We Got Married

../images/Emo82.gif We Got Married ../images/Emo82.gif

או כמו שאני קוראת לסדרה הזאת- "התוכנית של אנבי". והפעם בפרק עשר הזוגות הוותיקים יותר פוגשים את ההורים של בן/בת הזוג והזוגות החדשים עדיין מתוודעים אחד לשני (מי אילו בכלל?) ומסתגלים לחיי ה"נישואים". אם עד עכשיו חשבתי שאנדי רק מגלם דמות של מישהו שמחבב את סולבי כחלק מתסריט לסדרה עכשיו יש לי חשדות שאולי הוא באמת באמת מחבב אותה כי הבחור לא מפסיק לקרקר אחריה ולדבר עליה בתוכניות בידור למיניהם, בכתבות למגזינים וכמובן בסדרה. ההורים של סולבי לגמרי סחבקים לשתף פעולה בשטות הזאת רק כדי לשמח את סולבי- רואים שהאבא שם ממש אוהב את הבת שלו והיא לגמרי "הבת של אבא". אנבי- חלק 1 אנבי חלק 2 אנבי- חלק 3 המטורללת יונג-אין וקראון J פוגשים את אומה של קראון J שהגיעה מארה"ב לחופשת מולדת ולמרות כל מאמציו של העורב לגרום לאימו לא לחבב את אישתו המכשפה והמפונקת, יונג-אין מצליחה לכשף את "אוני" שלה ולגרום לה לריגרסיה חמורה בהתנהגות וכל זה בזמן שהם יושבים בסאונה עם מגבות טיפשיות על הראש.

kiCkiC

New member
אנדי כזה ילד טוב....

איך הוא מכבד את ההורים שלה.. מבשל, קד, יושב בצורה הכי לא נוחה בעולם, דואג לשתות עם הפנים לצד... אבל מה המשחק הזה שסולבי אומרת שהיא תסכים אם הוא יציע לצאת והוא אומר שהוא יסכים אם סולבי תציע?? שמישהו יעשה משהו כבר!!
ומסכן קראון ג'יי.. אמא שלו מסתבר ממש תאומה של האישה.. אפילו אותו טעם מזעזע יש להן! איזה נעליים מגעילות היא הביאה לה... וסוף סוף הבנתי איך הם עושים את הדבר הזה עם המגבת על הראש בסאונה!!!

אליס241

New member
../images/Emo9.gif איזה מתוקים ../images/Emo9.gif

כול כך נהנתי לראות את הפרק... איזה כבוד יש לאנבי כלפי הורים , צריכים ללמוד מהם קצת בארץ, פשוט מדהים אני חושבת שיש כאן אהבה, כי אם כול "המשחק" יש מעבר המבטים ,המתנות, התנהגות וכו' ולחיות ביחד הם הזמן שיש משיכה אפשר להתאהב והמשחק משתנה לחלוטין , עוד נשמע שהם ביחד!! איפה אפשר לראות את הזוג השני ?שצורח כול הזמן! גם אותם אני אוהבת הוא מצחיק הבלינק בלינג הזה!!! והזוגות החדשים לא מעניינים , כי המשכנו והתאהבנו ופתאום חדשים לא מתאים!! ואלכס אחחח יפיופי תחזור ומהר, חוץ מאנבי וסלובי אהבה ומתיקות כמו של אלכס חסר...... תודה בנות נהנתי ושהיה שבת שלום.

חדשות טובות..אולי...בערך

יש מצב שאלכס ושין-אה חוזרים לסדרה ביולי או לפחות ככה אומרים מקורות בהפקה של התוכנית. הבעיה היא שיש לשין-אה צילומי פרסומת מחוץ לקוריאה בשבועות הקרובים ולכן אני לא חושבת שזה ממש יסתדר...
אבל מי יודע, אולי הם בכל זאת יחזרו בקרוב.

אליס241

New member
../images/Emo6.gif חח המטורללים הורגים אותי..

