S h i R l e y

New member
../images/Emo82.gif

שלום לכולם! משלומכם?? אני מקווה שבסדר...
לכל אחד מאיתנו או לפחות לחלקנו יש עוד פורומים בתפוז שאנחנו נמצאים בהם... מהם חמשת הפורומים המועדפים שלכם?? אני יודעת שזה לא קשור ליהודים אבל אנחנו נלמד אחד על השני או שפשוט סתם נעורר קצת את הפורום הזה שזקוק לריענון

RiNaTiT

New member
הפורומים שלי.....

חמשת הפורומים הכי שווים שאני משוטטת בהם.... היהודים!!!!! מוזיקה שחורה אביב גפן אמינם!! וזהו....ניראה לי אז אין 5 פורומים.....רק 4.... תהרגו אותי.... חיחיחי
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך.....וחותך!!!! Peace&Love all Rinat

RiNaTiT

New member
../images/Emo24.gifאממ... 10 x

אחלה של שירשורים..... תמשיכי כך... ןתדעי שאני תמיד יענה!!!! חיחיחי
כשלאל נימאס הוא פשוט מחייך...וחותך!!!! Peace&Love all Rinat

S h i R l e y

New member
מה איתכם אנשים??

עד שמישהו מנסה להכניס קצת חיים בפורום אתם מתעלמים?? כפויי טובה! זה מה שאתם... אני יגיב לעצמי. חמשת הפורומים המועדפים שלי : נערי החוף אילת (הפורום של אילת!!) היהודים (זה פה , לא?) תמונות מצחיקות (הפורום הכי מצחיק בתפוז!!) גראנג´ הישרדות (הדסרה היחידה בטלויזיה שאני ממש מכורה אליה...) ואתם סתם

o0 Metallica 0o

New member
טוב, אז שלי ככה...

היהודים מטאליקה דרים ת´יאטר רוק ומטאל רק באלה אני כותב, אבל לפעמים אני מתבונן בבעיות בגיל ההתבגרות. מישו יודע למה סגרו את הפורום של נירוונה ?

Superunknown1

New member
$$$

היהודים [קצת ולפעמים] פאנק [קורא שם.. לא תמיד מגיב] מוזיקה לטרנטיבית [כל היום, כל יום] שירה וכתיבה יוצרת [בזמן האחרון כבר לא כ"כ.. אין לי מוזה] רוק ומטאל [ככה... לפעמים...] סרטים [לפעמים]
היהודים-ליפול.
לדעתי, השיר הכי טוב שלהם. מבחינת המילים קודם כל, הם החלט התעלו עם עצמם בשיר הזה בפרט, ובאלבום האחרון "פחד מוות" בכלל. הקצב המשתנה והמפתיע, האנרגיה הזורמת והמסר.. עושים את השיר ל.. שיר הישראלי הכי טוב ששמעתי.
. כן כן.

הפורומים שלי..../images/Emo3.gif

אממ האהובים עליי הם.. המורדים..(מה לעשות אני אוהבת את הסידרה)
תמונות מצחיקות- שזה נחמד מידי פעם.
אהה פעם ב.. אני ב"לחיי האהבה" כדי לנסות להבין איך אפשר לחשוב שיהודה לוי חתיך?! (בעע)!
ואתם!אנשימים!פורום היהודים (רוללזז) חולה עליכם (אפילו שלפעמים אנחנו תקועים..

אמממממממממ...../images/Emo9.gif

"אני שומרת עמונימ...אני נישמרת... במקומ לישכב אמ אחרימ אני נישארת" אני שומרת עמונימ לפורמ שלנו... אז זאת הרשימה הגדולה ביותר..:) פעממ הייתי ביותר ואז נימעס לי..
אז אני עכשיו ב-
היהודים
אביב גפנ....רק קוראת הודעות לרוב...לא תמיד כותבת..
וזהו.. קואק קואק... ממני רוני הסטלנית ל.

Heavy Thought

New member
אממ...

בעיות בגיל ההתבגרות (הכי משעשע שם
) סמים קלים היהודים מוניקה לפעמים אני קוראת במטאליקה או רוק ומטאל אבל לא כותבת כי אנשים שם לרוב דפוקים בטירוף אה, ואיך שכחתי... צער גידול הורים

Jiglly

New member
חאני בתור ../images/Emo9.gif

הפורומים שלי הם
היהודים
- כותבת וקוראת, THE BEST!
בנות - כותבת וקוראת מדי פעם..
על בנות ועל בנים - פורום משעשע
כותבת וקוראת לעיתים רחוקות
רוק ישראלי - קוראת לפעמים. נחמד
ו... לפעמים סתם מסתכלת בפורומים אחרים. כשמשעמם

yuli c

New member
אז ככה...

אפשר לאמר ששלושת הגדולים שלי הם: טלנובלות היהודים אביב גפן ולפעמים אני גם ב... רוק ישראלי זיהוי שירים ואם משעמם לי אני גם קופצת לביקור בפורומים אחרים... :)))

guitar lan

New member
אנוכי...

אני: היהודים מוניקה סקס רוק ישראלי (אפילו אם הוא נטוש כרגע) בעיות בגיל ההתבגרות כלי נגינה ונגנים וקורא בהמון פורומים me

rainbowgirl

New member
שלי-

אביב גפנ מוניקה סקס היהודימ רוק ישראלי באר שבע שנות השישימ.

למעלה