h p g i r l

New member
../images/Emo82.gif

שאלון,
באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?:
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?:
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל)
מה השיעור האהוב?:
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!)
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?:
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?:(מתמטיקה!!!
)
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיחבה (אם בכלל)?:
מה הנושא הכי משעמם במדעים?:
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: |* " " השנוא, " " "?:
יש לכם לקויי למידה כלשיהם?
כמה מבחנים כבר היו השנה?
יש לכם מורים פרטיים?
השלימו- מתמטיקה זה ____________!:
באיזה חוגים אתם נמצאים?
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?:
מה הצבע שלכם?:
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!)
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר):
בלוג?(קישור|:
אנימה?:
אהבה, חבר/חברה, קראש?:
הייתם במפגש מחנה?:
מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?:
סרט אהוב?:
אני מכור ל-:
מקצוע לעתיד?:
מזל?:
בעלי חיים שלכם?:

The Mad Hatter

New member
כמה שאלונים...:)

אז אני חושבת שאני אנקוט בתעמולה המוכרת שלי ואני אבטיח ביסקוויט וירטואלי למי שקורא עד הסוף. למרות שאני אף-פעם לא מחלקת אותם...P: באיזו כיתה אתם (כולל מספר)? י"א1 באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים? הסטוריה, ספרות, מתי שיוצא. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה? נו...הסטוריה, ספרות. מתי שיוצא... מה השיעור האהוב? האא. הסטוריה, ספרות...:)) וגם ביולוגיה וביוטכנולוגיה. :)) מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) הכל בלי יוצא מן הכלל! אולי, בעצם, לא במתמטיקה עם המורה המפחיד שאני אמנע מלהזכיר את שמו... באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: בד"כ ביוטכנולוגיה, כי זה ממש בסוף היום ובימים ארוכים ולפעמים עם שעת אפס. P: מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?:(מתמטיקה!!!) התעמלות. פשוט מיותר. כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?: המ...אף אחד, אני חושבת. מה הנושא הכי משעמם במדעים?: לא בדיוק הבנתי את אופי השאלה. P: וחוץ מזה, אין נושאים משעממים, יש מורים משעממים. מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: המורה שלנו בשנה שעברה למשנה שיצא לפנסיה. :((( |* " " השנוא, " " "?: אין מורה שנוא. אני אוהבת את כל בני האדם באשר הם. :) יש לכם לקויי למידה כלשיהם? לא לקויים קלאסיים. אבל כן יש לי בעיה פשוט לשבת בשקט ולהקשיב למורה. אני חייבת לצייר תוך כדי (אבל אני מקשיבה. וגם מסכמת). כמה מבחנים כבר היו השנה? בוחן במתמטיקה, 2 מבחנים בתנ"ך ומבחן בביולוגיה. יש לכם מורים פרטיים? לא, אבל חשבתי על לקחת אחד. אולי, מתישהו... השלימו- מתמטיקה זה ____________!: נחמד...P: באיזה חוגים אתם נמצאים? לא ממש חוג, אבל אני לומדת פסנתר, ולא מזמן היה לי השיעור הראשון בחוג ציור. אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: הייתי חניכת בני-עקיבא מסורה עד שנה שעברה, בערך, כשהגיע הזמן להיכנס להדרכה. אז החלטתי שאני צינית מידי בשביל להדריך ופרשתי (חוץ מזה שזו שהכניסה אותנו לא ממש אהבה אותי ושלא טרחתי להיות חברותית במיוחד...>_<) מה הצבע שלכם?: אמ...לבן? מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) אי-פעם? אהה, 60 וקצת במתמטיקה מתישהו בחטיבה, אני חושבת... יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): כמובן, אבל אין לי כח לפתוח אותו. המספר נמצא בכרטיס האישי שלי. בלוג?(קישור|: אין בלוג. אנימה?: אני לא חובבת אנימה גדולה... אהבה, חבר/חברה, קראש?: קראש שכבר התגברתי עליו. למרות שאני נזכרת לפעמים. שומדבר רציני, בכל מקרה. הייתם במפגש מחנה?: לא. מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: אהה, אני לא זוכרת את היום, אבל זה היה המשהו לשני 2001. יהיו לי אז 3 שנים...איך הזמן עובר מהר כשנהנים. סרט אהוב?: רק אחד? *מתלהבת* חמים וטעים, קזבלנקה,הזמנה למחול (אני חושבת שככה קראו לו), טוטסי, גברתי הנאווה, חנות קטנה ומטריפה, מונטי פייתון והגביע הקדוש (!!!), מונטי פייתון-חייו של בריאן (!!!), מונטי פייתון-משמעות החיים, אבל רק קטעים מסוימים, העולם שבפנים, ללכת עד הסוף (!), מלך האריות (בגלל סקאר) ועוד רבים וטובים...:) אני מכור ל-: ציור, קריאה, סוכריות קפה, אייס קפה, כמעט כל דבר שקשור לקפה, ועוד כמה דברים...>_< מקצוע לעתיד?: רופאה, אם אני אצליח להיפטר מהרתיעה שלי מכל מה שקשור לאיברים פנימיים. ואם לא, משהו שקשור בביוטכנולוגיה, אני מניחה. מזל?: אריה בעלי חיים שלכם: אין.

