• פותח הנושא itan1
  • פורסם בתאריך

itan1

New member
../images/Emo82.gif

אחרי לא מעט עבודה העלתי את האתר שלי שמכיל חלק מהעבודות שלי. אם תוכלו לתת לי ביקורת על האתר עצמו (עיצוב, טקסט, המשחקי מילים שעשיתי בעמוד הראשי), או על הפרסומות באתר (הקופי) אני אשמח מאוד (מאוד). עוד דבר הוא שאני לא יודע עד כמה הסינון פרסומות שעשיתי הוא מספיק נוקשה, אז אם אתם חושבים שיש פרסומות שלא מספיק טובות כדי להיות באתר תגידו (עדיף עם נימוק). כרגיל אני מבקש לא לוותר לי בשל גילי המופלג. תודה רבה. http://www15.brinkster.com/shime

אוקה

New member
בתור מישהי שלא מבינה בזה.

דבר ראשון- האותיות מאוד עבות ומתחברות אחת לשניה...נראה לי שאותיו ת יותר דקות יהיו יותר קריאות. דבר שני- לא מצאתי מקום שאומר איפה רואים את הפרסומות ורק שזזתי עם העכבר ראיתי את הפסים שלוקחים לפרסומות. צריך כיתוב. דבר שלישי- הפרסומת של העישון- אהבתי את הסלוגן אבל לא את התמונה. דבר רביעי- בגדול, ליצור יותר נוחות , שיהיה נוח להתמצא. דבר חמישי- אתה מוכשר מאוד!!! מקווה שתיקח את ההערות שלי לתשומת ליבך! בהצלחה!

itan1

New member
אני

מודע לזה שיש בעיה עם הניווט, אני מנסה לחשוב על פיתרון. התמונה תשונה. הכול נלקח לתשומת ליבי. תודה רבה לך על ההשקעה.

Aimee

New member
יופי של אתר

רק מה, האתר והתיק עבודות נראים כל כך מרשימים ומקצועיים שה WAV בהתחלה רק מקלקל. לגלישה יותר נוחה הייתי שמה מעברים בין התמונות, כלומר בחלון שנפתח שיהיו חיצים לדפדף בין העבודות. באמת שחשבתי שאתה מקצועי, מאוד מרשים לגילך אם אתה שואל אותי (ובכלל).

itan1

New member
../images/Emo35.gif

מדוע הקול מקלקל, האם זה מגוחך? זה לא מצחיק (או לפחות מעלה חיוך קטן)? ניסיתי לעשות משהו שלפי ידעתי לא עושים הרבה, וחשוב לי לדעת לגביו האם זה במקום. תודה רבה גם לך.

Aimee

New member
פעם ראשונה כן, זה משעשע

אבל אם מישהו ירצה לחזור ולהסתכל בעבודות שלך, זה יכול טיפה להציק, בעוד שהאתר עשוי בטוב טעם ולא יימאס, מה גם שלי יש adsl, אבל אולי לאנשים שאין זה קצת יכביד את הכניסה.

לא הצלחתי להיכנס לאתר

זאת ההודעה שהוא כותב לי: The daily bandwidth limit for this customer has been exceeded. Try again after midnight, EST. Click here for more information.

itan1

New member
בגלל שזה אתר על שרת חינמי

יש מגבלות של כמות נכנסים. אני נכנסתי עכשיו וזה בסדר, תנסה שוב. אם גם עכשיו אתה לא מצליח, אז כנראה תצתרך לחכות עד מחר, או עד שאני יקנה מקום בשרת (מה שלא נראה שיהיה בקרוב).

amircx

New member
איתן תמורת

5$ אני יכול לאכסן לך את האתר שלך אצלי (www.tzhok.co.il/itan) אם אתה רוצה דבר איתי

amircx

New member
נ.ב ביקרתי באתר

ואתה נשמע לי ממש חולה על העיניין אבל לדעתי קופי זה עיניין של גיל (ככל שמתבגרים הקונצפט ניהיה שונה וטוב יותר) לא שאני איזה אחד בן 30 אבל עדין .... לדעתי רוב העבודות שלך שם הם בלי שום טעם מיוחד וחלק מהם הם בריפים על המסך (השמפניה של הטבע) יש אחד טוב אבל (לא זוכר מה) אבל בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה מצטער אם העברתי ביקורת קשה.

