שאלון בי"ס!

מ א מ י2

New member
../images/Emo82.gif שאלון בי"ס! ../images/Emo219.gif

נא לענות! 1.שם בית ספרכם- 2.מקצוע אהוב- 3.מקצוע פחות אהוב- 4.מורה אהובה- 5.מורה שנואה- 6.איזו כיתה אתם? 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? תהההההההההההנו!

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה

1.שם בית ספרכם- קלאבין-מופת.
2.מקצוע אהוב- מתמטיקה ואנגלית.
3.מקצוע פחות אהוב- כימיה.
4.מורה אהובה- המורה לערבית.
5.מורה שנואה- המורה למתמטיקה.
6.איזו כיתה אתם? ט'.
7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- דני.
8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- המממממ.. לא'דעת.
9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? אכן.
10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת. מנהלת שמנה מאוד שלא זזה מחדרה.

זה נגמר בעוד חודש הבגרות האחרונה

1.שם בית ספרכם-מקיף ו' ע"ש קוהל 2.מקצוע אהוב-אזרחות 3.מקצוע פחות אהוב-סוציו' 4.מורה אהובה-אין דבר כזה.. 5.מורה שנואה-כמעט כולם 6.איזו כיתה אתם?י"ב..ואחרונה 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה-יש לי כיתה של חננות.. 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה-........^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים?הומואים דרדסים?!?..רק אני לא מבינה למה הכוונה?!o_O 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת?מנהלת בקשה.

Mori 4 Ever

New member
עונה../images/Emo26.gif

1.שם בית ספרכם- מעלה הבשור 2.מקצוע אהוב- תנך 3.מקצוע פחות אהוב- הסטוריה שונאת!! 4.מורה אהובה- ענת 5.מורה שנואה- ממ מירה? 6.איזו כיתה אתם? יב 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- עידן חחחחח 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- ממ תהל 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? הומו בשכבה שלי 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

mikaaaaaa

New member
עונה...:]

1.שם בית ספרכם- אורט משהו... 2.מקצוע אהוב- כימיה. 3.מקצוע פחות אהוב- לשון בלע. 4.מורה אהובה- יהודית של כימיה. 5.מורה שנואה- ענת של ספרות 6.איזו כיתה אתם? י' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- ת.פ 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- יאא יש המון. 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? אכן כן. ד.מ 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת....:]

© h i l a ©

New member
עונה

1.שם בית ספרכם- חח לא אומרת 2.מקצוע אהוב- לשון ? 3.מקצוע פחות אהוב- תנ"ך\ערבית :| 4.מורה אהובה-סמי! 5.מורה שנואה- שושי, פולינה, ודובי! 6.איזו כיתה אתם? ט' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- עומר 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- ^^ 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? יש ועוד איך יש 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהל

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

1.שם בית ספרכם- חסוי
2.מקצוע אהוב- ספורט, ערבית
3.מקצוע פחות אהוב- מתמטיקה, גאוגרפיה
4.מורה אהובה- שרה
5.מורה שנואה- אילין
6.איזו כיתה אתם? ז'
7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- דן
8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- חברות שלי
9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? ממ לא
10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

מ א מ י2

New member
../images/Emo9.gif עונה לעצמי ../images/Emo219.gif

1.שם בית ספרכם-"פרדס צפוני" עליו הכרפס
2.מקצוע אהוב-ספורט,אנגלית 3.מקצוע פחות אהוב-מדעים,מתמטיקה 4.מורה אהובה-דינה,בלהה,עדי 5.מורה שנואה-אליס,אורנה 6.איזו כיתה אתם?ה'
7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה-אופק 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה-בר
9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים?אכן..יאאקק 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת?מ-נ-ה-ל-ת-!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

1.שם בית ספרכם-גורדון 2.מקצוע אהוב-הרבה 3.מקצוע פחות אהוב-לשון וחשבון 4.מורה אהובה-אין 5.מורה שנואה-כלמיני><" 6.איזו כיתה אתם?ו' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה-הרבה 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה-כנ"ל 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים?לא:| 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת?מנהלת מכוערת ומטומטמת

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1.שם בית ספרכם- רעות 2.מקצוע אהוב- משחק(יענו תאטרון..בית ספר לאומנויות..מגמת תאטרון שליטעע) 3.מקצוע פחות אהוב- מתמטיקה..זה לא פחות אהוב..זה בכלל לא אהוב!! 4.מורה אהובה- אין 5.מורה שנואה- כולן 6.איזו כיתה אתם? ז' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- לא כותבת שמות 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- לא כותבת שמות 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? אני מניחה שכן.. 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

=/ בי"ס......

1.שם בית ספרכם- הראל 2.מקצוע אהוב- מתמטיקה 3.מקצוע פחות אהוב- ספרות 4.מורה אהובה- המחנכת הקודמת 5.מורה שנואה- המורה למתמטיקה! 6.איזו כיתה אתם? ט' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- הרבה 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- לא חסר 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? יש לסביות דרדסיות 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

1.שם בית ספרכם- יונתן [רש"י] 2.מקצוע אהוב- אולי אנגלית... וזה צריך להיות מקצוע פחות שנוא.. 3.מקצוע פחות אהוב- הכל..חחח 4.מורה אהובה- אההה...
קשה קשה.. אולי.. אהה.. קרולין 5.מורה שנואה-אפאפאפ דינה [דין] בגריש, לטכנו' 6.איזו כיתה אתם? ח'1 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- שחף, גל 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- אממממ גילי, ליאן 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? יאפ.. אבל הם ממש לא דרדסים.. [אהמ. אהמ. ענקים] 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

עונה../images/Emo47.gif

1.שם בית ספרכם-*צונזר לטובת קוראינו*
2.מקצוע אהוב-ספורט
3.מקצוע פחות אהוב-טמטומטיקה, תנאחס והיסטריה
4.מורה אהובה-המורה שלי
5.מורה שנואה-המורה להיסטריה, הודו ולשון והמורה לאנגלית
6.איזו כיתה אתם?כיתה של נעליים
7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה-לא חסרים
8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה-החברים שלי
9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים?יש סיכוי גדול מאוד
10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת?מנהלת

../images/Emo210.gif

1.שם בית ספרכם- נבון 2.מקצוע אהוב- אין 3.מקצוע פחות אהוב- כל השאר 4.מורה אהובה- רחל 5.מורה שנוא - מרטין 6.איזו כיתה אתם? י' 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה- ?? 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה- ??! 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים? אולי 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת? מנהלת

Mi RoNi

New member
../images/Emo59.gif

שם בת ספרכם
ניצנים
.
מקצוע אהוב
ספורט
.
מקצוע פחות אהוב
חשבון
.
מורה אהובה
אמממ סיגל.
מורה שנוא
נתנאל.
איזה כיתה אתם
ו'.
ילדה שמעצבנת אתכם בכיתה
דגנית.
ילד אהוב בכיתה
רן החבר שלי
.
האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים
לא
.
בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת
מנהל.

Ofek The Diva

New member
עונה

1.שם בית ספרכם-תיכון חדש 2.מקצוע אהוב-צרפתית 3.מקצוע פחות אהוב-מתמטיקה 4.מורה אהובה-אילנה 5.מורה שנואה- אממ תמי 6.איזו כיתה אתם?י"א 7.ילד/ה שמעצבן/ת אותכם בכיתה-ע' 8.ילד/ה אהוב/ה בכיתה-סופי\דורין חח יש עוד הרבה 9.האם גם בבית הספר שלכם יש הומואים דרדסים?לא שידוע לי 10.בבית הספר שלכם יש מנהל או מנהלת?מנהלת

למעלה