ketty the sheep

New member
משעמם לי, אז ../images/Emo13.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: יא'6 (אנחנו לא מב"ר! ><;) באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: ספרות. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: *אייקון כזה של מלאך*. לא הפרעתי למורה מאז כיתה ט
מה השיעור האהוב?: גיאוגרפיה
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: הסטוריה, בזמן שהיא לא מכתיבה. באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: לשון, והסטוריה. מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו ?: חנ"ג |פדלאה| כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שכבה (אם בכלל)?: אין, אבל זוכרים את הזו שבאה לפה וקראה לכולנו ערסים? אז היא בשכבה שלי
מה הנושא הכי משעמם במדעים?: אני. לא. לומדת. שום. מקצוע. מדעי. תודה. (כלכך נחמד להגיד את זה). אבל שנה שעברה הכי שנאתי פיסיקה, כי לא הבנתי כלום מזה. ביולוגיה וכימיה דווקא דיי אהבתי עד שלב מסוים. מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: תמי, גיאוגרפיה. ואממ.. אני אוהבת את כל המורות לאנגלית שהיו לי עד השנה, במיוחד את המורה שלי מכיתות ז'-ט', שהייתה מורה שולתת ביותר ואדם מקסים למדי. " " השנוא, " " "?: שנה שעברה לא חיבבתי את שרה, המורה שלי למתמטיקה. השנה היא התגלתה כאדם נחמד עד מאוד, כך שעכשיו אני יכולה לומר שאין מורה שאני לא מחבבת במיוחד. יש לכם לקויי למידה כלשיהם? יש לי בעיה עם מספרים. אני לא מסוגלת לזכור מספרי טלפון וכאלו (וגם נוסחאות במתמטיקה, עד כמה שיטחנו לי אותן). אבל זה לא הובחן 'רשמית' או משהו כזה, זה עולה דיי הרבה כסף, מה אנחנו, טחונים?
כמה מבחנים כבר היו השנה? חמישה. מתמטיקה, לשון, הסטוריה, גיאוגרפיה, פסיכולוגיה. יש לכם מורים פרטיים? לא. מעולם לא היו לי, אם לא מחשיבים את המורה הפרטית לאורגנית שהייתה לי בגיל 5
השלימו- מתמטיקה זה ____________!: דווקא לא נורא כמו שחשבתי בשנים קודמות. באיזה חוגים אתם נמצאים? אממ.. עד כיתה ו' הייתי בקראטה. הדבר היחיד שאני זוכרת משם זה לספור עד עשר ביפנית
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: לא, אף פעם לא הייתי, למרות שפעם רציתי להיות בנוער מרצ. מה הצבע שלכם?: כתום מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!): 25 במטמתיקה, כיתה ט'. יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): יש, 1228819978 בלוג?(קישור|: יש, אבל אני לא נוהגת לפרסם אותו
אנימה?: יאמי נו מטסואי וגראביטיישן זה נחמד. וגם פרוטס באסקט, למרות שעוד לא סיימתי לראות. אהבה, חבר/חברה, קראש?:
הייתם במפגש מחנה?: כן מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: 25.3.03 סרט אהוב?: דוגמה, ומלחמת הכוכבים. אני מכור ל-: תירס!
מקצוע לעתיד?: עיתונאית? פסיכולוגית? או אולי מדריכת טיולים מאגניבה?
מזל?: אריה בעלי חיים שלכם?: מת'יו הדג שלי התפגר אתמול
נשאר הדג של סבתא שלי, שאין לו שם אבל מהיום אני מאמצת אותו as my own flesh and blood. ממ..כנראה אשיג לי דג חדש מחר, הצעות לשמות יתקבלו בברכה

ובכן... ../images/Emo57.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: י"א 3.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: ביולוגיה, ללא ספק. תראי למה את מעודדת אותי, שיר!
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: אני חנונית שלא מפריעה.
מה השיעור האהוב?: מחשבים (ולא הצלחתי את שיעורי הבית היום ;_;).
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: שיעורים בכיתה, כלומר: עם בעולם, ספרות, אזרחות ולשון.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: אני לא להירדם בשיעורים. אני מניחה שבכל שיעור שממש על הבוקר אני עייפה. וגם לפעמים ביום שני שעתיים אחרונות, שזה מתמטיקה. היום דווקא לא, אגב. הצלחתי את התרגילים
.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו?: ובכן, הייתי שמחה לא ללמוד מתמטיקה, אבל זה נושא די חשוב. אני מניחה שאני אוכל בהחלט לשרוד בלי..... ובכן... אני לא מחבבת רובוטיקה כל כך. גם לא יוגה (רצה כדורעאאאאאאאאף ;_;).
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיחבה (אם בכלל)?: יש את שיר, אבל היא לא בכיתה שלי. היא היתה, עד סוף כיתה ט', ואז סידרו את הכיתות מחדש. זהו.
מה הנושא הכי משעמם במדעים?: נשימה תאית
(מה מדעים?! ביולוגיה!).
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: אני אוהבת את המורה למחשבים, כי היא מין מקגונגל כזו (שמכורה לקפה, אבל לא משנה), את המורה למתמטיקה (זה שאני לא מבינה מילה ממה שהוא מסביר לא אומר שהוא לא שולת) ואת המחנך שלי, כשהוא המחנך ולא כשהוא המורה לעם בעולם.
" " השנוא, " " "?: המפף. אני לא מחבבת את המורה ליוגה. היא מין סיביל טרלוני שכזו (ויש לי על זה הסכמה רחבה!), והיא נתנה לי פעם 75 למרות שהייתי הכי משקיעה בכיתה, גם אם גרועה בספורט.
יש לכם לקויי למידה כלשיהם? אררררר..... לא. אבל יש לי תמיד טעויות באלגברה במתמטיקה.
כמה מבחנים כבר היו השנה? *סופרת* מתמטיקה (55 >_<), אזרחות (91, הכי גבוה בכיתה
.), מחשבים (96). נראה לי שזהו.
יש לכם מורים פרטיים? כן, למתמטיקה, אבל אני נשארת טיפשה.
השלימו- מתמטיקה זה ____________!: השטן, כמובן!
באיזה חוגים אתם נמצאים? נגינה (קלידים
), שיעורים פרטיים במתמטיקה (זה מעסיק אותי אחר הצהריים ועולה כסף. עונה על הדרישות, לא?) ופיסול בעיסת נייר.
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: לא. הלאה הקומוניזם!
מה הצבע שלכם?: אוקטארין?
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) ובכן, היה מבחן בית במתמטיקה בו קיבלתי 15. בסתם מבחן הציון הכי נמוך שלי היה (גם, במתמטיקה. במקצועות אחרים נכשלתי במבחן רק פעם אחת, ותיקנתי את זה!) 40 בערך.
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): כן, אבל אין לי כוח לבדוק מה המספר.
בלוג?(קישור|: גרב!
אנימה?: נארוטו, אינויאשה, אולטרה מניאק, פול מטאל פאניק? פומופו, ספיראל.
אהבה, חבר/חברה, קראש?: הו, אני מחבבת מישהו מהשכבה אבל הוא... כזה.... >_<.
הייתם במפגש מחנה?: לא. אני מאגניבה ייחודית (וזה גם היה רחוק ולא היה לי איך לנסוע).
מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: 22.10.2001
סרט אהוב?: אנסטסיה, שרק, הקיסר נפל על הראש, שודדי הקאריביים.
אני מכור ל-: אנימה, ספרים, מידע מיותר.
מקצוע לעתיד?: סופרת, בעיקר. ומשהו בביוטכנולוגיה.
מזל?: מאזניים.
בעלי חיים שלכם?: כלב. בלההההה!~*