itan1

New member
כשביקשתי ביקורת

לא רציתי לשמוע רק דברים טובים, למרות שאני חושב שיש כמה עבודות טובות (ולא רק אני חושב כך). זה איטן, ואני לא מעוניין בשרת שלך, תודה.

Sonata Of Tears

New member
אני לא יודע למה

אבל אתה כל הזמן מנסה להוכיך משהו.. כאלו,אתה לא באמת חייב לתת תגובה של הסבר לכל ביקורת שכתבו לך ,אתה לא משחק פה מלחמה,זאת לא תקיפה,שנותנים לך ביקורת בונה ,אתה לא חייב לבוא ולהסביר מה ומי,אתה צריך להבין,מישהו אמר,תקשיב ותשתוק,גם אם זה לא מוצא חן בעינייך וגם אם זה משהו שיעזור לך אתה לא חייב לבוא ולהגיד "אני חושב שיש כמה עבודות טובות (לא רק אני חושב ככה) זה ממש לא נחוץ לבוא ולהגן ולהגיב על כל דבר.. דעתי על התיק עבודות : האתר נחמד,התמונה של המלך ממש לא במכום,הצבעים לא ממש הסטייל שלי,אבל מה שחשוב שזה הסטייל שלך. רוב העבודות שם לא ממש דיברו אלי והיו כמה שנראו כאלו הוכנו כדי למלא תיק עבודות ( לא שזה אומר שאני צודק) ,הפרסומת של מיי עדן ממש לא במכום אני ממליץ להוריד אותה. אתה לא ממש חייב לכתוב על כל עבודה משהו.זה באמת לא נחוץ,כי מה שבסוף חשוב זה שהבן אדם יבין לבד במראה ראשון בלי לקרוא את ההסבר והצורך לפרסומת. בכלליות ,יש לך דברים נחמדים ביותר,ואני חושב שהתיק עובודת עכשיו לא ממש נחוץ ובמכום..כי העבודות שם פשוט לא כל כך רציניות. זהו..דעתי ובהצלחה בהמשך איטן. אנחנו עוד נפגש בבצפר ?

Aimee

New member
למה להקשיב ולשתוק?

זה האתר שלו ואם יש לו מה להסביר, אז למה לא?

Sonata Of Tears

New member
כי זה מוגזם

לתת תגובת הגנה לכולם הוא מבקש ביקורת, הוא לא צריך להחזיר לכולם ולהצדיק את עצמו לא כל מה שמישהו אומר זה נכון,לפעמים אנשים סתם מזבלים את השכל,הוא לא צריך לכחת את זה קשה ולהתיחס לכל תגובה,בעיקר אם היא חוזרת עליה אני פשוט קראתי גם את הבוקרות בפורום תקשורת חזוזתית ששמה היו מלאא תענות על הצבע וכדומה,הוא פשוט לא היה צריך לבוא וכל הזמן להגי על זה פותחים אשקול ביקורת,קוראים ,מה שרוצים לכחת את העיצה לוקחים ומה שלו עוזבים,בישביל מה להתיחס לכל הודעה ?

amircx

New member
למה לא פשוט לעשות

כמו באתר שלי (www.amir.cx) ופשוט לשים את התמונה עם הסבר קטן וזהו? בלי עלילת תה ויסוצקי.... אתה יודע שיש לי מעל 350 עבודות גרפיות במחשב (מעל ל5 ג'יגה(!) ) ובאתר שלי יש רק אולי 20 עבודות מה שאומר שכדאי לסנן - ואם אין לך עבודות טובות באמת - אל תשים עד שיהיה לך.

למעלה