../images/Emo82.gifWE GOT MARRIED פרק 14
או כפי שאני קוראת לזה עכשיו... "בואו נראה 3 זוגות משעממים במשך שעה ואז נעבור ל 2 המעניינים בסוף וניתן להם 5 דק' מסך.." אז מה היה היום?
אלכס ושין-אה עדין על המדרגות מכחככים בגרון כל 3 שניות.. באיזשהו שלב הצלמים התייאשו מהם והלכו לצלם יונים שעברו בסביבה שנראה שהן עושות יותר ממה שהזוג המשעמם הזה עושה... אחרי המדרגות אלכס באופן "ספונטני" לוקח את שין-אה למרפסת מלאה מנעולים, לרגע הוארו עיני וחשבתי "וואו.. אלכס בעניין של סאדו? זה מתחיל להיות מעניין!!" אבל אלכס כמובן הלך על הקיטש - שוב - שהקאתי קצת בפה: לוקחים מנעול, לוקחים עוד מענול, כל אחד כותב משהו על המנעול, נועלים את המנעולים ביחד על החוטים שיש שם וזורקים את המפתחות למטה.. ממש רומנטי, ומפחיד! אח"כ זורקים את המפתחות, אלכס זרק ופחד שיפגע במישהו למטה, שין-אה זרקה ונראה לי שפגעה במישהו למטה, ושניהם דהרו אל מחוץ לפריים באוירה רומנטית דפיקה ומעיקה... על שני הזוגות האחרים שאין לי מושג איך קוראים להם אפילו כי הם לא הצליחו לעניין אותי אפילו לשניה אני אדלג ברשותכם ונעבור ל 2 הזוגות המעניינים שנשארו ב"ריאליטי" קראון-ג'י ואין-יונג הלכו לבריכת גלים והעמידו פנים שהם בים.. J הביא שוב פעם עם התיק המוזהב שלו.. לא ברור לי למה, אבל נוותר להם הם חמודים... J החליף לבגד ים וחיכה שאין-יונג תצא מהמלתחות, כשהיא יצאה לבחור יצאו העיניים מהחורים והתחיל לסובב אותה כמו סביבון... אח"כ הפך לשוטר תנועה שמנסה בכח להראות את השרירים שלו
אבל הקטע הכי טוב.. J דפק את הראש בבריכה מה שהיה מצחיק בטירוף ואין-יונג רצה אליו.. אייגו זה היה רגע טוב להתנשק, כשהוא עם זעזוע מוח ולזוג השנה... אנבי זה התחיל חלש.. אנבי מטיילים להם בלונה פארק, הוא מנדנד על הטבעת היא מעבירה נושא, הוא מצלם אותה, היא מצלמת אותו, מישהו זר מצלם את שניהם... אבל אז, אחרי שסולבי אמרה שהיא מוכנה לעשות הכל בשביל אופה, אופה לוקח אותה לרכבת הרים
הגיעה שעת הנקמה! אופה מתנהג כמו גבר! לא מוכן לוותר לה לשם שינוי וגורר אותה אחרי - גבר גבר! רק חבל שאת כל זה הוא עשה עם התיק הורוד שלה ביד........ אחרי שאנדי הצליח לגרור את סולבי לרכבת, הוא מתחיל להסביר שזה עולה גבוה ויורד עולה גבוה ויורד - בתגובה, הוא חוטף כאפה לפרצוץ מסולבי שלא מצליחה לשלוט על הגפיים שלה ברגעי מצוקה... הרכבת מתחילה לזוז וסולבי יותר ויותר (ויותר) היסטרית, צורחת ודומעת... ואנדי? צוחק לו
ילד רע אח"כ הוא הרגיש קצת רע אז התחיל לעשות לה פרצופים עם דובון חמוד.. אנדי - לא יעזור לך! אתה עדיין ילד רע!! ובפרק הבא? סולבי מיבבת ובוכה כשהיא מספרת לאופה איך איבדה את הטבעת, שין-אה ואלכס חוזרים לבית קטן בערבה מוקפים בנעלי תינוקות (FREAKY), J ואין-יונג ממשיכים להשתעשע וה 2 האחרים... נו באמת, לאף אחד לא ממש אכפת... THE ENDU מחר בטח יצא תרגום לאנבי, אחרי זה גם לאחרים, נא להתאזר בסבלנות
או כפי שאני קוראת לזה עכשיו... "בואו נראה 3 זוגות משעממים במשך שעה ואז נעבור ל 2 המעניינים בסוף וניתן להם 5 דק' מסך.." אז מה היה היום?