De-Panther

New member
ועוד קוויז טוב נענה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עליו גם כן
כיתה: י"א-7 מדבר בכל השעורים מפריע לכל המורים בזה שאני נכנס לשעור אין חיה(שעור) כזו כל שעור שאני לא כותב בו במחשב(למרות שגם אז לפעמים אני מצייר... או משחק בכלמיני דברים שיש לי במחשב) אני יכול להרדם בכל שעור... ואני גם עושה את זה... הייתי מוותר על כל השעורים והולך לגוני
אין פורומיסטים בשכבה שלי... יש את דיד(עדי - סופרסטאר) שהיא שכבה מעליי... ואת שי שמנהל את רעיונות מטורפים(190) אבל הוא לא בפורום ביולוגיה ללא ספק זה הנושא הכי משעמם שקשור למדעים... אין חיה(מורה) כזו כולם... כל המורים פשוט מעצבנים אותי... אז יש כאלה שאני ממש שונא ויש כאלה שאני סתם לא סובל... בעיקרון כולם מאוד מעצבנים
ברור שיש לי ליקויי למידה!! אחרת לא הייתי יכול ללמוד עם מחשב נייד... אני דיסלקט וגם יש לי משהו שהוא דיסקגרפיה נדמה לי... ואני צריך תוספת זמן ובחינות בעל פה וכאלה דברים... היו קצת מבחנים אבל הרבה בחנים... עכשיו מתחילים כל המבחנים... למזלי אין לי מורים פרטיים... זה דבר מעצבן... אני אוהב יותר ללמוד עם חברים מתמטיקה זה השטן... כל הזכויות שמורות לאור אני לא נמצא בשום חוג... גם לא בתנועות נוער... הצבע שלי?? לצבע שלי 3 פינות... אני אוהב את הצבעים אדום צהוב ירוק
לא יודע עדיין... לא החזירו לי שום מבחן... ברור שיש לי אייסיקיו... תבדקו בכרטיסישי עצלנים ויש לי גם בלוג... שגם הוא בכרטיסישי http://blog.tapuz.co.il/DePanther/ אנימה?? בטח התכוונת סדרת אנימה אהובה... אז ברור שאינויאשה
אהבה, חבר\חברה, קראש... גוני
אני מאלו שעזרו לארגן את המפגש מחנה
ברור שהייתי בו... ושם גם התחיל הקשר הקרוב עם גוני
תאריך הצטרפות 12/5/2002 סרט אהוב? אין לי מושג... אין משהו מיוחד... בעיקר אוהב אוסטין פאוורס... את שלושתם
אני מכור ל: גוני... ושינה... ומחשב... מקצוע לעתיד: משהו שקשור במחשב... בטח עם גראפיקה בתכנות... תמיד רציתי להכין משחקים... ולפי כלמיני דברים שכבר התחלתי אז אני דווקא בסדר לדעתי... רק צריך להשקיע
מזל: דגים
יש לי כלב בשם רמבו

De-Panther

New member
אם הכוונה היא לציון|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הכי נמוך שקיבלתי איי פעם במבחן אז התשובה היא 0

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo41.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: י'9 באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: הסטוריה. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל)ארר... הסטוריה... מה השיעור האהוב?: ספורט, אנגלית, כימיה. מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: לשון באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: מדעי הסביבה/לשון/ספרות/מתמטיקה. מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?: מתמטיקה כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?:בשיכבה: 1 בבי"ס:4 מה הנושא הכי משעמם במדעים?: המורה. מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: סיגל- ספורט. |* " " השנוא, " " "?: אורית *הזונה*- לשון יש לכם לקויי למידה כלשיהם? עדין לא גילו אותו כמה מבחנים כבר היו השנה? לא נראה לי שיש לי מספיק אצבעות... יש לכם מורים פרטיים? לא השלימו- מתמטיקה זה: המקצוע שאני הולכת להכשל בו מחר. באיזה חוגים אתם נמצאים? בינתיים- כלום. אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: פרשתי מהצופים. מה הצבע שלכם?: מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) 55 יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר):178289808 בלוג?(קישור|:אין אנימה?: לא רואה אהבה, חבר/חברה, קראש?: נופ הייתם במפגש מחנה?: לא מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: 20.11.2002 סרט אהוב?: שר הטבעות- אחוות הטבעת אני מכור ל-:ה"פ, שוקולד, בובות... מקצוע לעתיד?: העתיד רחוק מזל?: עקרב בעלי חיים שלכם?: 6 חתולים, ואקווריום ריק

Mical the III

New member
משעמם לי אז אני אענה ../images/Emo121.gif

שאלון, באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: ז'1 באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: אמ... ספרות יוצרת או אנגלית באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) תנ" ך אני מניחה... מה השיעור האהוב?: אנגלית, ספרות יוצרת או היסטוריה מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) מתמטיקה באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: גאוגרפיה מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו ?:מתמטיקה או גאוגרפיה כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?: אף אחד
מה הנושא הכי משעמם במדעים?: אמ... פוטוסינטזה? מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: רחל והיא מלמדת היסטוריה |* " " השנוא, " " "?: חניתה והיא מלמדת הבעה יש לכם לקויי למידה כלשיהם? לא כמה מבחנים כבר היו השנה? בערך... 10-15 יש לכם מורים פרטיים? לא השלימו- מתמטיקה זה ____________!: מקצוע שאני יכולה לחיות איתו כרגע באיזה חוגים אתם נמצאים? סיירות, מין להקה וTV דאנס (לא ג'ז, בחיים לא ג'ז, זה מין היפ הופ, קפוארה סטריט דאנס מהיר כזה...) אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: אני חניכה בסיירות מה הצבע שלכם?: כחול מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) 75 *בבקשה אל תהרגו אותי
* יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): 156330566 בלוג?(קישור|: blog.tapuz.co.il/mical אנימה?: לא ממש אהבה, חבר/חברה, קראש?: יש לי חבר
הייתם במפגש מחנה?: לא
מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: 13.12.01 סרט אהוב?: יומני הנסיכה, שרק, מוצאים את נמו, שישי הפוך... אני מכור ל-: ספרים? מקצוע לעתיד?: עורכת דין בתקווה מזל?: עקרב בעלי חיים שלכם?: כלבלב מתוק מתוק מתוק שקוראים לו דוק

