שם. סקאלי: הוא אונס אותה? ברוקמן: הו, לא, לא, לא. בכלל לא. ת'אמת, היא זו שיוזמת את זה. מאלדר: אז מה לא בסדר? ברוקמן: הו... אמ, לפעמים פ.. פשוט נראה לי שכולם מקיימים יחסי מין חוץ ממני. 2. מאלדר: מר ברוקמן, הרוצח הזה כבר רצח ארבעה אנשים. ברוקמן: והוא ירצח עוד, בין אם זה מוצא חן בעיניך, ובין אם לא. מאלדר: איך אתה יכול להיות כל כך בטוח? ברוקמן: איך אני יכול לראות את העתיד אם הוא לא קיים כבר? מאלדר: אם העתיד כבר ידוע מראש, למה לטרוח לעשות משהו? ברוקמן: עכשיו אתה מתחיל לקלוט. 3. מאלדר: תקלטי את *זה*, סקאלי. הניתוח של הסיב שנמצא הוחזר מהמעבדה. זו תחרה. סקאלי: תחרת שאנטילי? מאלדר: את יודעת מה אני אוהב. 4. הנער השליח: יש משהו שרציתי לשאול אותך כבר די הרבה זמן. אתה ראית את הדברים שעשיתי בעבר, וגם את הדברים שאעשה בעתיד. ברוקמן: דברים איומים. הנער השליח: אני יודע שהם איומים. אז תגיד לי, בבקשה, למה עשיתי אותם? ברוקמן: אתה עדיין לא מבין, ילדון? אתה עדיין לא קולט? (הנער השליח נד בראשו לשלילה) ברוקמן: אתה עושה את הדברים שאתה עושה בגלל שאתה מטורף רצחני. (הנער השליח חושב על זה רגע, ואז מחייך) הנער השליח: זה... זה באמת מסביר הרבה, נכון? (הוא מתיישב ליד ברוקמן) הנער השליח: הכל מתחיל להיראות הגיוני עכשיו. (הוא צוחק ומסתכל על ברוקמן. הוא נעמד בפתאומיות והחיוך שלו נעלם. הוא מתכוון להרוג את ברוקמן.) ברוקמן: לא. אתה לא הורג אותי עכשיו. הנער השליח: לא? למה לא? ברוקמן: מאיפה לי לדעת? 5. ברוקמן: קלוד דוקנפילד. בן 43. גר בסמטת ראונדויו 316. גרוש עם שני ילדים. מרוויח בערך 87,000 דולר בשנה. לא מעשן. מאלדר: (פונה לסקאלי) זו "פגיעה" או "החטאה"? סקאלי: עד כמה שאני יודעת, זה נכון. מאלדר: ידעת את כל זה רק מלהחזיק את מחזיק המפתחות ההוא? ברוקמן: הו, לא. פשוט מכרתי לו ביטוח לפני חודשיים. זה סתם צירוף מקרים. אח, איזה פרק, איזה פרק נפלא...

אני חייבת להוסיף עוד קטע לרשימה שלך

הקטע בו מאלדר מראה לברוקמן את התג שלו ואז ברוקמן עונה לאחר עיון ממושך בתעודה :"אתה רוצה שאני אאמין שפוקס זה שם אמיתי" ... קטע מצויין. במיוחד המבט של מאלדר...

למעלה