פרקט

Danret

New member
../images/Emo82.gif פרקט

מישהו יכול לספר מנסיון מה החסרונות של רצפת פרקט? איפה מוכרים באיזור? (חוץ מהום סנטר, שם די יקר) אשמח לקבל הפניה למתקין מנוסה ולא יקר.

yoelth

New member
לא מצאנו חסרונות בפרקט

יש לנו פרקט בחדר השינה ובירושלים היה לנו בשלושה חדרים ואנחנו נהנים מכל רגע. ממש לא מסוגל להצביע על חסרונות - רק יתרונות. נעים גם בחורף וגם בקיץ, יפה, קל לניקוי. חשוב למצוא מרכיב מיומן כי אחרת לעץ יש נטיה להתנפח. יש חנות של שטיחים ופרקטים מול משתלת וונדי. בהצלחה. נ.ב. בסיור המשותף שלנו לפריז (למסעדה) נוכל גם לבקר בהמון חנויות נפלאות שמוכרות פרקטים איכותיים ויפים. שם בפריז זה אופנתי כבר כמה מאות שנים!

Danret

New member
תודה, זה מעודד אותי ללכת על זה

אתה מכיר מתקין מיומן באיזור? ו... יש הבדל קטן - באירופה מדובר בפרקט עץ אמיתי ואצלנו למינציה...

yoelth

New member
גם פה יש עץ אמיתי , אבל...המחיר

המחירים של העץ בשמים...וגם הלימינציה בהחלט מספיק. אני לא מכיר מרכיב אבל בוודאי בחנות שתקני יש כזה. אני הרכבתי אותו לבד אבל אני לא ממליץ על זה, כי זה המון עבודה ופה ושם היו פספוסים קטנים בחיתוך...(אמנם לא רואים את זה , אבל זה מפריע לי שאני יודע שזה קיים). בכל מקרה כדאי לבדוק מחירים בכמה חנויות. תשומת-לבך לפרסומים המופיעים לעתים קרובות בעיתונים של מודיעין.

yoelth

New member
../images/Emo124.gif מידע של הרגע האחרון!

במעריב של מחר! (כן , המנויים מקבלים ביום חמישי את החוברת) ב"סופשבוע" מופיע מבצע של שטיחים ופרקטים של כרמל למחזיקי כרטיס מסטרקארד - הנחה של 35% ביום שני 19.12 בלבד. הנציג שלהם במודיעין זו בדיוק החנות שכתבתי לך מול וונדי טל: 08-9766066 תמיד לשרותך...

ע זי

New member
אז ככה אתה מעביר את זמנך בעבודה

מילא לגלוש באינטרנט, אבל לקרוא עיתון

yoelth

New member
אני היום בחופש יקירי

נורית (אשתי) צריכה להיות בביקורת לשבר שלה בהדסה ועל-כן נשארתי בבית ואנחנו יוצאים עוד מעט לירושלים...... אבל בלי שאף אחד ישמע: במשרד שלי הקפה הולך מצויין עם עיתון.......

קארין29

New member
המלצה חמה מאוד על מתקין פרקטים

מאיכות גרמנית במחירים הכי זולים שמצאנו לאחר חקר שוק רציני ומעל הכל - בחור אמין וחביב. שלחתי הפרטים במסר.

צח כשלג

New member
פרקט

יקר יפה לא שימושי דורש טיפול היום יש למינציה זול יותר ונראה אותו דבר

443

New member
למינציה - זול

ונראה כך! אם למינציה אז עדיף כבר אריחים רגילים או שטיח. אין דבר יפה יותר מרצפת עץ אמיתית. גם הכי נעים. ותמיד אפשר לצפות בלכה ולחדש אחת לשנה. אם רוצים לעבוד קשה אז פרקט עם וואקס. רואים כל טיפת מים שנופלת, כל צעד שהולכים וחייבים להוריד את הוואקס ולמרוח חדש כל הזמן.

אז כנראה שלא הבנתי אותך../images/Emo4.gif

חשבתי שאתה כן ממליץ על פרקט למינציה. לנו יש בכל החדרים פרקט למינציה וזה גם נראה נהדר
וגם מרגיש נעים
לא יודעת למה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה זול ונראה גם בהתאם
זה נראה מקסים
{שלנו בכל אופן נראה יפה מאוד} נוח מאוד לתחזק,מכיוון שלא שוטפים בהרבה מים. רק מעבירים מטלית לחה.תמיד נראה מבריק...

443

New member
לא אוהב למינציה

לא מתקרב למראה או להרגשה של רצפת עץ אמיתית. וכשאני אומר רצפת עץ אני מתכוון לפרקט או ללוחות עץ. אין מה להשוות בהרגשה. (נכון, גם אין להשוות בתחזוקה
)

למעלה