PURPLE CHICKEN

New member
*משעמם לי ../images/Emo11.gif*

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)? ט'2
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים? המממ... זה"ב וביולוגיה במעבדה.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה? (אם בכלל) תראו, זה משתנה.
מה השיעור האהוב? היסטוריה, אנגלית, ספרות. אני ילדה של מקצועות הומניים.
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים? (אמנות לא נחשב!) האמת שאני לא ממש שמה
לזה, אני פשוט מקשקשת ביומן מתי שיש לי מה לקשקש.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם? מורשת, מתמטיקה, ביולוגיה.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו? מתמטיקה!
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שכבה (אם בכלל)? אפלוחד.
מה הנושא הכי משעמם במדעים? מה מעניין במדעים?
סתם סתם, אררר... הזנה (שבמקרה זה מה שאני לומדת עכשיו!) זה ממש משעמם, אבל אולי זאת רק המורה.
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד? טלי ניב, מורה ללשון.
" " השנוא, " " "? החלטה קשה... טוף נו, אני אהיה רמאית קטנה ואבחר את בתיה שמילוביץ שלמדה אותי שנה שעברה ספרות והבעה.
היא פשוט הבנאדם הכי דוחה עלי האדמות! אני כבר בטוחה שהיא תזכה בתואר הזה גם כשאני אהיה בי"ב!
יש לכם לקויי למידה כלשהם? נופ.
כמה מבחנים כבר היו השנה? שלושה- מתמטיקה, צרפתית וביולוגיה. (+ 2 בחנים באנגלית, בוחן בביולוגיה, בוחן בלשון, בוחן פתע ארור בצרפתית ו... זהו אני חושבת.
)
יש לכם מורים פרטיים? נופ.
השלימו- מתמטיקה זה ____________!: השטן!
באיזה חוגים אתם נמצאים? אירובי, קרמיקה וצופים.
אתם נמצאים בתנועת נוער כלשהי? אם כן- חניכים, מדריכים? יאפ!
אני בצופים (שבט אביב אימפריהההה!
) וכרגע אני חמישיסטית גאה בשנת קורס.
שנה הבאה אני מקווה להדריך!
מה הצבע שלכם? שלי? שזוף.
סתם סתם, אני אוהבת ירוק בהיר. מאוד.
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן? (לא בבוחן!) 78 (אני לא חרשנית!
)
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר) אכן כן- 220956256
בלוג? התחלתי לכתוב אחד בחופש הגדול, וכתבתי בו פעמיים בדיוק.
אני חושבת שבכלל סגרו לי אותו, כי יזרעל בלוג ממש שלחו לי אימייל ואיימו שהם יסגרו אותו, ולסיום- אני לא יודעת מה הכתובת שלו.
אנימה? לא, לא ממש.
אהבה, חבר/חברה, קראש? כרגע כלום, אבל טוב לי להיות רווקה בעיר הגדולה.
הייתם במפגש מחנה? נופ.
מה תאריך ההצטרפות שלכם לפורום? 21.8.2003 |פטריה|
סרט אהוב? יאאא, יש המון: "את מטורפת, אתה חתיך", "מעודדות צמודות", "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך", "מוצאים את נמו", "שרק", "שודדי הקאריביים", "שר הטבעות", "פריקי פריידי", כל סרטי דיסני למיניהם, שאני אמשיך?
אני מכור ל: שוקולד, בנות גילמור, אינטרנט, פעילות.
מקצוע לעתיד? אין לי שמץ של מושג.
מזל? שור!
בעלי חיים שלכם? שששש... זה נושא כאוב.
אנחנו עדיין מתכננים לקנות לאבא חתולון ליומולדת, אסור להחזיר מתנות!
אררר... אבל היו לי פעם 2 חתולים יפיופים, ומאז אין כלום. ואני רוצה.

