"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo82.gif "Songs In Time" ../images/Emo109.gif

והפעם... The Farm פרטים:
נכתב ע"י סטיבן טיילר, ג'ו פרי, מארק הדסון, סטיב דודס.
שוחרר באלבום הסטודיו Nine Lives ב-1997.
בתוך השיר נמצאים כמה קטעים הלקוחים מתוך הסרט הקלאסי "The Wizard of Oz" מ-1939. שאלות:
מה אתם חושבים על השיר כיום?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן?
זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'?
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה?
Songs In Time - The Farm

Aerosmith2006

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה אתם חושבים על השיר כיום? אחד השירים הטובים! תמיד אהבתי ותמיד אוהב - אחת היצירות שהביא איתו NL מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? כמובן, מה שמשך אותי בהתחלה זו הצעקה.... אבל אז התחלתי להבין את הסיפור והייתי חורשת עליו כל כך הרבה.... אני רק אוהבת אותו יותר היום. זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? בלייב@! בהחלט!!! לייב זה תמיד טוב. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? 10. אם זה לא 10 אז מי 10?

ErezLahat7

New member
עונה

|כוכב| מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר חמוד ,בעל מקצב פשוט - אך טוב |כוכב|מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? בהתחלה לא ממש התלהבתי ממנו , כי היו שירים אחרים באלבום שנקלטו אצלי יותר. כמובן שלאחר כמה שמיעות המצב השתנה |כוכב| זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? בהחלט באלבום לייב. אבל רק בתנאי שינתן הבדל משמעותי בין גרסאת הסטודיו לגרסאת הלייב. |כוכב|איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? אני נותן לו -7. זה שיר טוב, אבל לא גאוני במיוחד למה שאירוסמית יכולים לבצע.

Aeroguy

New member
אוקיי

מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר נחמד. לא מהקטעים החזקים של האלבום לדעתי, אבל קטע משעשע ביותר. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? כששמעתי את האלבום בפעמים הראשונות לפני 10 שנים (לא נתפס שעבר כל כך הרבה זמן...), זה היה השיר האהוב עליי באלבום. עם זאת, עם השנים חיבתי אליו ירדה קצת והתחלתי לאהוב יותר שירים אחרים באלבום. זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? הבעייה עם רוב השירים ב-Nine Lives היא שההפקה היתה כל כך מורכבת, שקשה מאוד להרים אותם בלייב. אם תשמעו אותם עם אזניות, תראו שיש לפעמים כמה הקלטות של סטיבן במקביל, שכבות על שכבות של גיטרות, קלידים ודברים שונים, שנותן להקלטת הסטודיו קסם רב אבל זה אומר שקשה מאוד לעשות את זה בלייב. רוב השירים שאירו עשו בלייב מהאלבום ירדו מהסט די מהר. את the Farm הם ניסו לעשות כמה חודשים, אבל התייאשו באיזשהו שלב כי זה הצריך כלמיני הקלטות סאונד שצריך להריץ במקביל לשיר. שיר נוסף שירד מהר מאוד מהסטליסט מאותן הנסיבות היה Something's gotta give. השיר Taste of india החזיק מעמד יותר זמן, אבל גם הוא ירד יחסית מהר. השירים היחידים שנשארו הם הפשוטים ביותר - פינק ו-Falling in love. כך שאני לא חושב שיש טעם בלשחרר גרסת לייב לשיר. אם כבר, הייתי שמח אם הלהקה היתה מעבדת את השיר לגרסה פשוטה יותר מבחינת ההקלטות רקע, והופכת אותו לשיר שיכול לעבור במלואו בביצוע לייב ללא צורך בהקלטות רקע וכו'. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? 6.5. יש לו פוטנציאל, זהו שיר טוב, אך עם זאת לא ממש ממריא.