ואוו הפרק הזה היה מצחיק בטרוף. איך אהבתי שהיא משחקת אותה מלאך ליד אמא שלו, והוא יודע שהיא לא ומנסה לגרום לה לראות רע!! ולא משנה מה היא יוצאת מתוקה, והפרצופים שהיא עושה שאמא שלא לא רואה חחחח הרגו אותי... תודה מקלון וניל היה נהדר..

kiCkiC

New member
איך עושים את הקטע עם המגבת?

אם ראיתם כבר בכמה דרמות את המגבת ראש כבש הזו ותהיתם איך עושים את זה... הינה לכם קורס מזורז אני ניסתי ואמנם בהתחלה המגבת סרבה לשתף פעולה אבל לבסוף היא נשברה והצלחתי!

kiCkiC

New member
והיום סולבי מרשה לעצמה קצת יותר מידי...

היא פשוט מרחה עליו את הבושם שלה כמו איזה לביאה שמסמנת את הטריטוריה שלה וקינחה בנשיקה - אנדי כמובן היה בשוק
לקח לו (ולי) קצת זמן להתאושש... אני כבר לא יכולה לחכות לרתגום!!
והינה קליפ חמוד - אני בכלל לא חיה בסרט...

DanieLushka

New member
יה הם כאלה חמודים XD

אגב מה הלך שם כשהוא על הבמה בוכה וסולבי בקהל?

kiCkiC

New member
הופעת הפרידה של שינהווה

הלהקה של אנדי קיימה מופע פרידה מכיוון שחלק מהחברים הולכים לצבא והם יחזרו להופיע רק עוד 5 שנים... סולבי באה לעודד גם בגלל אנדי וגם בגלל שהיא תמיד הייתה מעריצה של שינהווה עוד לפני שהתפרסמה. כל אחד אמר כמה מילים בתורו ואנדי פשוט נשבר על הבמה ובכה...

DanieLushka

New member
חח בנתיים צפיתי רק בדברים של אנדי וסולבי

והם ממש מצחיקים XD. יש עוד זוג ששווה צפייה שם כמוהם? חוץ ממה שהבנתי אלכס ומה שמה שהם בכלל עזבו אבל עומדים לחזור אולי?

כן, אלכס ושין-אה

בכל אופן אני ממליצה לך לראות את הפרקים המלאים. יש כבר את פרקים 1-8 במלואם עם תרגום .אם תרצי לראות שלחי לי מסר ואני אתן לך לינקים.

היא לא ../images/Emo25.gif אותו

היא הסניפה/הריחה אותו...והוא מסכן אייגו טוב שהוא עוד עמד על הרגליים אחרי זה.
כמה פעמים הוא יכול לשיר לה את "בואי לשחק" ?! בחיית, אני מקיאה מהשיר הזה עוד מעט- לא פלא שהיא ממלמלת את המילים בע"פ בכל הזדמנות- מקבלת מנה שבועית של השיר ישירות מהמקור. עכשיו יש גם אישור מהאלמוני שהיא התקבלה למישפוחה- והיא אפילו מזהה את סולבי בטלפון... נו שויין,מזל טוב וסימן טוב. אנדי לחוץ כי אין טבעת על האצבע- עשה לה היסי פיט קטן כי היא לא מוכנה להגיד לו איפה הטבעת. הדביל עוד משוכנע שהיא מכרה אותה כי מחיר הזהב עלה!

kiCkiC

New member
ואני חשבתי שזו הייתה נשיקה..

מההתלהבות של עצמי אפילו לא בדקתי, אבל את צודקת זו הייתה הסנפה חחח ואיפה באמת הטבעת? לאן נעלמה? הוא השקיע את מיטב כספו בטבעת הזו והכין את האירוע השלם עם הפרחים והבלונים..

אליס241

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif תודה תודה רבה סולבי פשוט ../images/Emo47.gif

איזה מתוקה איך היא גורמת לאנדי להיות נבוך כמו הקטע הם הבושם!! והקטע הם הטבעת אוייי מסכן:( פשוט מצחיק , רומנטי , כיפי לחלוטין תודה תודה מקלון וניל את

למעלה