HaMsTeR

New member
יאאא שאלון../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: ח'4
דווקא כיתה טובה, אם מוציאים את תמיר. (נטע, יו נואו וואט איי מין
)
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים? לא מדברת בשום שיעור. אין עם מי. אני לא יושבת קרוב לאף אחד. אם כבר, אני מעבירה פתקים עם נטע.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) *חנונית*. אני לא מפריעה למורים.
מה השיעור האהוב? אני אוהבת את כל השיעורים שהם לא מתמטיקה.
ותנ"ך זה לא משהו.
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) אמממ... תנ"ך, אני חושבת. סתם מקצוע מעצבן.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: אני לא יכולה להגיד שמתמטיקה, כי במתמטיקה אני מנסה להיות כמה שיותר עירנית וכמה שיותר להקשיב, אבל החומר הכי מרדים אותי.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו ? מתמטיקה, מן הסתם. בית הספר היה מקום די טוב אם לא היה מתמטיקה
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?: בכיתה יש את נטע
, בכיתה ח'3 יש את בצי בץ
ויש גם את רוני, אבל היא בכיתה י'. היא באותו בית ספר. בערך.
מה הנושא הכי משעמם במדעים? ריק וחלקיקים
סתם אוסף של שטויות טיפשיות.
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: אורלי, מלמדת הסטוריה.
* " " השנוא, " " "?: אין כזה. אין לי שום דבר נגד המורים עצמם. הם לא עושים לי שום דבר. הם רק לא מלמדים מקצועות מעניינים במיוחד, אם הם מורים למתמטיקה או לתנ"ך
יש לכם לקויי למידה כלשהם? לא
, וטוב שכך.
כמה מבחנים כבר היו השנה? 3 (מדעים, ערבית והבעה ולשון-משולב) ועד סוף השבוע יהיו עוד שניים.
יש לכם מורים פרטיים? לאאאאא! וגם לא רוצה. אבל כנראה שלא תיהיה ברירה. בעיות מילוליות
השלימו- מתמטיקה זה ____________!: השטן, מן הסתם
באיזה חוגים אתם נמצאים? אומנות (חימר, ציור וכאלה דברים כייפים
) ודרמה.
. שני חוגים שולתים ביותר!!1
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: מה הצבע שלכם?: חניכה בנוער העובד והלומד
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) 47, אבל הייתי אז בכיתה ה' ובכיתה ה'.. אממ... איך אני אגיד? לא ממש למדתי. לא יכולתי לכתוב יותר מידי זמן (כתף שבורה) וזה יצא פיגור נוראי בחומר.
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): כמובן
273926073.
בלוג? פה.
אנימה?: לא ראיתי הרבה, אבל ממה שראיתי- צ'וביטס זה נחמד.
אהבה, חבר/חברה, קראש?: יש לי אהבה לחבר
הייתם במפגש מחנה?: כן
מה תאריך ההיצטרפות שלכם לפורום?: 19.10.01
סרט אהוב?: לא יודעת. היו כמה שאהבתי
אני מכור ל-: פחיות מעפנות שיש בבית ספר שלי, פאנטה שוקטה, יופלייט עם בראוניס, לציור בזמן שיעור ולכל מיני מילים דפוקות
מקצוע לעתיד?: עורכת דין
מזל?: שור.
בעלי חיים שלכם?: ליז(י)
.

HaMsTeR

New member
יאאא שאלון../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: ח'4
דווקא כיתה טובה, אם מוציאים את תמיר. (נטע, יו נואו וואט איי מין
)
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים? לא מדברת בשום שיעור. אין עם מי. אני לא יושבת קרוב לאף אחד. אם כבר, אני מעבירה פתקים עם נטע.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) *חנונית*. אני לא מפריעה למורים.
מה השיעור האהוב? אני אוהבת את כל השיעורים שהם לא מתמטיקה.
ותנ"ך זה לא משהו.
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) אמממ... תנ"ך, אני חושבת. סתם מקצוע מעצבן.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: אני לא יכולה להגיד שמתמטיקה, כי במתמטיקה אני מנסה להיות כמה שיותר עירנית וכמה שיותר להקשיב, אבל החומר הכי מרדים אותי.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו ? מתמטיקה, מן הסתם. בית הספר היה מקום די טוב אם לא היה מתמטיקה
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?: בכיתה יש את נטע
, בכיתה ח'3 יש את בצי בץ
ויש גם את רוני, אבל היא בכיתה י'. היא באותו בית ספר. בערך.
מה הנושא הכי משעמם במדעים? ריק וחלקיקים
סתם אוסף של שטויות טיפשיות.
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: אורלי, מלמדת הסטוריה.
* " " השנוא, " " "?: אין כזה. אין לי שום דבר נגד המורים עצמם. הם לא עושים לי שום דבר. הם רק לא מלמדים מקצועות מעניינים במיוחד, אם הם מורים למתמטיקה או לתנ"ך
יש לכם לקויי למידה כלשהם? לא
, וטוב שכך.
כמה מבחנים כבר היו השנה? 3 (מדעים, ערבית והבעה ולשון-משולב) ועד סוף השבוע יהיו עוד שניים.
יש לכם מורים פרטיים? לאאאאא! וגם לא רוצה. אבל כנראה שלא תיהיה ברירה. בעיות מילוליות
השלימו- מתמטיקה זה ____________!: השטן, מן הסתם
באיזה חוגים אתם נמצאים? אומנות (חימר, ציור וכאלה דברים כייפים
) ודרמה.
. שני חוגים שולתים ביותר!!1
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: מה הצבע שלכם?: חניכה בנוער העובד והלומד
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) 47, אבל הייתי אז בכיתה ה' ובכיתה ה'.. אממ... איך אני אגיד? לא ממש למדתי. לא יכולתי לכתוב יותר מידי זמן (כתף שבורה) וזה יצא פיגור נוראי בחומר.
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): כמובן
273926073.
בלוג? פה.
אנימה?: לא ראיתי הרבה, אבל ממה שראיתי- צ'וביטס זה נחמד.
אהבה, חבר/חברה, קראש?: יש לי אהבה לחבר
הייתם במפגש מחנה?: כן
מה תאריך ההיצטרפות שלכם לפורום?: 19.10.01
סרט אהוב?: לא יודעת. היו כמה שאהבתי
אני מכור ל-: פחיות מעפנות שיש בבית ספר שלי, פאנטה שוקטה, יופלייט עם בראוניס, לציור בזמן שיעור ולכל מיני מילים דפוקות
מקצוע לעתיד?: עורכת דין
מזל?: שור.
בעלי חיים שלכם?: ליז(י)
.

HaMsTeR

New member
תיקון טעויות- ../images/Emo118.gif

שלחתי פעמים כי בפעם הראשונה הסדגשים התפקששו
הצבע שלי הוא ללא ספק בורדו
, ואני חניכה בנוער העובד

