כמובן
P purple rain2 New member 24/3/06 #16 ../images/Emo205.gif גמני בבית ../images/Emo9.gif פי אני פתאום מרגישה לא קשורה עם כל סיפורי הצבא שלכם
../images/Emo205.gif גמני בבית ../images/Emo9.gif פי אני פתאום מרגישה לא קשורה עם כל סיפורי הצבא שלכם
ז זה רק הלב New member 24/3/06 #18 את רצינית? זה זוועה. והמטווחים עוד יותר. בא לי למות. איפה את עושה טירונות?
ז זה רק הלב New member 26/3/06 #30 כל הגוף שלי כחול הגב שלי כבר לא מסוגל להתקפל, בשני הצדדים במותניים אני נראית מוכה [כי בהתחלה היתי ימנית ואז החלטתי שבשמאל יותר נוח] הצוואר מת כי יושנים עם הנשק המזדיין הזה, ואני כולה הולכת להיות פקידה. אז למה סתם?!?
כל הגוף שלי כחול הגב שלי כבר לא מסוגל להתקפל, בשני הצדדים במותניים אני נראית מוכה [כי בהתחלה היתי ימנית ואז החלטתי שבשמאל יותר נוח] הצוואר מת כי יושנים עם הנשק המזדיין הזה, ואני כולה הולכת להיות פקידה. אז למה סתם?!?
S ShiRan T New member 26/3/06 #32 כ"כ נכון. :[ כל פעם מגלים סימן או עקיצה חדשה. :[ הנשק היחיד שאולי יהיה לי זה עט. |:
כ כרמית וזהו New member 25/3/06 #25 האמת שאם היו איתי אנשים אחרים בטח הייתי שונאת את הצבא. יש רגעים קטנים כאלו שאני מחייכת לעצמי ועדין לא מאמינה שאני נהנת בצבא.
האמת שאם היו איתי אנשים אחרים בטח הייתי שונאת את הצבא. יש רגעים קטנים כאלו שאני מחייכת לעצמי ועדין לא מאמינה שאני נהנת בצבא.
J JMSixfeetsmall New member 25/3/06 #26 אני בבית! איזו סופריצה ../images/Emo13.gif כפרעלייך מיצמיצולה