יוגב עוזב

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

Ez sLeeP

New member
*נדב מתוסכל*

איזה פרק מעצבן היתה אתמול בפרויקט Y. כל חושיי הפכו קהים, וורידי מרוקאים התנפחו עד כדי פיצוץ מאסיבי, ומראה דמים משווע. הושטתי יד לעבר הוואליום, אבל הוא לא היה בהישג גפיי העליונות. יקולל הסירק הזה. מלא בעצמו כבלון מים הבודק את גבול האלסטיות של הגומי. בסה"כ בן לעדה האתיופית, מעורר פרובוקציות מאין כמוה, מטריד את תושבי הוילה בשאלות חודרניות כפסיכולוג-קניונים, ומדיר מנוחה מעיני רוחי. יימח שמו. *נדב פרק תסכול* נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
עוד לא,

אמן, בעזרת השם, בקרוב. זה הוא מול דקלה.. ועד כמה ששנאתי רבה גם אליה, הגיע הזמן לנפות את סירק. וכמה שיותר מהר - יותר טוב. אליענה לשלטון!

אליענה או צינו צריכים לזכות../images/Emo13.gif

וסירקק כולכך מעצבן!!! ברגע שהוא עף צריך לחכות לו ליד הבית

מורי מאושרת!!! ../images/Emo187.gif

ראיתם את מי החזירו???????????
חורףףףףףףףףף רולזזזזזזזזזזזזזזזז

shumklum

New member
יש לי תהיה קטנה...

בטלויזיה צופים רק בחורף? אני אישית זוכרת מספר פעמים בהן צפיתי בטלויזיה גם בחודשי הקיץ. אולי זאת רק אני

אופס...

זאת אני- היוזר הזה מסרב להתנתק לי ואני לא יודעת איך הוא הגיע לפה.. המחשב רדוף

בולי איש השלג../images/Emo113.gif../images/Emo182.gif

לילה אחד בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף כישוף לאיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי קטן וליזי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שם חבריו הטובים של בולי הקטן. בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום. בולי קטן וליזי גם...

לקחת לי את התרופות??? ../images/Emo187.gif

או חלק מהן... כי מי שלקח את הכדור הוורוד עם הנצנצים שיתוודה!!!

למעלה