יוגב עוזב

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

ashkeloni

New member
אני חוזר לשרוף

BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM
BURN HIM

ashkeloni

New member
כי נמאס לי לראות

את ההודעה של תפוז עומדת מיותמת לבדה בלי שום תגובה עד הערב... אני עכשיו חוזר לשרוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרוך

New member
לא יהיה הודעות של אשפוז ריקות!!

בס"ד הי רחלי ונתן כל עוד אני בבית וגם ככה אני רוב היום במחשב !! ואני מעדכן את הפורום בלי סוף!! לא יהיה מצב שתיהיה הודעה של תפוז בלי שריפה!! שרוך

שרוך

New member
אז מה יש לי מתחרה חדש לחולני ...

בס"ד הי נתן מה קורה? נו אז מה יש לי מתחרה חדש לחולני הפורום? יאלה אני רוצה טיפה אקשן !! שרוך

ashkeloni

New member
אהמ

בסוכות הייתה לי חופשה של שלושה שבועות, נראה אותך מתחרה בזה

שרוך

New member
וואי זה קשה

בס"ד הי נתן ככה וואו למה לא סיפרת ? היית מעביר לי טיפה רק לא בתקופה של המסעות! תאמת היה לי שיא של חודש וקצת בכיתה ח' ואני לא רוצה שוב לעשות אותו ( נראה לי שאני בדרך לצערי) כי גם אז היה תקופה של בית חולים וזה לא נעים!! שרוך

ashkeloni

New member
חכי רגע...

אני אביא לך לינק שבו אני מסביר את זה, אחרי הכל, אני זה שהבאתי את זה לפורום

למעלה