צריך להפוך את הפינה הזאת ל-
"שאלון סוף השבוע של תומר ואלדד"... שתפו אותנו, אנשים. תכתבו. Anywho, הנה תשובות סוף השבוע שלי:
שיר השבוע של אירוסמית': Never Loved a Girl. הגיע ב-Random השבוע בצורה די מתאימה.
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי.
שיר השבוע כללי: Gov't Mule - Soulshine Rich Robinson - Forgiven Song Brothers of a Feather - Lost My Drivin' Wheel
אלבום השבוע כללי: שלושת הבולטים ביותר: Gov't Mule - The Deep End Volume 1+2 מארז של 3 דיסקים עם 2 החלקים של ההקלטות עם המוני האמנים אורחים לאחר מותו של אלן וודי. בנוסף הדיסק השלישי עם התוספות שהיו בכל חלק לחוד. יופי של הקלטות של להקה שאני שמח סוף סוף להיכנס אליה. בתוספת האורחים גם כמובן. עם אדי הארש, אודלי פריד, גרג אולמן, דרק טראקס, ג'ק ברוס, ג'ון אנטוויסל, פיל לש ואחרים). Marc Ford - It's About Time אחרי האלבום השני ששמעתי לא מזמן אחרי כמה זמן, חזרתי גם לאלבום הראשון של מארק, שאני מאוד אוהב (זה היה מין שבוע של יוצאי ה-קרואוז, בנוסף גם לכמה אורחים באלבום הקודם). Chris & Rich Robinson AKA Brothers of a Feather - Live At The Roxy שמעתי את ה-CD השבוע כהכנה, כי היום הגיע ה-DVD גם וסיימתי האמת לצפות בו ממש לפני רבע שעה. איזה יופי זה לראות את זה. כריס, ריץ', גיטרה אקוסטית, מיקרופון, זמרות הרקע...הפשטות הקסומה שבמוזיקה.
סרט השבוע: "Preminition". נחמד, אבל לא התלהבתי יותר מדי. מת לראות כבר את "The Brave One" של ג'ודי
שעלה אתמול וחיכיתי לו שיגיע.
תוכנית השבוע: Gilmore Girls. התחילה העונה השביעית האחרונה בהולמארק.
ספר השבוע: ביחד עם ה-DVD היום קיבלתי גם את הספר "This Wheel's On Fire". על לבון הלם והסיפור של The Band. סטיבן דיוויס כתב את זה איתו וזה ספר רביעי כבר שיש לי שלו בבית (בנוסף ל-Hammer of the Gods של זפלין, Life, Death, Legend של מוריסון וכמובן Walk This Way של אירוסמית').
ציטוט השבוע: Just called to tell you that I need you" Just called to tell you how I feel I feel like some old engine lost my drivin wheel "...Feel like some old engine lost my drivin wheel (הלוואי והייתי יכול...)
הדבר הטוב של השבוע: שהגיע סוף סוף ה-DVD אחרי שלושה שבועות וחצי (גיא - העותק שלך גם בדרך). לראות את נועם, ענבל והדס גם. אממ, ומוזיקה בעיקרון. הדבר הכי טוב לפנות אליו לפעמים כשהראש מלא במחשבות.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיסתיימו החגים האלה...ובשלישי מפרסמים את הזוכים המאושרים בהגרלה לערב המחווה ב-26 בנובמבר עם האיחוד החד-פעמי של זפלין. לא שאני מצפה למשהו, אבל זה פותח גם לפחות את חודש אוקטובר (או Rocktober או Octomer...). חודש שדווקא אמור להיות נחמד.
תמונת השבוע: "Leaving so soon, Roy?"
הודגש באמצעות מדגישומטיק