.

../images/Emo82.gif.

רק רציתי להשוויץ שצבא זה ממש כיף וכמה שטוחנים בשכל שהכל תלוי באנשים זה כל כך נכון אבל עד שלא נמצאים שם לא מבינים עד כמה זה נכון
. פאק, צבא זה כזה כיף. מטווחים עוד יותר. אח אח האופטימיות
. מי עוד בבית

אז ככה

אני עושה בבה"ד 7
. חוויות? אין ממש רק משום מה אחרי כל ירידה ממש מהר באה העליה וכל פ עם שאני הכי מדוכאת שיש אני נזכרת איפה אני ועם מי וזה עושה לי טוב. רוב הזמן אני ממורמרת בשקט אבל בגדול אני הכי נהנת שיש ואני עדין לא מאמינה שאני חיילת ושככה זה צבא.. אני אפילו מתלוננת שלא מריצים אותנו הרבה
. כל השאר לא לכאן:].

The Blue Fairy

New member
בבה"ד 7??

יש מצב שחבר שלי הוא הרס"פ שלך P: ודברי איתייי :) אני מתגעגעת

SuGaRBabe1

New member
מטווחים זה באמת ממש כיף :)

יש לנו שבוע הבא מטווחים של השלמה ל-02... כיףכיף :) והיי גם אני בבית! אחרי שבועיים!

carmit4

New member
לי נמאס ממטווחים

אצלינו עושים מטווחים כל חודש...ולא שבאמת רושמים את התוצאות...בעע אין לי כוח יום שני שוב

miracle16

New member
בוהווו אני בבית!!!!

אחרי שסגרתי שבת ראשונה אני לא אומרת שצבא זה כיף אבל כשהאנשים טובים זה באמת הרבה יותר נחמד עדיין יש עליות וירידות בהרגשה... תלוי עד כמה טוחנים אותך אני עושה טירונות בזיקים. טירונות 01 של חודש

miracle16

New member
שלום!

ואם מישהו טועה למה אני ערה בשעה כזאת.. גם אני תוהה חזרתי אתמול ב1 הביתה גמורה מעייפות ועכשיו קמתי ואני עדיין גמורה מעייפות אבל לא נרדמת!

Liza1987

New member
../images/Emo24.gif.. היי כולם..

יו, שבת רביעית ברציפות שאני יוצאת מהבסיס.. ושתבינו, זה לא אמור לפעול כך..
.. בכל מקרה, מחר בערב אני כבר חזרה בבסיס.. וכרמיתי, אני מאושרת בשבילך.. שמחה שאת נהנת.. ואין דבר כיף יותר מהמטווחים..
..
..

ShiRan T

New member
בית זה כזה כיף! ../images/Emo99.gif

כרמיתי, אני שמחה לשמוע! :] הופיעי במסן/אייסי/משו :>

The Peanut

New member
אני אני! ../images/Emo9.gif

ברור שצבא זה כיף, איך אפשר לחשוב אחרת? למרות זאת, יש קטעים לא נחמדים שגם אותם צריך לעבור, אני לומדת את זה על בשרי עכשיו. אבל יהיה טוב. אני מקווה
.

למעלה