Jagged chaos
New member
../images/Emo83.gifאלאניס מה-26.9.2006
מתוך היומן שלה מהאתר הרשמי. (התמונה מהקטע). קצת הזוי לגמרי מה שרשמה, ולא הבנתי למה היא בכל כך הרבה שורות גם באמצע משפט.
26.9.2006
: "... ללכת בעדינות על האדמה הזאת. רעב- אני רומסת ועצבנית לא מנעתי את זה? משוחררת/מפוטרת, מתכופפת מתחת לראדרי האכפתיות האם אני לא סותרת לפעמיים בג'ונגל של ההפרדה (בג'ונגל)של הקונקרטיות וההנפקה הנשכחת כמו הדוניסטית דקורטיבית* (*הדוניסט - אדם רודף תענוגות, דקורטיבי - בנאדם עם אופי לקשט דברים) אין זה הBuck* שדרכו עברתי עם זנב מורם וצברתי/ערמתי ע"י לבבות שמביישים בשמיים הסבלניים לעת עתה שנחנקים? (*Buck חיה זכרית, לא משנה איזה. buck dog = כלב זכר) ומה עם העשורים שעברתי גם כן? שושלת, סיב דרך שיר של הדם שלי או לא של הדם שלי לא יכול להתאסף/להקניט אני משערת על מה שאני יודעת אבל לא יודעת בנתיים מעבירה בדיחה יציבה בין אם העיניים פקוחות או עצומות בעיה של אור הזרקורים, לא, אויב* (*היא כתבה אויב בשפה מאוד ספרותית ולא שיגרתית לשפת יומיום. foe) אמר המושיע כאילו יודע: אני מצטער על זה שהשלכתי כדורים ושמיים מושפלים* (*אולי הכוונה לאלוהים?
גואל שמדבר על שמיים, מה זה כבר יכול להיות...) תשוקה: התפטרה, ולכן היא מתה המקדש שלי, עיניים מלוחות* מבוישת, לפי כך Blown by* (*עיניים מלוחות, אולי דמעות?
**blown by, אם אני לא טועה, זה שמוציאים לבלון את האוויר והוא עף) רך עם נשמת בוקר אני מצטערת WTF?
זה רק אני או שהיא נשמעת מתוסבכת בדיכאון?.. מקדשים, דמעות, שמיים מושפלים, גואלים עם חרטה... יחד עם התמונה הסופנית הזאת
מה שקיעה עכשיו?... אישית, אני אוהב ת'אניגמה הזאת... מעניין מה פרויד היה אומר על זה..
מתוך היומן שלה מהאתר הרשמי. (התמונה מהקטע). קצת הזוי לגמרי מה שרשמה, ולא הבנתי למה היא בכל כך הרבה שורות גם באמצע משפט.