שאלה לי -

גלית 1967

New member
אכן יכול יש לי שני ../images/Emo54.gif ולשואב../images/Emo20.gif

אני מחברת מין מברשת כזו שהיא חלולה והסביב שלה שעיר ועם זה זה יורד יופי,אני חושבת שהמקור של המברשת הזו הוא לנקות רשתות. ואפרופו חתולים-חברה קנתה לי ליום הולדת {עם כמה שזה נשמע מצחיק} מטאטא מגומי הוא אומנם יקר 70 שח לפי מה שהבנתי אבל אוסף את השעיר מהרציפה יופי.למי שאין את המטאטא הזה יכולה לעשות את זה עם מגב יבש,יש משהו בחשמל הסטטי והם נצמדות לזה יופי.

SILIVAS

New member
Elanor Rigby

(הניק קשור לשיר של הביטלס?) אני לפעמים שואבת את הספות, אבל אני מעדיפה לכסות אותן עם כיסויים. במקרה שלי, מצעים שלא בשימוש כשמגיעים אורחים, אני הופכת את הבית, מסירה הכיסויים, מרחיקה החתולה: חלק מהחברים אלרגיים! אבל חברים
השאיבה יותר חשובה לי בקטע של ניקוי הרצפה מה"תוצרת" שלה, זה הולך ככה: שערות אבנים מהחול שנדבקות לרגליים ומתפזרות בבית היא מגרדת טפטים מהקירות
זו הבעיה מספר אחת איתה. אני מתעלמת כי 1. זו חתולה ובסופו של דבר הם עושים מה שהם רוצים 2. להורים שלי (בעלי הדירה) לא איכפת אז התייאשתי
אבל הייתי מעדיפה שהיא תעשה את בשטיחים

שואב עושה עבודה די טובה אך חלקית

צריך להשלים עם רולר דביק. ניתן למצוא בהום סנטר וגם בחנויות לחיות. עדיף את זה עם הנייר ולא את זה שהאו מעין דבק שמבטיחים שהוא רק פעמיםכי הוא לא! זה מוריד את כל השיערות שנתקעו בתוך סיבי הבד.

ורד 34

New member
טיפ לניקיון שערות חתולים

יש לי 6 חתולים בית ועוד כלבה עם הרבה שערות במשך השנים גיליתי שיד רטובה מורידה שערות מהבגדים והריהוט. ואז לריצפה אפשר שואב אבק ואפילו לא תעשייתי
וזו אחת התינוקות שלי

sarlior

New member
אצלי חלוקת עבודה די מסודרת

משתדלת לפחות.... ימים ראשון ושני -ימים חופשיים, מוקדשים לסתם לא לעשות כלום, מחשב, כוס קפה עם חברות. ימים שלישי ורביעי- מוקדשים לקומה העליונה-חדרים של הילדים+אמבטיה ומקלחת שלהם חדר שינה שלנו+מקלחת צמודה ועוד חדר נוסף שהוא חצי משרד וחצי של הילדה הגדולה. יום חמישי-קומה תחתונה סלון, פינת אוכל וחדר נוסף. יום שישי-בישולים לסופשבוע וניקוי המטבח. בין לבין אני מכינה כל יום אוכל לאותו יום, מקסימום ליומיים וכביסה. את הכל אני צריכה להספיק עד 12 וחצי כל יום כי אז אני יוצאת לעבודה...בקיצור...מרתון. הבעיה שלי-קשה לי מאד להגיע לדברים כמו ניקוי חלונות,ארונות מטבח וכו'. לפעמים עושה את זה בראשון או שני אבל אז אני מרגישה שאני כל החיים עם סמרטוט ביד וזה גורם לי תחושה לא ממש טובה... אני משתדלת מאד שהבית יהיה מסודר כל הזמן.

alizar2

New member
זאת בדיוק הבעיה שלי ואז הבית מסודר

רב הזמן אבל לא מגיעה באמת לניקויים של הארונות בגדים ומטבח וחלונות, אז גם כשהבית נקי ומצוחצח יש לי הרגשה שזה רק מבחוץ.... אוף

sarlior

New member
ממש כך!

חשבתי לקחת עוזרת לפעם בחודש רק בשביל הפרוייקטים האלו. כמובן בתנאי שאצליח למצוא את התקציב הדרוש...

למעלה