AeroTom

New member
עונה

מה אתם חושבים על השיר כיום? אוהב אותו מאוד. שיר קצת קליל, אבל עם זאת לא קליל מדי ויש בו מגניבות מסויימת וזה באמת שיר מהנה, לא כמו שירים קלילים אחרים שהם די רדודים.
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? אהבתי אותו מההתחלה בשמיעות הראשונות ולא הרבה השתנה עם הזמן. לא משירי הלהקה הכי גדולים, אבל אחלה של שיר שכיף לשמוע ברקע.
זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? אני מסכים מאוד עם גיא לגבי העניין על הלייב ולכן גם אני לא בעד גרסת לייב שלו. רוב השירים מ-NL באמת לא יצאו כזה טוב בלייב והם די קשים לביצוע ככה מול גרסאות הסטודיו המורכבות והיותר מושלמות. The Farm, כמו שירים אחרים מהאלבום, לא מתקרב לגרסת הסטודיו שלו כשבוצע בלייב. הרעיון שלי הוא לעשות לו גרסה אקוסטית...זה יכול להיות מאוד נחמד ומתאים לדעתי לשיר הזה. הייתי רוצה אלבום לא לייב, אבל של הקלטות חדשות לשירים קיימים של הלהקה. חלקם במתכונת מעט שונה וחלקם באופן אקוסטי. The Farm יכל להיות מתאים בהוצאה שכזו. או אם אוסף, אז הוא היה מתאים גם אולי למשהו כמו Gems 2 של קולומביה...
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? אני מביא לו 8. הוא אחלה שיר. קליל, אבל עם מיוחדות. מהנה ומעלה חיוך תמיד. שיר טוב מאוד בהחלט ואני תמיד אהבתי אותו מאוד.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

HeAVeN or HelL

New member
:)

מה אתם חושבים על השיר כיום? אממ...נוסטלגיה!
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? השיר מגניב...זו המילה.עכשיו כשאני חושבת על זה הוא יותר בסגנון של JPP. וזה היה מוזר לשמוע אותו כי הוא נשמע שונה מכל מה שהם עשו עד אז. אני עדיין אוהבת את השיר הזה אבל כרגע למשל זו אחת הפעמים היחידות בהן אני נזכרת בשיר ומקשיבה לו בניפרד מכל האלבום... ועם הזמן הכרתי גם דברים כבדים יותר בסגנון של להקות אחרות. אבל! אני עדיין חושבת שהשיר מגניב! במיוחד ההתחלה והסוף..:)
זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? כא...באוסף השירים הכי פחות צפוים של אירוסמית' שהגיעו בתרם זמנם לעולם...חח סתם...אין לי עוד רעיונות.
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה?8 ! כי הוא שיר שלא אקשיב לו בדרך כלל....אבל כשאני מקשיבה אני מאד נהנת :)

AeroTom

New member
אני לא רואה שום קשר בינו לבין JPP האמת...

הקשר היחיד בשבילי בסגנון בין NL ל-JPP הוא רק Pink אולי...

AeroFan

New member
עונה

מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר מצויין, ומאוד אנדרייטד. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? תמיד אהבתי אותו, שיר די מיוחד מהאלבום שהוא גם חלק מהגאונות של Nine Lives. זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? ועוד איך, בלייב אני לא יודע אם הוא אי פעם בוצע, אוסף אני ממש לא רוצה שהם יוציאו עוד אחד... יהיה נחמד אם הם יקליטו לו גרסה חדשה ושונה ויכניסו אותו כבונוס באלבום החדש...
איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? 9... שיר מצויין, בין הטובים ב-Nine Lives.

AeroTom

New member
בוצע כאמור בלייב (גיא\אני הזכרנו זאת בתשובות)

בוצע 31 פעמים (לפי הססטיסטיקות ב-LiveForTen) בשנים 97-98.

SaintJohn

New member
../images/Emo26.gif

מה אתם חושבים על השיר כיום? שיר מקסים ומשעשע, אחד השירים הכי מיוחדים ב-NL, תענוג להקשיב לו, והוא אחד הגורמים העיקריים להיותו של NL אלבום כל כך מיוחד ויוצא דופן מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו מזה השתנה עם הזמן? אני חושב שבאופן כללי החיבור שלי איתו בשמיעות הראשונות היה קצת פחות חזק מכיום, אבל עדיין מאוד אהבתי אותו גם אז. על ההתחלה מאוד מצא חן בעיניי הייחוד שלו והפריצה החוצה מהסטנדרט. זה משירי הלהקה שלא שוחררו באף מקום אחר חוץ מבאלבום הסטודיו. האם הייתם רוצים לראותו בעתיד משוחרר גם במקום אחר, כמו אלבום לייב, אוסף מסויים\מיוחד וכו'? אני חושב שיהיה מאוד יפה לראות אותו באוסף של שירים מיוחדים ולא מוכרים, כי הוא ראוי לזה לדעתי. בלייב - אני מסכים עם גיא, זה לא אותו הדבר. קשה להוסיף את האפקטים בכל הופעה, ובלעדיהם הוא מאבד המון. איזה ציון מ-1 עד 10 אתם נותנים לו ולמה? אני נותן 8. הייחוד שלו שווה יותר מ-8, אבל באופן כללי יש כמה וכמה שירים שאני אוהב יותר.

למעלה