וונקי

New member
יאי שאלון

שאלון, באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?:י"ב 4 באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?:הבעה באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) אני חושבת שאני לא מפרעיה אבל אם כבר אז אולי תנ"ך מה השיעור האהוב?:ביוליגה אבל רק שאמא שלי המורה מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!)מתמטיקה באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?:הבעה מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?:(מתמטיקה!!!)1 כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיחבה (אם בכלל)?:איו לי מה הנושא הכי משעמם במדעים?:צמחים מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?:כרגע שוש המחנכת שלי |* " " השנוא, " " "?: יש לכם לקויי למידה כלשיהם? כן יש לי כמה מבחנים כבר היו השנה?5 יש לכם מורים פרטיים?כן אבל זה אח שלי ואמא שלי זה נחשב? השלימו- מתמטיקה זה _השטן___________!: באיזה חוגים אתם נמצאים?לא נמצאת אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?:אפשר להגיד שכן אני מדריכה של נוער קבוצי מה הצבע שלכם? כחול כמו ים מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!)במבחן 20 אני חושבת יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר):כן יש לי175206230 בלוג?(קישור|:לא איו לי אנימה?:כן ברור אהבה, חבר/חברה, קראש?:חבר הייתם במפגש מחנה?:כן הייתי מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?:לא זוכרת מתי בחופש הגדול לפני שנתיים סרט אהוב?:מלך אריות אני מכור ל-:הרבה דברים אבל כרגע לשקולד לבן מקצוע לעתיד?:לא יודעת אבל שזה היה מקוצוע שאני יעזור בו לאנשים מזל?:עקרב בעלי חיים שלכם?:כלב וחתולים

../images/Emo41.gif הפעם אני אענה ../images/Emo66.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: י5
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: פיסיקה
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) לא מפריעה להם בצורה שהם שמים
מה השיעור האהוב?: לשם שינוי, אין כזה דבר.
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) נראה לי שמחשבים.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: בכל אחד שלא ישנתי מספיק טוב בלילה.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו ?:ספרות. בעעעעע
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שכבה (אם בכלל)?: none
מה הנושא הכי משעמם במדעים?: מערכת העיכול. יאק.
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: נראה לי שהמחנכת שלי, מורה לאנגלית.
" " השנוא, " " "?: המורה לפיסיקה.
יש לכם לקויי למידה כלשיהם?: לא
כמה מבחנים כבר היו השנה? מבחנים או בחנים
מבחן 1, כל השאר לא רוצה לספור...
יש לכם מורים פרטיים? לא
השלימו- מתמטיקה זה _נחמד מאוד_!:
באיזה חוגים אתם נמצאים? אף אחד.
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: לא
מה הצבע שלכם?: כחול ושחור.
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) השנה, 63 במתמטיקה.
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): 173886695
בלוג?(קישור|: לא
אנימה?: אה
אהבה, חבר/חברה, קראש?: בעיירך.
הייתם במפגש מחנה?: לא
מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: התאריך של המפגש האחרון בעזריאלי. נראה לי 16/10
סרט אהוב?: מלך האריות. (מי מעז לצחוק
)
אני מכור ל-: בלאט, כל מיני.
מקצוע לעתיד?: לא יודעת.
מזל?: עקרב.
בעלי חיים שלכם?: לא הבנתי אם הכוונה לבעל חיים אהוב או אם יש לי בעל חיים, אז אני אענה על שניהם. אין לי, למרות שמאוד הייתי רוצה כלב. האהוב עליי זה פנדה.

tiptip4u

New member
../images/Emo42.gif|שימשי|

שאלון, באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: ט' 3. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: הממפ, פיזיקה. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) היסטורה, ת"י וחברה (איפה שהמחכנת
) מה השיעור האהוב?: ספרות. מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: (אמנות לא נחשב!) ערבית, כי אנילא לומדת, אני סתם יושבת בשיעור ומקבלת אפסים. באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: לשון, כי אני יודעת את החומר. מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?:(מתמטיקה!!!) מתמטיקה!!! כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיחבה (אם בכלל)?: אפחד, נראה לי. מה הנושא הכי משעמם במדעים?: DNA מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: חני, היא מלמדת ספרות, והיא אוהבת אותי יותר משאר המורות כי אני בוועדת עיתון (עורכת). " " השנוא, " " " ?: ריקי, והיא המחנכת שלנו. יש לכם לקויי למידה כלשיהם? קצת. יש לי כרטיס כזה ששילמנו עליו המון כדי שיהיה לי תמיד מחשבון וכדי שאני לא אצטרך לסחוב את המילון הענק באנגלית. כמה מבחנים כבר היו השנה? הרבהה יותר מדייי. יש לכם מורים פרטיים? אמא נחשבת? היא מלמדת אותי אנגלית, ואחותי מלמדת אותי מתמטיקה (ואני מקשיבה לניתוחים שלה בספרות.) השלימו- מתמטיקה זה_________!: א י כ ס ! באיזה חוגים אתם נמצאים? אנילא נמצאת בחוגים. אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: כן. במחנות העולים (חניכה בבוגרת) ובנוא"ב (נעור אוהב בעלי חיים, ואני לומדת להיות שם מדצ"ית. אגב נוא"ב לא כייף השנה) מה הצבע שלכם?: כחול מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) אפס עגול (כזה: 0) יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר):לא. 328188666
בלוג?(קישור|: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=4311&year=2003&month=7. |הזהרה| אל תכנסו אליו. אנימה?: לא אוהבת כלכך אנימות. אהבה, חבר/חברה, קראש?: אהבה, וזה ניר (|ניר|) הייתם במפגש מחנה?: לא. מה תאריך ההיצתרפות שלכם לפורום?: לפני כמה ימים, בערך
. סרט אהוב?: נכון להיום? רוקדת בחשכה. אני מכור ל-: מסטיקים, ארטיקים, סימבה ולמאיע וניר מקצוע לעתיד?: הממפ
אני רוצה להקים בית קפה שהוא גם חנות ספרים, ויש בו פינה לעיצובי בגדים של מאיע, אגב. מזל?: סרטן. בעלי חיים שלכם?: סימבה, אהובי. באני הארנבונית, טינה שהיא גמכן חתולה, וטרופי, שהיא גמכן חתולה.

