10

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

the YOOK

New member
התחלתי את הסדרה.

בהחלט קונספט חמוד, ודושקו דווקא לא רעה (גם ב"המירוץ לאתמול" אהבתי אותה, גם היא בוטלה באופן מפתיע באמצע עונה). כבר צילמו את כל העונה נכון? אז אין סיכוי לסוף סגור ונורמלי (בייחוד שביטלו את הפרק האחרון לעונה, שזה ממש מוזר).

tsou

New member
כל העונה מוכנה,

ואין סיכוי כמו שאתה אומר.. אלא אם כן יתרחש מהפך. פרק 10 "קפץ" לשבוע הבא משום מה. אבל מלכים אמור להיות זמין

rawk16

New member
אם היה דאבל פוסט זה בגלל

ששלחתי את ההודעה מהנייד. לא הייתה שום כוונה להציק. אנא קבלי את התנצלותי הכנה.

tsou

New member
לא זו הסיבה ../images/Emo6.gif

פשוט לא קראת את הפוסט שלי מעלייך..

tsou

New member
../images/Emo58.gif אהבתם?

אני לא כל כך. כלומר היה יפה איך שהראו משלוש זויות שונות את הנושא (הרגיל) של הדולהאוס ובאמת הגיקיות והקריפיות (בצד של הילו ונובמבר שחזרה להיות מעצבנת ביותר)השלימו זו את זו אבל להקדיש את רוב הפרק לחיים-שאחרי-המוות-בסגנון-אגתה-קריסטי-לייט ובלי התפתחות עלילתית כלשהי ביחס לסדרה? כאילו, כל זה רק בשביל לעגל עוד טיפה את הדמות של דה וויט? נו באמת?

