נימשון

New member
בוא כפרה

יש הרבה מה לנקות ויש פה גם הרבה אישה לשרת. ויש לי סוד בשבילך, פורום BDSM יתאים למבוקשך הרבה יותר.

אם כל מה שאתה מבקש זה לבוא ולנקות

את הבית שלי...אין בעייה להראות לך איפה הסמרטוט וחומרי הניקויי שמתחננים בפניי שאעשה בהם שימוש לעיתים קרובות יותר... צריך גם שאכעס שאתה לא מנקה טוב..אין בעייה הפינה הימנית עדיין מלוכלכת.. כן, BDSM לא BDSM, תכלס כמה אתה לוקח לשעה? ואם לא אכפת לך, וכמו שאני מבינה ,לא אכפת לך, אז התשלום יהיה מנימליסטי!!! זה מה שרצית?

אפשר רק לנקות את הבית?

כי לא בא לי שישרתו אותי. אהה ועוד משהו... יש תנאים מקדימים? אזור מגורים? גודל בית? משהו, או שהכל הולך? ואם יציעו לך זקנה גיריאטרית שצריכה גם שישרתו אותה וגם ינקו אותה וגם שינקו את הבית שלה, זה גם יהיה בסדר? - מכשפונת בשאלות מאוד עקרוניות -

בסדר

מבינה את העובדה שמשחקי שליטה ברמות שונות עושות את זה לאנשים.. אז בא לך לשרת? לך על זה אח שלי אבל למה לנקות למישהי את הבית? אי אפשר לשרת אותה בחדר המיטות בלבד? בחייאת תסביר לי למההההההה

כשהייתי קטנה

ניזונתי, כמו כולנו מערוץ אחד, האחד היחיד והמיוחד.. ושם גיליתי את עולם הסטיות של הבריטים, תמיד הדמויות שם היו רוצחות על רקע אימא שסירסה אותם, תמיד הם לבשו בגדי ויניל וסבלו מאובססיית ניקיון. יש משהו שקושר בין שלושת הענינים האלו, לא ממש יודעת מה. חוץ מזה אני מבינה שרוב הנשים כאן בעד עבדים אבל נגד מתנות תמורת פינוקים, בלי דגש בפא'.

אותי תורידי מרשימת ה"בעד"

לא בשבילי הסיפור הזה לא רק שלא מושך אלא עושה בדיוק את ההיפך מבחינתי גבר צריך להיות גבר אני נהנית להשתלט לפעמים, אבל חסר לו שלא ישתלט בחזרה
מי שיגיד "אמן" אחרי כל דבר שאני עושה, מהר מאוד ימצא את עצמו אומר "אמן" בבית כנסת , אחרי תפילות בנסיונות שאני אחזור

אוווו....בדיוק מה שאני צריך

בוא בוא...תנקה לי ת'דירה ואני מבטיח אחר כך לשלוח אותך לחמותי לשעבר :)

גלי 1970

New member
ואתה בטח גם משלם על זה...

בהחלט היה מתאים לי מישהו שינקה לי את הבית ויחסוך לי תשלום לעוזרת אבל אני לא בעד "עבד" שישרת אותי...זו כבר סטיה לדעתי

אין בעיה שתשתמש בסמרטוט מידי פעם

אבל לא שאתה תשמש כאחד שכזה. גבר הוא גבר הוא גבר הוא גבר

גלית35

New member
רגע? אתה עושה פאנלים? תריסים?../images/Emo20.gif

שרותים ומקלחת? יעני הכל?? אז אחרי שנמש מסיימת איתך היא תתן לך את הכתובת שלי

קיבלתי פעם הודעה כזו באתר הכרויות

מייד נבהלתי ומחקתי אותה. מישהו כתב לי שהוא היה שמח להיות העבד שלי, לנקות לי את הבית, לעשות כלים...לעשות מה שאני רוצה בתנאי שאסכים שיהיה העבד שלי. יש מצב שאתה אותו בנאדם??????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפלא ה8

New member
אנשים עם סטיות שכאלה - שיהיו בריאים

לא בבית ספרי. עם כל ה"פינוק" שבעניין - די מפחיד אותי שיסתובב אצלי מישהו על 6 וילקק לי את הפאנלים...אם יתקע לו משהו בגרון והוא יחנק אצלי? לא רוצה את האחריות על זה !!! ותחשבו על זה...

למעלה