Hermione HP

New member
*משועממת* ../images/Emo20.gif

טוב, בגלל שפעם שעברה השקעתי מאוווד ואף אחד לא קרא, אני לא מתכוונת להשקיע עכשיו *בכלל*.
באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: י'5.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: מדברים? קשקושים שלא קשורים לשיעור ומעצבנים את המורה...? המממ... שאלה קשה...*חושבת* אנגלית.
למה, כי זה משעמם (Modals? אם יש מישהו בהקבצה של *5* יח"ל והוא לא יודע איפה צריך לשים should במשפט אז המקום שלו הוא ב*3*, ולא ב*5*...), כי זה נמתח כמו מסטיק (בזבזנו שלושה שיעורים פעם אחת על סיפור קצרצר בן שלוש וחצי דפים... ותמיד בסוף כל שיעור היא נותנת שיעורים מחוברת העבודה - שעשיתי אותם מתוך שעמום כבר בשיעור הקודם....
...)
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: באף שיעור. ^_^ כשמדברים, אז בדרך כלל מומלץ לא לעשות את זה מתחת לאף של המורה, או בקולי קולות...
מה השיעור האהוב?: ביולוגיה. שיעור שעבר שאלתי את חברה שלי מה יש לנו עכשיו, והיא אמרה שביולוגיה, והיינו שתינו נורא מאושרות...
ובאמת, זה השיעור הכי קליל ונחמד במערכת... כי תקעו לנו את כל השרשראות בשני ימים - וזה ממש מעצבן שיש מתמטיקה (
), אנגלית (נרדמים), ואחר כך שש שעות של פיזיקה, כימיה, ערבית וביולוגיה...(אחח.. מה הייתי עושה בלי ביולוגיה!) אין, ביולוגיה זה השיעור הכי מרגיע והכי מפנק שיש... לא רק שזה מעניין ומחדש, וגם פשוט להבנה והולך בקלות, גם לא צריך לסכם את הדברים של המורה - המורה מכתיבה לנו אחרי כל הסבר...^_^
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: אנגלית.
כבר הספקתי לצייר (עם חברה שלי... כשרון הציור שלי שואף לאפס.
) סדרת ציורים של המורה שלי להסטוריה, סדרה של המורה לאנגלית (שהיא פשוט גוויה מהלכת, aka השלד המתפרק...
) וכמה ציורים שבהן הן משתפות פעולה (כולל אחד שבו רואים את המורה לאנגלית מחזיקה ספר כשפים, עם גלימה ומטה, עומדת מעל קבר - שמצוייר עליו הסמל של כת השטן, ועושה כישוף שמביא את המורה לאנגלית לחיים - והיא יוצאת מהקבר...
..)
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: נתיבי פיוס. ~_~
מהו השיעור שהייתם מ*וו*תרים עליו ?: ספורט.
או מתמטיקה.
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שי*כ*בה ?: בכיתה - הממ.... 2. אני חושבת.
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: השם שלה, הוא, סופרייז סופרייז, סמדר. ^___^ היא המורה לביולוגיה, והיא המורה הכי טובה בבית הספר! באמת, היא גם עושה דברים למאוד מעניינים, נותנת ש"ב לעצים רחוקות, ומכתיבה לנו אחרי כל הסבר שלה... והיא מורה ממש מצויינת.
המורה השנוא: המורה לאנגלית.
קודם כל, היא ממש מפחידה - שלד. גוויה. איך שלא תקראו לזה. ספווווווקייי!! והיא גם נורא מעצבנת - יש לה קול... מעצבן, ושיטות הלימוד שלה הן.. שוות לאיבר הזה שנמצא מאחורה מ*תחת* לגב ומעל לרגליים.
*הברקה!*
זה למה קוראים לתחת תחת! כי הוא מ*תחת*!! *סמדר עם קליטה איטית במיוחד*
כמה מבחנים כבר היו השנה? יותר מדי.
השלימו- מתמטיקה זה השטן! (כמה לא מקורי) ומוות לבני גורן!
(למרות שהשנה יש ונדל חדש... שכחתי איך קוראים לו...)
באיזה חוגים אתם נמצאים? הייתי בקרב מגע - אבל החוג נסגר סופית שלשום בגלל שהיינו שם רק 4...*סניף סניף*
אני? תנועות נוער? *מרימה גבה*
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) באופן עקרוני, רק במתמטיקה אני מקבלת נכשלים, וציונים מתחת לשמונים. במבחן האחרון קיבלתי 38 (טריגונומטריה? אנליזה? מה זה?) אבל המורה העלתה לי ל48, כי היה שם תרגיל שהיא לא בדקה...~_~ המממ... הציון הכי נמוך, אז.. הוא 40 במבחן בגיאומטריה בכיתה ה'. אבל באמת, זה רק שם ככה.
אס"ק: 81937757
26 ל...8? *לא זוכרת* 2001.
סרט אהוב: הממ... אוווףףף!! יש לי כזה! לא מצליחה להזכר....
אני מכורה לפאנפיקים. (ויש לי 25 חלונות ממוזערים של פאנפיקים שרק מחכים להקרא על ידי ברגע זה! ^_^)
מקצוע לעתיד: משהו במדע כלשהו... וואטאוור. *מתחרטת שכתבתי את כל זה*

ארררר..../images/Emo87.gif

באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: ח' 3. הכיתה הכי דפוקה בשכבה.
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים? אמממ... אולי אנגלית...
באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה? (אם בכלל) אני לא מפריעה לאף אחד. סתם מדברת בשקט עם חברות..
מה השיעור האהוב? המממ.. אומנות.
מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים? (אמנות לא נחשב!) המ... אנגלית בעיקר (משחקי "A Talooy man" ו-"פורומיסט בארבע אותיות" עם גוני.
), אבל בעיקרון בכל שיעור שלא כותבים בו יותר מדי.
באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם? היסטוריה, אני מניחה.
מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מוותרים עליו? היסטוריה. *נסקלת* מדי פעם הנושאים מעניינים, אבל המורה שלנו פשוט לא יודעת ללמד, היא סתם נותנת לנו לקרוא עמודים ולענות.
כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)? המ... ניטע וגוני בח' 4...
מה הנושא הכי משעמם במדעים? לא יודעת.
אבל לא חסרים כאלו.><
מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד? המ... לא יודעת. יכול להיות שחנה [רחל], המורה לאנגלית, כי היא גם חביבה וגם מלמדת די טוב. אבל... לא יודעת.
" " השנוא, " " "? אני לא במיוחד *שונאת* מורים, אבל המורות הכי מעצבנות הן נירה (ספרות) ולפעמים הילה (ערבית).
יש לכם לקויי למידה כלשהם? נופ.
כמה מבחנים כבר היו השנה? היום היה השלישי. מחר הרביעי וביום שישי החמישי...
יש לכם מורים פרטיים? נופ.
השלימו- מתמטיקה זה ____________! מעצבן.
באיזה חוגים אתם נמצאים? אמנות, גיטרה.
אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהי? אם כן חניכים, מדריכים? חניכה בנוע"ל.
מה הצבע שלכם? ארררר...
אני הכי אוהבת צהוב, אבל אני לא יודעת אם הוא ה"צבע שלי".
מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!) אמממ... היה לי אפס אחד במדעים בכיתה ו', אבל המורה לא החשיבה את זה, ואני לא זוכרת אם זה היה מבחן או בוחן...
יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): 339095261.
בלוג?(קישור) מת.
אנימה? זה נחמד.
רואה יאמי נו מאטסואי (ראיתי 10 פרקים בינתיים...), צ'וביטס (גמכן, ראיתי עשרה...), קארד קאפטור סאקורה (ארבענ), אינויאשה (שניים), אקסל סאגה (אחד), גראוויטיישן (אחד) ודי. אן. אנג'ל (אחד).
אהבה, חבר/חברה, קראש? נופ.
הייתם במפגש מחנה? כמובן!
מה תאריך ההיצטרפות שלכם לפורום? 25.11.01
סרט אהוב? אלאדין!
אני מכור ל- לפורום!
מקצוע לעתיד? תשאלו שוב בעתיד, אולי אז אני אדע.
מזל? דלי.^^
בעלי חיים שלכם? מיאו. וואף. מיאו.