rawk16

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo58.gif1X10

היה אחלה פרק. אבל לא מהסיבות הנכונות. הסיפור התעסק בנושא הנדוש "בואו נחקור את המוות של עצמי". זה הרגיש קצת כמו משחק של הרמז בלייב (מחפשים את כלי הרצח, מי הרוצח וכו). הרבה פעמים התנגדתי למשחק של אליזה דושקו הפלקאט המהלך, וגם הפעם היא נשארה באותו הפורמט משחק שלה- לא משכנעת. יש איזו גברת שהיא חברה של אדל, שהורידה את עצמה למאגר נתונים של בית הבובות ללא סיבה ברורה תחילה. רק אחר כך אנחנו מגלים שבעצם היא ידעה תמיד שמישהו ירצח אותה אז לאחר מותה אדל מטמיעה באקו את הגברת וזו רוצה לחקור את המוות של עצמה. אבל החלק הכי חשוב מהסיפור הזה הוא שאנחנו מגלים שאפשר "להוריד" את החיים שלך לתוך ההארד דרייב ואז ל"העלות" אותך לאחר המוות= חיים לאחר המוות. כמו בקפריקה, אנחנו רואים את הרצון של האנשים להשתמש בטכנולוגיה ההרסנית הזו-הפעם להטמיע לתוך בני אדם ולא לרובוטים (זואי הייה נראית יותר טוב בתוך הגוף של אליזה דושקו אבל היא היית המתנהגת כמו פלקאט- עדיף להישאר עם האולד סקול סיילון פורם). השאלה היא, עד איפה ג'וס ייקח את הרעיון הזה. תהליך ההורדה של הגברת לקח שנה וחצי שלטענתה היו "קשות ומייגעות" בהן כל חייה נשמרו בהארד דרייב (עד לאותה הנקודה של הטיפול האחרון). במידה וקיים ההארד דרייב עם הזכרונות שלה, האם אפשר להעלות אותה לתוך אקטיב בעודה בחיים? להשתמש בעצמה נגדה? זה יכול להיות טוויסט פסיכי לעלילה הדלוחה הזאת. וכמובן שכמעט כמו בכל פרק אחר- העלילה של אליזה לא מעניינת כמו שאר הסיפורים. מלי/באלארד הילו מתנהג בצורה המיוסרת אה לה בומר דפקה לי את הרה אסק, ומלי שמה לב לזה. באלארד לוקח כוס שהיא שתתה ממנה ומעביר את הטביעות אצבע דרך המחשבים של האף בי איי, בעזרתה של הסוכנת הממורמרת ולאחר התמקחות קלה (נקודה להילו: אם היית מוריד חולצה זה היה לוקח פחות זמן). הם מגלים מלא רישומים על מלי באף בי איי, תחת שמות בדויים. כל המידע הזה נמחק להם מול העיניים ובאלארד מגלה שזה הרבה יותר מסובך ממה שהוא חשב. מלי בינתיים מנסה להגיע ללב שלו והיא מכינה לו ארוחת ערב רומנטית עם נרות וכאלה ואומרת לו, בנאום מעצבן כל כך, שלא איכפת לה שמשהו עובר עליו ושהוא מסתיר ממנה, היא רק רוצה להיות איתו. אוי תעשי לי טובה, שפוטה. בדרך תעשי גם כלים. במקום לנסות להסביר לה איך עובד הקונספט של עמוד שידרה, הוא מקבל סוויטץ' מהיר, ופשוט בועל אותה באגרסיביות. לאחר המעשה הוא עושה לעצמו "מקלחת אונס" ( בוכה במקלחת ומנסה להבין מה קרה לו כרגע- מנסה להוריד את ההרגשה הזאת מעליו) וההרגשה היא שהוא בעצם גם משתמש בבית הבובות לצרכים שלו. בין אם זה שהוא ניצל את מלי כדי שהיא תעזור לו עם החקירה, תבשל לו, או אפילו תאוות בשרים חייתית שכזו. טופר בעבר הבעתי את הסתייגותי מקיומו. הוא הגזים בהוויה שלו כחנון המעצבן. אבל בפרק הזה- הוא הצליח להגיע אל הלב שלי. טופר מבקש מבויד לאשר לו אקטיב לטובת עזרה בשקר כלשהו. בויד, שעכשיו הוא ראש האבטחה ויד ימינה של אדל נאלץ לבצע החלטה מהירה כאשר אדל לא נמצאת בסביבה והוא מאשר לטופר את סיירה. סיירה מתעוררת כחברה הכי טובה של טופר. חנונית מדע בידיוני- משחקי מחשב-צ'יפס ופיצה וכל מה שחנון מעצבן ירצה. הם משחקים במחשב יחד, זורקים כדור מעל המפלס של האקטיבז (בעודם מדסקסים מדע בדיוני- דווקא קטע טוב) משחקים לייזר טאג. סירה אפילו מבקשת ממנו רשות לשחק על "הישנוניים". היא מציעה להטמיע בהם יכולות קונג פו ולגרום להם להתאבק אחד בשני ולהעלות את זה ליו טיוב. זה היה קטע דיי עצוב. בסוף, כשבויד מגיע לאדל להגיד לה שהאינסינקטים השוטריים החייתים שלו אומרים לו שמשהו מוזר קורה עם טופר- אדל מראה לו שטופר בעצם רק חיפש חברה (company not a girlfriend( וסיירה מביאה לטופר איזה טווינקי עם נרות וחוגגת לו יומולדת. טופר הוא אדם עצוב. חסרים מהפרק: דר. צלקת חנונית מעצבנת מתנשאת ממורמרת- איווי. שתיהן היו יכולות לחגוג לו אחלה יומולדת אבל כנראה שזה לא מספיק לטופר. עוד שני פרקים (?) ועדיין אין אלפא. אני מתחילה לחשוב שהוא לא קיים (סתם אני כםןחושבת שהוא קיים) *מצטערת על שגיאות הכתיב אני מקלידה עם עיניים עצומות =נרדמת במשרד.

rawk16

New member
../images/Emo194.gif

פוסט יקר שלי נדחקת לסוף כמעט דמע זולגת

rawk16

New member
../images/Emo194.gif

מי אתה אשכול אשכול הרלוונטי אשכול השאול
טיהי

למעלה