sarah

New member
אני שרה והנה התשובות שלי../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אני בכיתה י'2 אני הכי מדברת בשיעורי תנ"כ כי הם כל כך משעממים והכי מפריעה בשיעורי תקשורת כי המורים דורשים את זה. שיעור אהוב
מתמטיקה|
הכי מקשקשת בשיעור הסטוריה משום מה
הייתי מוותר(ת) בשמחה על שיעור לשון והבעה שום חבר פורום בשיכבה הכי משעמם במדעים- ביולוגיה
המורה האהוב הוא המורה לתושב"ע כי הוא חמוד נחמד וחביב ביותר, ודומה לחגי
מתמטיקה זה הוא מתנה מאלוהים, דבר מדהים כייפי טוב לרגש ולמחשבה אני בחוג אר, חוג יוגה (בערך), ואולי דיבייטניג לא תנועת נוער אני מאוד אוהבת צבע אפור
וכחול וירוק ציון הכי נמוך במבחן- 21 יש לי אייסיקיו בכרטיסאישי אנימה-הלסינג
חבר
לא הייתי במפגש מחנה, נראה לי שאני צריכה להצטער על זה הצטרפתי לפורום 27.09.03 סרט האהוב- אין
מבין האהובים שעולים בראשי עכשיו: סרטי מונטי פיית'ון, השעה ה25, ממנטו, סליפי הלו,שודדי הקאריבים אני מכורה ל- מים מקצוע לעתיד- משהו טוב מזל- טוב בעל חיים- אני אוהבת סנאים קיפודים חתולים כלבים

sarah

New member
שכחתי כמה שאלות... ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

מורה שנוא- המורה לספרות ולשון כי היא כל הזמן צועקת ליקויי למידה- קצת דיסלקציה,קצת דיסגרפיה קצת ליקויי קשב כמה מבחנים היו השנה אה, 5 בחנים, זהו

PopPy

New member
זה השאלון החמישי שאני עושה בשלושה

ימים! באיזו כיתה אתם (כולל מספר)?: י'2 סאקס. באיזה שיעור אתם הכי הרבה מדברים?: ערבית באיזה שיעור אתם הכי הרבה מפריעים למורה?: (אם בכלל) ערבית
מה השיעור האהוב? אנגלית/ביולוגיה/היסטוריה (כי 90% מהזמן לא לומדים) מה השיעור שאתם הכי הרבה מציירים/מקשקשים?: ספרות/סוציולוגיה באיזה שיעור אתם הכי קרובים ללהירדם?: ספרות מהו השיעור (בחרו 1) שהייתם מבתרים עליו ?: ג-א-ו-מ-ט-ר-י-ה! כמה חברי פורום לומדים איתכם בכיתה/ שיכבה (אם בכלל)?: עידית לומדת בבצפר לא רחוק מכאן, אם זה נחשב
מה הנושא הכי משעמם במדעים?: ג-א-ו-מ-ט-ר-י-ה מי המורה האהוב, ומה הוא מלמד?: המורה לביולוגיה |* " " השנוא, " " "?: המורה לערבית ולשון (זו אותה אחת) יש לכם לקויי למידה כלשיהם? חוץ מזה שאני מטומטמת בגאומטריה ותפיסת הצורה שלי שואפת לאפס? ;; (עם הוכחות!) כמה מבחנים כבר היו השנה? אר.. שניים? שלוש? משהו כזה.. מיום חמישי הקרוב אנחנו מתחילים כל יומיים מבחן עד ינואר ;; יש לכם מורים פרטיים? לא השלימו- מתמטיקה זה ____________!: השטן! באיזה חוגים אתם נמצאים? לא נמצאת בחוגים. אתם נמצאים בתנועת נוער כולשהיא?, אם כן חניכים, מדריכים?: לא. אבל אני הולכת להדריך באיזה חוג מחשבים לילדים, או משהו כזה, במחויבות אישית. ואני לא אוהבת ילדים קטנים ומעצבנים. מאוד לא. ;; מה הצבע שלכם?: כחול מה הציון הכי נמוך שקיבלתם במבחן (לא בבוחן!): 20 ומשהו ;; יש לכם איי סיי קיו? (אם כן, מספר): 117719839 בלוג?(קישור): יש, חסוי. אנימה?:
אהבה, חבר/חברה, קראש?: אהבה. ;; הייתם במפגש מחנה?: לא מה תאריך ההיצטרפות שלכם לפורום?: 7/2002 סרט אהוב?: שודדי הקאריביים
אני מכור ל-: הרבה, הרבה, הרבה יותר מדי דברים. מקצוע לעתיד?: עיתונאית. מזל?: תאומים בעלי חיים שלכם?: בנג'י (כלב) ופרינס (חתול)

למעלה